Novinky
Vazeni jsme na prelomu dejim. Vypada to, ze jsme u konce casu, kdy se mini a v nizsi stredni nudna, seredna auta z nemecka prodavala lip nez krasna auta z Italie. Kvalita zpracovani Fiatu se zvysila a uz ji nemci nicim nezastinuji. Vedle krasy Fiatu je VW jako chudy pribuzny. Navic kral ABARTH uderi na impotetni GTI a jemu podobne jednou provzdy. Krysy zalezou zpet do der a pod kameny kam patri. Misto je zde jen pro jednoho.
Hele, piš si tu co chceš, ale jestli se hodláš obouvat do mé potence, tak na svou obranu musím uvést, že ještě bouchám co to dá >😁 :yes: P.S. jako umanuté přání budoucnosti fiatu je to napsané hezky. Tak uvidíme 😉
GTI bylo mysleno jako oznaceni na aute. Nezajima me tvoje potence, bylo to o impotenci radobysportovniho auta.
...GTI sa vôbec nemusí strachovať...za taký rok tu máme Bravo Abarth /1,8T či 2,0T s vyše 200 koníkmy/ a s cenou uplne inde..napr. Bravo Sport 1,4T 150CV stojí cca660 tisíc SK v kompletnej výbave, v akej by podobný turbo Golf stál vyše melona...
Máte tam u váš vskutku zajímavé ceny... 150ti koňový Golf přes milión... tomu se říká cenění značky. BRAVO MAXI :yes:
Jo, tohle je opravdu "trosku" zcestny 😁 Uz sem Ti to nekolikrat psal, Srovnatelne vybavy Golfa a Brava, 1.4ky, 140 a 150k, Golf o 60000,- viac, a nejaka vybava menej.
Souhlas.
jak lakonicke 😊 Mne osobne to prijde neadekvatni priplatek za...za co? Fakt bych sel radsi doBrava 😁
btw. Vcera sem videl nazivo Golf variant, a jak se mi libil ten zadek z fotek, tak nazivo to beru zpet, za to fakt :no: , vypada to...spatne.
btw. Vcera sem videl nazivo Golf variant, a jak se mi libil ten zadek z fotek, tak nazivo to beru zpet, za to fakt :no: , vypada to...spatne.
trocha suchej štatistiky...Fiat Group je za prvý polrok s nárastom 7,2% najdinamickejšia automobilka v Europe...vyšší nárast predajov zaznamenala len Honda +17%...VW+1,2%...PSA +3,2% Ford -4,8%...Renault -7,7%....v júni Fiat +9,9%...VW-0,1%...a to sa ešte poriadne nerozbehol predaj benzínových verzií Brava/zatial k dispozícii len základný 1,4 90CV/...čiže prajné predpovede niektorých nemenovaných diskutujúcich o prepadáku GP či najnovšie Fiatu Bravo sa ani zdaleka nesplinili...prilepšili si aj AF /za minulý rok +15%. či Lancia a tu je ťahúnom zatial len Y/... :yes:
Asi ti nikdo zatím neřekl z jakých čísel se fiat hrabe... jinam než nahoru to jít nemůže. P.S. Jo, Y... to je dokonalej tahoun... zejména značky, jakou Lancia byla... 8-s
Pětistovka bude pěkné auto, bude tak nějak malé auto, do města. Abarth? Proč ně, na ty závody od světel ke světlům stačit bude. Ale na takové D1 při nájezdu na skákavé panely z člověka buď vytřese duši, nebo se odporoučí za svodidla. Tak malý podvozek nebude stabilní, tam ho opískuje kdejaká TDI mašina.
Moc me tesi, ze se ABARTH vraci tam, kde byl vzdy nejlepsi. A to v malych kubaturach a v malych autech. Svet nepamatuje uspesnejsi znacku v kubaturach do 1300, nez prave ABARTH. Velmi ucinne si vybrali pro svuj velky comeback prave F-500 (Knoflik) a Grande Punto. I kdyz Bravo je velice vkusnym vozem, pro ABARTHa je podle mne uz moc velkym. Trida techto kompaktu (GTI, ST, VTR....) uz je preplnena a tyto vozy se jiz stavaji skoro nudmymi "tuctaky". Uz se tesim, az je uvidim na silnici.
Nestačím valit bulvy že grafoman GTI se snížil k diskusi o Fiátku 500. A projevil se jako obvykle.Toť vše.
GTI ty chodis pěsky tak bud v klidu, o tom kdo si co koupi a nekoupi ty tu VŮBEC nepiš. meleš pořád o GTI a máš ho? maš vůbec něaký auto? nemáš, jinak by tě MOJE.AUTO bylo plny. kecy, zvásty a propaganda nic víc. myslím, že tvůj čas je dávno pryč. dnes a vždy příště tu jsi pouze za ŠAŠKA, ale mě se tu líbíš. Od dob tvého posměvovaní fiatu jsi tu vybudoval opravdu velikou skupinu odpůrců VW. jestli jsi zaměstnancem PR, tak tě brzo vyhodí. jsi totiž zcela kontraproduktivní he bl..be :-!
O nejakych 150 konich v 500 se muzem bavit hodne dlouho, mozna s tim fiat narazi prodejne, ale minimalne prosadi do nejakeho podvedomi Abarth verze. A o to tady jde myslim predevsim, nez aby 500Abarth trhalo prodeje...GP Abarth se mi hodne libi a nezbyva nez se tesit na Bravo Abarth(btw. 200koni z 1.4? 😊 - dalsi tema k diskuzi)