Testy
Doteď nechápu jednu věc, proč ani Hyundai, ale ani Kia neudělala ostřejší kombík. Techniku mají, karoserie mají. Dnes je to už pasé, bohužel. Ono by to nemuselo být ani tak ostré jako plnotučne N. Mimo Nka končí i 1.6TGDi v Ceedu (GT), kde taktéž chyběl kombík.... škoda, Proceed je docela hlučný a i30Fastback N zase docela malý, každopádně je to velká škoda....
S tou hlučností - tak tam si ale můžou i30, Ceed i Proceed podat ruce nebo ne? 😊
to bude prodejní hit 😄
Jj za 1.8mil K na něj budou stát fronty, vždyť drift s 2,5t stodolou je to nejsportovnější, co se dá zažit 😉 Ale musíš rychle nebo ti dojde baterka 😒]
Koukam, ze kromě toho, ze kdekdo dnes driftuje, a podle toho posuzuje zabavnost auta, tak i to zvládá s predokolkou, kterých je dnes naprostá většina, jako třeba ta i30N. S tou se musí driftovat jedna báseň narozdil od ioniq 5 N.
Trochu nadhledu by neškodilo 😉 Btw myslíš že ta 2,5t baterka s dvojnásonou cenou a nesmyslným výkonem nahradí hravý hatch?
Tak je to taky adrenalin, ne ? 😁 Vzpominam na prudsi zatacku s PHEV Ravkou, taky jsem cekal jestli zrychlim po tečně ven do stromu a nebo to zatočí 😁 Na druhou stranu ja uz od rodinneho auta chci asi neco jineho 😉
neni mozny, Toyota je nejlepsi!!!
V ledascem ano, moje aktualni vysnene auto by byl Fokus s motorem z Toyoty hybrid 😁
Tak hlavně že sis to s tou RAVkou užil 😉 Co tě na tom Focusu tak láká, vždyť je hnusný. Mě se ten design Evropského Fordu nelíbí. Ještě F3 v kombíku vypadal dobře, měl jsem ho cca rok, jenže byl uvnitř prostě malý. F4 je na tom uvnitř už celkem dobře, ale ten hnusný vykulený předek…
Z fokusu tak podvozok, zvysok je podpriemer.
Ja si na Focus technicky nestěžoval, podvozek, řízení a nakonec i ta 1.6TDCi 85kW byli super. Vnitřní prostor, multimedia, sedačky a malý kufr - to bylo slabé…
Ja narážím na to, ze zminujes jako zábavu driftovani a ze EV to nenabidne, a je to u FWD HH, to moc driftovat nebude.
Nebo třeba zmiňuje driftování proto, že tak Hyu propaguje Ioniq 5 N.
velká škoda, další z už ikonických hothatchů končí...A i30N i přes kratší éru patřila k těm nejzábavnějším.
Čest Meganu RS, Type-R a I30N - byly jste skvělými hot hatchy... 😒
Čest Meganu RS, Type-R a I30N - byly jste skvělými hot hatchy... 😒
Tohle je fakt test? Jako fakt? Za tenhle text, který vyplodím na mobilu během zastávky na WC dostal někdo zaplaceno? A já myslel, že si přečtu něco nového, zajímavého....reálné nedostatky. A ono prd..
ať žije nový král Ioniq 5 N ! :yes:
Daj sa prosim ta vysetrit a nechaj si nasadit lieky.
Na jednej strane poucas,aby nikto na toho trotla nereagoval a na druhej strane sam na toho trotla reagujes.