Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMartin Vaculík na ISŠA Brno: Nestrkejte hlavu do písku před elektromobily a naučte se je opravovat!
27 komentářů
Jiři Šašek
Je to jak píšete, pane Vaculíku. :yes: . Vaše reportáže jsou super, zejména ty o elektromobilech. Díky.
Tak tohle byla komedie. Ten mladý čaroděj Vigo, byl důležitej jak zábradlí u patníku. Hlavně že si vzal helmu na odpojení baterie. Přišlo mi chvílema, že jde měnit jaderný palivo v elektrárně a ne opravovat Citigo :-D
Tak pokud chceš veřejne ukázat jak to o*** můžeš, akorát až ti to zahoří / někomu to ublíží, tak bude chtít pojišťovna vidět jak jsi to vypl....
Pro mě fajn vidět co se s tím má dělat, a že to někde učí. Protože kolikrát co vidím v servisech je hoooooooodně smutný příběh. A to i u výrazně jednoduších činností.
Ale chápu, v diskuzi máme trenery repre, doktory, vědce a další odborníky na všechno....
Pro mě fajn vidět co se s tím má dělat, a že to někde učí. Protože kolikrát co vidím v servisech je hoooooooodně smutný příběh. A to i u výrazně jednoduších činností.
Ale chápu, v diskuzi máme trenery repre, doktory, vědce a další odborníky na všechno....
To se úplně nechápeme. Já se na to taky rád podívám a zajímá mě co se s takovým autem musí udělat. Jen to divadýlko kolem s páskou, kterou neustále podlézá, trapnou helmou a výstražnýma cedulkama bych možná vynechal.
Tam podle mě hraje role nervozita, někdo tě natáčí, k tomu Vaculík, jede se zjevně bez přípravy....
Zaujalo mě, že nejdříve odpojuje VN konektor holýma rukama a pak je střih videa, kde už má rukavice. Asi si tu uvědomili při natáčení :-)
Je ale otázkou vzhledem k BOZP, zda lze pracovat bez dalšího s takovým plnovousem, přece jen jde o práci na rotačních strojích (teď nemyslím konkrétně tento zásah na elektromobilu) :-O
Je ale otázkou vzhledem k BOZP, zda lze pracovat bez dalšího s takovým plnovousem, přece jen jde o práci na rotačních strojích (teď nemyslím konkrétně tento zásah na elektromobilu) :-O
Asi chápete že celý proces je na delší dobu než je video a byl zkrácen a zjednodušen. Nicméně konektor je signalizační vedení .není ,,oranžový,, s vysokým napětím uvnitř .tudíž není potřeba rukavice
Anonym
smutný :-) Ale tak za prachy dělaj lidi i horší věci :-)
Ano, jeho názory sa posunuli a prispôsobili modernému svetu. To len ty stále žiješ v minulosti.
moderní svět deněn vypouští emise jako 110 miliard osobních aut
blbý co :-):-):-):-) Zkuste vyřešit nejdřív ty ostatní emise a pak se zaměřte na auta. Můžete začít s emisemi na území bývalého SSSR, ten vyppuští aktuálně cca 320x tolik co v roce 1990 :-):-):-):-):-):-) A čína cca 7000x toli co v roce 1975 :-):-):-)
blbý co :-):-):-):-) Zkuste vyřešit nejdřív ty ostatní emise a pak se zaměřte na auta. Můžete začít s emisemi na území bývalého SSSR, ten vyppuští aktuálně cca 320x tolik co v roce 1990 :-):-):-):-):-):-) A čína cca 7000x toli co v roce 1975 :-):-):-)
XTad
Zajimalo by me, kdy a proc nastal ten obrat v nazorech. Vzpominam si, ze tak rok dva zpatky Vaculik moderoval rozhovor s priznivcem elektromobility a profesorem z CVUT, ktery byl spise proti a takove bylo i vyzneni celeho poradu. Nebo jak se vztekal, ze neumi otevrit dvere u tesly atd. Tak jestli opravdu zmenil nazor, protoze se mu libi, jak zastavuje Hyundai Kona, nebo jenom plni zadani viz spoluprace s AAA auto ci drive "skoda muze prohrat srovnavaci test pouze tehdy, stoji-li proti skodovce".
Pjenkava
Absolutně fascinující přednáška. Rozebraný spalovák viděl člověk 1000x, ne tak elektromobil. Díky za vzdělávání! :yes:
V Psychiatrické léčebně, kde je Hamunna internován lepší vtipy neznaj no :-)
Pan Vaculík je skutečný odborník, který je rád, že ví že auta jezdí po silnici. Kuli tomuhle inteligentní jsem si přestal kupovat Svět motorů.
To by odpověděl odborník.
Inteligent, který si hraje na odborníka, ale je rád, že pozna zda je jedno auto zelené a jedno červené (Vaculíka bych typl na nejoblíbenější barvu duhovou) , ten bude tvrdit, že policista už z dálky pozná, že máte na vozidle neschvalene pneumatiky.
Nebo jsem tu jeho odpověď vůbec nepochopil, protože Vaculík odpovídal na otázku zda bude problém, když motorista vymění sve plechace za dřevěná loukotova kola. To by policista skutečně poznal už z dálky, že jsou na vozidle neschvalena kola🤣🤣🤣
S tím profilovým číslem si už nevzpomínám o co šlo. Když tak dejte přesný odkaz, rád se k tomu vyjádřím. Pamatuji si, že jsem řešil nějaký případ Škody Octavia Scout druhé generace. Ta byla nesmírně zajímavá tím, že 17 palcová kola měla proti výchozí Octavii větší právě profilovým číslem, ale zároveň alternativně umožňovala 16 rozměru pouze stejného jako Octavia. Takže alternativní kola neměla stejný, ale měla menší obvod.