Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Vaclav Havlicek
Každé testování auta je subjektivní, a tudíž nikdy objektivni. Mám UX objednáno a čekám na dodání. Ne není to rodinné auto a srovnávat ho s LBX fakt moc nejde. Nechce se mi věřit hodnocení redaktora, že 3 válec je lepší než 2.0 čtyřválec. Zkoušel jsem starší 250h a o hluku nemůže být ani řeč. Byl tam hybrid 4.generace a hluk a CVT úplně v pohodě. V UX 300H je 5.generace, která je např v NX a rozdíl je znát.
Dobrý den,
s oběma auty jsem se svezl bezprostředně po sobě. Absolvoval jsem totožnou trasu velmi podobným jízdním stylem. A UX je opravdu pod zatížením slyšet víc než LBX. Na nejmenším modelu si v Lexusu dali velmi záležet. Ostatně i nové generace SUV NX a RX v mnoha ohledech výrazně překonávají německou prémii (třeba komfortem a zpracováním interiéru).
s oběma auty jsem se svezl bezprostředně po sobě. Absolvoval jsem totožnou trasu velmi podobným jízdním stylem. A UX je opravdu pod zatížením slyšet víc než LBX. Na nejmenším modelu si v Lexusu dali velmi záležet. Ostatně i nové generace SUV NX a RX v mnoha ohledech výrazně překonávají německou prémii (třeba komfortem a zpracováním interiéru).
To je přesně to subjektivní "slyšet vic" než LBX. Nechci hodnotit, test v LBX mne teprve čeká. Měl byste ten hluk změřit, aby bylo jasné o kolik decibelu atp. Máte ale pravdu že na LBX si dali moooc záležet a podle mého názoru se povedlo. Ne vždy když automobilka sáhne do tohoto segmentu, tak se to povede. Ale UX vypadá dospěle, vzhledem je to malé NX. Jízdními vlastnostmi se tomu nedá nic moc vytknout. Jel jsem v ux 250 h a nyní mám objednané 300h. Předtím jsem jezdil v bmw gt3, nyní vw tiguan. UX 300h je smělá konkurence.
Ja si dovolím nesúhlasiť. Lexus RX má spracovanie interiéru a komfort fajn, ale jazdné vlastnosti má napr. v porovnaní s X5 alebo Q8 výrazne horšie.
Spracovanie interiéru v Lexus RX je fakt veľmi fajn, ale nepostrehol som nič, v čom by napr. BMW prekonával. A vzhľad je subjektívny, každý má svoje preferencie.
Osobne Toyote/Lexus veľmi fandím, a viem si predstaviť, že sú pre niekoho top autá. Teší má aj ich predajný úspech. Budem testovať RX500h, tak uvidíme - len škoda, že tam nie sú dostupné tie vydarené farebné kombinácie ako v 350h a 450h+.
Spracovanie interiéru v Lexus RX je fakt veľmi fajn, ale nepostrehol som nič, v čom by napr. BMW prekonával. A vzhľad je subjektívny, každý má svoje preferencie.
Osobne Toyote/Lexus veľmi fandím, a viem si predstaviť, že sú pre niekoho top autá. Teší má aj ich predajný úspech. Budem testovať RX500h, tak uvidíme - len škoda, že tam nie sú dostupné tie vydarené farebné kombinácie ako v 350h a 450h+.
Zalezi ake mas skusenosti napr v Yarise Cross a s LBX, ten 1.5 trojvalec je kultivovany a ma frekvencne hlbsie spektrum nez 4 valec. Max krutiaci moment ma pri 3200ot, pri nich neznie vytocene ako 4 valec napr v hybride s 1.8.
Vaclav Havlicek
No nějak jsem asi špatně odeslal příspěvek. UX není už z podstaty rodinné auto. Ale bude vyhovovat tomu kdo jezdí sám nebo ve 2. Nevím odkud pan redaktor bere hodnocení místa na zadních sedačkách. Není ho tam na rozdávání, ale 180 cm člověk v pohodě. Srovnávat UX a LBX fakt nejde. Každé srovnání je subjektivní a tudíž ne objektivní. Mám UX objednané a vyzkoušené na 250h. Už tato verze byla komfortem a hlukem ok. 300h s 5.generaci hybridu musi být také. CVT převodovka-akceptovatelné, s normální jízdou v pohodě
Pořád tu jsou lidi, co do toho nesedli tolik let a srovnavaji 5. a 2.generaci 😒] 😒]
Pokid jede plynule a neninpotreba výkon, drží se kolem 1200 otáček a vic výkonu jde z EV. Pokud se motor víc musí zapojí, zvedne mu otáčky na cca 2100 a kdyz ev nemůže pomoct, dostaneme se na cca 2400. To není jako klasická převodovka, která nechá rozvibrovat motor v nizkych otáčkách při potřebě zrychlit. A nachytat jak? Mne se ho ještě nepovedlo nachytat ani nikomu dalsimu kdo s tím jezdi u nás, vzdy to reaguje tak jak mu ridic da povel. Ale tobě se to povedlo během jednoho dne.
A na tvoji narazku, jo vidim v tom co ostatni nenajdou, ovsem na to jak to to vsichni chvalite to proste dobry neni. Za me je to cely
jako skodovka, kdyz je na to dobra cena je to dobrej kauf, jinak nicmoc
A skubnuti? To vůbec netuším, obzvlášť s najizdenim do křižovatek za jízdy. To nemá co skubat. Maximálně že máš na mysli, ze mas okamžitou reakci a kdyz na to dupneš tak to vystřelí z místa a skubne hlavou vzad.
dobre popsano co sem myslel! Opet pro ostatni tohle fakt neni priskok dsg kdyz se snazis prejet mokrej obrubnik!
Kdybych na tomhle měl něco kritizovat, tak že to prostě negraduje, nakopne to takhle na začátku a postupně spíš vadne, kdežto u klasiky je to naopak.
umel kdyz si vjel do krizovstky a plynule si pridal jakoby plynule rozjet a kdyz si do toho troslu pridal tak pak po chvilku prose skubnout. Nevim proc dvoumotorovy ev co sem jezdil to nedelaly.
Pro alfonze: Toyota je nejvic!!
zvladne v terenu. Na to ze tu ctu kecy o invalidni 4x4 je az s podivem, jak to auto nechce zustat v lese. A dost dobre cumim ze i pri extra dlouhym couvani na ledu s vlekem to ma porad v baterce dost na plynulou jizdu. Naopak nechapu jakej vocas tam dal
sedacky kde nejde sklopit prostredni nebo udeat diru na lyze. A proc to neni poradne schopny zapinat samo vnitrni okruh ac, vjedes do tunelu a najednou v tom neni vzduch. Ale tohle je mozny te sem vocas ja a musi se to nekde v menu povolit, uz roky sem to v zadnym aute neresil a vsude to fungovalo az na tohle
Accelerate quickly onto a motorway and that point is quite high, so the engine gets pretty noisy. It’s not a pleasant noise, either.
https😐/www.carwow.co.uk/lexus/ux#gref
Mimo mesta a na diaľnici to núti prehodnotiť či vôbec chcem zrýchliť.
Ale rešpektujem, každému vyhovuje niečo iné.
V meste je RX fajn, rovnako ako keď som šiel v taxíkoch v Corolle, Yarise. Kto chce auto do mesta :yes:
p.s. RX500 jsem zkoušel, jede to skvěle (ten motor by strašně slušel nějakému sportovněji střiženému ESku), ale vlastně to moc nefunguje jako hybrid, protože dle mne tam ten elektromotor jen tlačí na akceleraci, ale pak to na elektriku moc nepřepíná a jezdí to za 10 tam, kde třeba stejný hybrid s eCVT za 6
LBX vs yaris cross
UX vs corolla cross
NX vs RAV4
ES vs Camry.
Více funkcí, lepší odhlučnění, jinak naledene podvozky, motory.