Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNový Renault Symbioz oficiálně: Pořádné rodinné auto! Kufr má přes 620 litrů
34 komentářů
Arese
5
... Megane Grandtour. I když už je trochu fousatý, pořád je pro rodiny suverénně nejlepší volbou, protože se jedná o klasický kombík nezprzněný hybridizací! 😄 :yes: :yes: :yes:
ptr078
4
Zacinam sa v ponuke renaultu stracat
KANKUNEN
8
18 stejných aut
Avantime
1
Megane Grandtour je už mŕtvy, jeho výroba končí.
Ozzman
1
Nemá, už se nevyrábí - respektive nejde zadat do výroby, nevim, jestli jen dodělají objednávky, ale reálně jen doprodávají skladovky.
argejev
2
co je zle na hybridoch?
Arese
2
Všechno - nemožnost volby manuální převodovky, zvýšená hmotnost, technická složitost, často zmenšený zavazadlový prostor. Zdá se ti to málo? 😄
Ozzman
4
A proto je strasne slozity hybrid treba od Toyoty statisticky mnohem spolehlivejsi, nez tve primovstrikove 1.5 tsi ve tve skodovce 😊 meles blbosti. A dnes uz to vypada, ze i tsi phev funguje, nebo jine systemy bmw, mercedesu a tak… proste to asi tak slozite neni ne ?
Arese
0
To si povíme třeba za 15 let. Ty servisní náklady těchto aut budou po větších nájezdech likvidační (snsd s čestnou výjimkou Toyoty). :no:
Ozzman
0
To je prave to, ze posledni dekada rve tvrzeni o jednoduchych motorech rozbourala a velka cast tech benzinovych motoru krachovala na karbonizaci a podobne. Proste dneska tohle tvrdit plosne nejde.
dodo24
0
Ja som zvedavy kam vsade este dojdes vyplakavat. Megane 1.3Tce mám doma, ale bez rozmyslu by som ho vymenil za nový scenic. Podla teba rodinne auto nemoze mat hybrid ani byť BEV, svet to však vidí inak, vrátane mňa.
3_diamanty
Vyzera to ako predlzeny captur... slebo vlastne zvyseny megane E .. nie nie... skor znizeny austral... uz aj tie koncernove na chlp zhodne audiny skor rozlisim dnes jak tieto vsetky nove pezotorenaulty... navyse ta nova sablona je hodne slaba... a nefunguje vsade ani nemoze...
PowerHouse
To se vyplatí takto navýšit hmotnost kvůli 1,2 baterce?
Nechtěl bych vidět, co těch 1500kg bude žrát na dálnici.
Nechtěl bych vidět, co těch 1500kg bude žrát na dálnici.
Na dálnici na hmotnosti prd záleží... 😉
johny555
Přijde mi, že pokud to není kombík s kufrem velkiosti Oktávky, tak je často automaticky odsouzen jako neplnohodnotné auto. Navíc litry nejsou všechno, důležitý je tvar a variabilita.
To len v našom regióne. Ja sa stavím, že to bude väčší úspech aj zmysel ako Arkana.
Ano, Octavia má výborný i ten tvar, variabilitu a přístupnost. 😄 :yes: Navíc většina jejich motorizací není zprzněna hybridizací a motory má teď už výhradně čtyřválcové a to až do objemu 2 l (vč. dieselu)! 😄 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
rohYpnol
Pátá variace pořád toho samého. Nerozumím, co tím Renault sleduje.
Chápu, že je zájmem mít všechny velikosti SUV od malého až po velké. Ale jak se tohle má ke Scenicu, Australu, Espace... Renault podle mě buď něco co dělá nebo je v nějaké záhadné verzi přechodu, kdy některé modely zařízene.
Chápu, že je zájmem mít všechny velikosti SUV od malého až po velké. Ale jak se tohle má ke Scenicu, Australu, Espace... Renault podle mě buď něco co dělá nebo je v nějaké záhadné verzi přechodu, kdy některé modely zařízene.
Tohle je problém evropských automobilek obecně, 150 modelů, kdy kanibalizuje jeden druhý a efektivita je k šípku... Však on už je Elon vyškolí (jejich jediný štětí zatím je, že je to takový cvok).
no asi sa pytali zakaznikov, co im vadi na arkane, capture a cliu...a toto im vyslo...
vyvoj takehoto auta nic nestoji...
toto iste robi PSA, VW...
vyvoj takehoto auta nic nestoji...
toto iste robi PSA, VW...
Konkrétne tento model mi dáva asi najviac zmysel a o Grand Capture sa hovorilo už dobrých 5 rokov. Ako sa posúvajú ceny nových áut, Captur je za cenu rodinného auta, ale nie priestorovo, Austral je už celkom drahý. Nacpať medzi to Symbioz mi príde ako celkom logický krok. Navyše to v podstate poskladali z existujúcej technológie, takže na tom môžu pekne zarobiť. U nás vidím problém v tom, ak to bude len s hybridom E-Tech, ten vo faceliftovanom Capture je od 25 900, čiže tu počítam takých 27 900 eur. Za 30 400 eur je už Austral s automatom a štvorvalcom (nie full-hybrid).
Pro mě má přínos v tom, že Captur za mě vypadává že hry kvůli designu. Před FL to za mě byl top. Ale po FL nedávám to, že zadní část je prakticky shodná jako před fl. Tady konečně předek a zadek je v souladu.
Ale nesedí mi boční profil je to divný jezevčík. Plus linie střechy... nevim, uvidím až naživo.
Celkově ale vedle Australu fakt nevidím smysluplné místo.
Ale nesedí mi boční profil je to divný jezevčík. Plus linie střechy... nevim, uvidím až naživo.
Celkově ale vedle Australu fakt nevidím smysluplné místo.
Meky
Caprur je vzadu stiesneny.
Toto vyzerá slušne použiteľné ako rodinne vozidloX
Čo ten hybrid?
Je to stále taký vrak ako na začiatku?
Toto vyzerá slušne použiteľné ako rodinne vozidloX
Čo ten hybrid?
Je to stále taký vrak ako na začiatku?