Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
.... Šéf značek Cupra a Seat Wayne Griffiths však fanouškům té plebejštější potvrdil, že se z ní nestane výrobce prostředků městské mobility, jako koloběžek či třeba elektrických mikroaut.
Ještě pár let však bude prodávat své současné modely, nanejvýš modernizované. Budoucnost Seatu za současným portfoliem se totiž podle něj bude formovat ve chvíli, kdy bude možné vyrábět levná elektrická auta se ziskem. Konkrétně zmínil cenový práh 20 tisíc eur (499 tisíc korun) s tím, že to je doba, „kdy Seat musí být znovu na stole a součástí odpovědi“ ...
Moje otázka zní. Čím mám za pár let nahradit Seat Leon 1.4 TSI? ... nic neslyším, pane Griffithsi ... haló, slyšíte mě? ... no nic, půjdu odpověď hledat jinde.
Ještě pár let však bude prodávat své současné modely, nanejvýš modernizované. Budoucnost Seatu za současným portfoliem se totiž podle něj bude formovat ve chvíli, kdy bude možné vyrábět levná elektrická auta se ziskem. Konkrétně zmínil cenový práh 20 tisíc eur (499 tisíc korun) s tím, že to je doba, „kdy Seat musí být znovu na stole a součástí odpovědi“ ...
Moje otázka zní. Čím mám za pár let nahradit Seat Leon 1.4 TSI? ... nic neslyším, pane Griffithsi ... haló, slyšíte mě? ... no nic, půjdu odpověď hledat jinde.
Cuprou Leonem.
Teoreticky se to nabízí, ale zde jsou protiargumenty😒br />
A) Pan Griffiths prohlásil, že .... Cupry a Seaty budou „žít společně nejméně dalších pět let, a to v harmonii, protože si navzájem nelezou do cesty“
V tomto s ním souhlasím. Leon od Cupry je pro zákazníka jako já zbytečně načančaný nesmysly a předražený.
A až nebezpečně blízko prémii.
Třeba Cupra Leon VZ Line 1.5 eTSI DSG stojí 939 900 Kč
Mercedes A 200 AMG Style Edition stojí 963 565 Kč
Když uvážím fakt, že Mercedes je výkonnější a nemusí se u něj připlácet za metalízu, tak stojí vlastně stejně.
B) V mém kraji není ani jeden autorizovaný prodejce či servis Cupry. Ani těch jejich Seat koloběžek 😁
A) Pan Griffiths prohlásil, že .... Cupry a Seaty budou „žít společně nejméně dalších pět let, a to v harmonii, protože si navzájem nelezou do cesty“
V tomto s ním souhlasím. Leon od Cupry je pro zákazníka jako já zbytečně načančaný nesmysly a předražený.
A až nebezpečně blízko prémii.
Třeba Cupra Leon VZ Line 1.5 eTSI DSG stojí 939 900 Kč
Mercedes A 200 AMG Style Edition stojí 963 565 Kč
Když uvážím fakt, že Mercedes je výkonnější a nemusí se u něj připlácet za metalízu, tak stojí vlastně stejně.
B) V mém kraji není ani jeden autorizovaný prodejce či servis Cupry. Ani těch jejich Seat koloběžek 😁
Seat je vazal, bude robiť, čo určí panstvo vo vedení koncernu, a bude hovoriť, čo mu prikážu.
A VW? Ten už toho nakecal... Volkswagenu sa už nedá veriť ani logo na prednej maske.
A VW? Ten už toho nakecal... Volkswagenu sa už nedá veriť ani logo na prednej maske.
Volk už není dávno ... wageny zatím ještě dělá.
Ale třeba za pár let taky bude nabízet koloběžky jako Seat 😁
Ale třeba za pár let taky bude nabízet koloběžky jako Seat 😁
PowerHouse
ale pokud tam bude jenom Cupra, tak Seat nemá smysl.
Zo Seatu mali spraviť konkurenta Dacie a dnes by to bola najstabilnejšia značka koncernu a zlatá baňa. Rusi by brali náhradné diely cez Čínu po vagónoch... 😒]
Kdyz uz chci někoho poucovat o pravopisu, místo věcné diskuze, chtělo by to psát taky správně. obzvlast kdyz hned pred slovesem, které máš ženského tvaru ( nebo mužského nezivotneho ) das vztazne zajmeno mekkeho tvaru ( muzskeho zivotneho ). "Hlupáci, kteří nepochopili..."
Ale pokud místo diskuze chce řešit pravopis, tak ať to napíše bez chyby
Sranda je, že sám v jedné větě uděláš hned dvě hrubky.
A pak kdo je hloupej....
Co je troliho na tom, ze na sidlisti s nekolika tisici lidmi jsou 3 AC nabijecky, žádná DC, to je proste fakt. Tady je videt, jak denennnti jako ty ztraci smysl pro realitu
https😐/www.ekonews.cz/…eni-na-sidlisti/
Deset mýtů o elektromobilech. Od nemožnosti topit v zimě po nabíjení na sídlišti
😉
https😐/www.jihoceskematky.cz/