Testy
Barry Lyndon
5
Ádo a co doma? Jedeš poctivě na dieselagregát a nebo pozérsky odebíráš elektřinu ze sítě? 😁
Přejít do diskuze
Díky. Tak uvidíme, bude to trochu náročnější s mou postavou a skoro daily car, ale prostě manuál a atmosféra mi chyběla.
Pamatuju si ale, že jeden nejmenovaný diskutér měl 3er v automatu proto, že s ní chtěl jezdit myslím vytrvalostní závody a s manuálem to byla zbytečná "dřina"... a umím si to představit třeba i v rallye apod., že se člověk chce soustředit na volant a řadit jenom pádlama.
Takže za mě manuál, pro okreskovou zábavu určitě... ale jinak každému dle jeho gusta a potřeb.
Takže za mě manuál, pro okreskovou zábavu určitě... ale jinak každému dle jeho gusta a potřeb.
Je to sice dražší, ale za to pomalejší jak ve sprintu tak Vmax a navíc to není tak řidičské. Tak nějaká lama si to koupí.
Tohle je auto pro radost z jízdy. není tak výkonné, ale taky není tak drahé a řidičsky je skvělé.
Tak jsou i tací,m co si dají ananas na pizzu, nebo led do vína, proč by si někdo nedal tenhle kolovrat do BRZ.
Tohle je auto pro radost z jízdy. není tak výkonné, ale taky není tak drahé a řidičsky je skvělé.
Tak jsou i tací,m co si dají ananas na pizzu, nebo led do vína, proč by si někdo nedal tenhle kolovrat do BRZ.
Ronault se vratil! Radujte se a slavte tri dny, pijte co hrdlo raci, volejte vivat krali :-!
No musím se přiznat, že když je vedro a mám žízeň a pracuju, tak si do vinného střiku taky dávám led 😐
Ale zítra si vyzvedávám nové GR86 v manuálu :-!
Ale zítra si vyzvedávám nové GR86 v manuálu :-!
Samozrejme, kdyby to melo treba tu 2.4 ci 2.8 co davaj do Hiluxu a manual, to by byla pecka !
...který by si do tohoto kupátka dobrovolně připlácel automat. 😄 Ale na druhou stranu, proti gustu... 😒]
Říkám značky, né modelu 😁 😁
No, tak aspoň něco, u nás samozřejmě musí být pořád nějaký ten Renault, to je prostě nutnost 😁 Máme pořád toho Megana 2 a asi ještě dlouho budem, ono je to vlastně geniální auto
No, tak aspoň něco, u nás samozřejmě musí být pořád nějaký ten Renault, to je prostě nutnost 😁 Máme pořád toho Megana 2 a asi ještě dlouho budem, ono je to vlastně geniální auto