Testy
to bolo totalne nedostupne auto. za tie prachy ste tom case vyriesili byvanie v 3-4izbovom byte...asi mimo Prahy a centra Bratislavy.
nastupne platy absolventov VS boli v tom case 10 000 korun.
je dobre si tieto s odstupom citat a uvedomit si, ze nam je vlastne stale lepsie...
nastupne platy absolventov VS boli v tom case 10 000 korun.
je dobre si tieto s odstupom citat a uvedomit si, ze nam je vlastne stale lepsie...
...se VW tak dlouho tvrdohlavě držel té své slepé uličky PD, když už existoval a všude báječně fungoval prakticky ve všech parametrech lepší CR.
Jedině snad aby si obhájili a nějak umořili ty strašný prachy, co vrazili do vývoje, mě tak napadá.
Jedině snad aby si obhájili a nějak umořili ty strašný prachy, co vrazili do vývoje, mě tak napadá.
Většina patentů na CR patřila v 90. letech Fiatu. Asi se jim nechtělo platit licenční poplatky konkurentovi.
Já spíše nechápu, proč Fiat více nezužitkoval to, že byl jako první na trhu s přímovstřikovým dieselem (rok 1987, Fiat Croma 1900 Turbo D i.d.) i CR (rok 1997,Alfa Romeo 156 1.9 JTD). Patenty na CR prodal v roce 2001 Boschi, aby získal peníze na umoření tehdejšího ztrátového hospodaření.
Já spíše nechápu, proč Fiat více nezužitkoval to, že byl jako první na trhu s přímovstřikovým dieselem (rok 1987, Fiat Croma 1900 Turbo D i.d.) i CR (rok 1997,Alfa Romeo 156 1.9 JTD). Patenty na CR prodal v roce 2001 Boschi, aby získal peníze na umoření tehdejšího ztrátového hospodaření.
No, nevím odkud čerpáš informace. Tady se uvádí, že patenty na CR zakoupil Bosch již v roce 1993. Takže i ta Alfa si pro 156 už musela použití CR koupit od Bosche.
https😐/cs.wikipedia.org/…wiki/Common_rail
... nechtělo se jim platit ...ale nakonec stejně podlehli. Měli to udělat rovnou. Jako všichni.
https😐/cs.wikipedia.org/…wiki/Common_rail
... nechtělo se jim platit ...ale nakonec stejně podlehli. Měli to udělat rovnou. Jako všichni.
o 2 cm delsi a 9 cm sirsi, s o nekolik radu nizsima emisema, skoro o 20km/h vyssi maximalkou, o sekundu driv na stovce, o litr mensi spotrebou ...
cena od 660tis s mnohem lepsi vybavou nez testovanej pasak za 842tis
za 750tis style s vybavou o kterou se o 90tis drazsimu pasakoj ani nesnilo
prumerna hruba vejplata tehdy 13490, dnes 43967 (3.3x vic)
prumernej cistej duchod tehdy 5962, dnes 20693 (3.5x vic)
35 roku od krachu komousu se mame mnohem lip nez 10 roku po konci jejich hruzovlady, ktera prisla z rossiji
cena od 660tis s mnohem lepsi vybavou nez testovanej pasak za 842tis
za 750tis style s vybavou o kterou se o 90tis drazsimu pasakoj ani nesnilo
prumerna hruba vejplata tehdy 13490, dnes 43967 (3.3x vic)
prumernej cistej duchod tehdy 5962, dnes 20693 (3.5x vic)
35 roku od krachu komousu se mame mnohem lip nez 10 roku po konci jejich hruzovlady, ktera prisla z rossiji
Okrem tej politickej vložky pekne zosumarizované. Je vhodné napísať pod viac diskusii, kde sa rieši aké boli niekedy lacné autá. Keď prišla do predaja OII, tak s 1,9tdi a pár prvkami výbavy stála 690000 našich korún. Bol to relatívne žebrák s autorádiom, man. klímou, švihadlami vzadu a mal akurát tempomat a dažďový senzor. Čistý prepočet na kurz hovorí že je to +-23000€. Porovnávať ju s tou súčasnou octaviou fakt nedáva zmysel a ani nárek že tá nová je drahá extra veľmi neobstojí (aj keď ok, nie je lacná 😁 😁 )
Tak ti přemýšlím, když se kupovala ta moje OII lift 1.9TDi elegance, tak byla za nějakých 570tis Kč v roce 2006 😉 Pravda na firmu…
Škodovka byla vždycky silně orientovaná na fleet a ty ceny, který dělala podnikatelům byly úplně jinde než klasickým koncákům...
https😐/www.auto.cz/…ve-octavie-17012
no pokud jsi nic nepřiplácel a i s nejvyšší výbavou jezdil s halogenama, bez parkovacích senzorů, s plastovým volantem bez ovládání radia a telefonu, bez BT, bez rádia, bez vyhřívání sedadel nebo ostřikovačů a o ESP sis bez příplatku taky mohl nechat jen zdát. To jsou takové základní věci, které dnes bereme jako samozřejmost a v nejvyšší výbavě vůbec nebyly. Když je tam přihodím, je hned polovina příplatkové výbavy zaškrtaná a cena vyšší v řádu set tisíc.
no pokud jsi nic nepřiplácel a i s nejvyšší výbavou jezdil s halogenama, bez parkovacích senzorů, s plastovým volantem bez ovládání radia a telefonu, bez BT, bez rádia, bez vyhřívání sedadel nebo ostřikovačů a o ESP sis bez příplatku taky mohl nechat jen zdát. To jsou takové základní věci, které dnes bereme jako samozřejmost a v nejvyšší výbavě vůbec nebyly. Když je tam přihodím, je hned polovina příplatkové výbavy zaškrtaná a cena vyšší v řádu set tisíc.
Jsem hrozně rád, když jdu do kopce a mine mě podobný veterán. Nevím jestli se mám zastřelit rovnou, nebo počkat, až se pomalu udusím tím smradem, co z toho leze a že se drží sakra dlouho.
Ale týká se to i mnohem mladších aut, vybavených Rudolfovým motorem. Ale z velké části je to dáno jejich majiteli a vykuchaným filtrem...
Ale týká se to i mnohem mladších aut, vybavených Rudolfovým motorem. Ale z velké části je to dáno jejich majiteli a vykuchaným filtrem...
Škoda, že pak přišel B6 a všechno totálně zničil a nastartoval éru nespolehlivosti. Mimochodem, B6 jsem málem měl jako mladou ojetinu (1-2roky starou, kdy se ještě nevědělo, co by mne čekalo), hrozně jsem ho chtěl a dodnes jsem rád, že jsem šel do neznáma a vzal tehdy dvouleté MK4 Mondeo.
No naštěstí B8 reputaci napravila velmi slušně.
p.s. já toužil ještě předtím, když mi bylo asi 19/20 i po B5, tedy spíš 5,5, ale ty byly tehdy drahé, tak jsem dostal od rodičů jako student ojetou Lagunu 2, kterou když jsem viděl na první pohled, zamiloval jsem si ji... škoda, že tehdy Renault e😜erimentoval s elektroinstalacemi 😁 😁 a turby.... a commonraily... a měkkými podvozkovými částmi... no nebylo to levné na udržbu.
Btw taky jsem chtěl tohle 85kW TDI PD, byl jsou kousek od koupi Golfu IV Variant 😉
Dneska už jen benzin a vracet se nebudu. I když neříkám, že diesel už nikdy 😒]
Oktávku jsem nikdy nechtěl a netoužil po ní 😁 Ale ty stary byly dobry.
Já mám taky už jen auta na benzín, nicméně určití diskutéři mne svým chováním pořád nutí přemýšlet si koupit něco takového, jako je ten Passat a pořádně ho proroštovat 😁
Mám taky tuhle tendenci, ale spíš než TDI mě láká VeRuna - něco s VR6 :yes:
Nějak mi vůbec benzín nechyběl a pokud bych nějaký chtěl tak by to musel být sporťák.
Teď mám ve 2 autech přeplňovaný benzín a pod kapotou služebáka CNG. Což se brzo změní na mild a nebo full hybrid 😉
Jinak chápu, že B6 tobě mohla sloužit, ale to nemění nic na faktu, že to byl nejhorší model Passatu, co vyrobili a drtivá většina motorizací se časem porozpadala, auta korodovala a tak. Pokud si to měl chvíli a po face, byly tam už nějaké vylepšení (pokud vím, tak hlavně 2.0TDI se dočkalo inovace), ale ze začátku to byla bída (ostatně je na to mnoho rozborů). Navíc koroze je už dost sežrala a nevyhýbá se ani B7, když se pozorně podíváš po parkovištích. Soudoby Mondeo B6 byl přelom MK3/MK4 a tam ani nic jiného, než předokolka být nemohlo, až MK5 měla zase 4x4
dobrý diesel, čtyřkolka, manuál, pozinkovaná karosérie - šel bych ho koupit znovu! :yes: