Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Seat neumře, nabídne levný elektromobil. Ještě si ale počkáme

37 komentářů

Lenka Čížková
Asi nikdo nepočítal s tím, že je tolik hlupáků, kteří nepochopily, že EV je prostě lepší. Mě osobně spalovací motor obtěžuje hlukem a smradem. Dost velká katastrofa jsou extrémně hlučné motorky a konkrétně pickup RAM s hlučným 6.válcem a Mustang je to samé. Pokud někdo hluk a smrad považuje za krásu a emoci, tak já to považuji za bezohledné a sobecké ohledně životního prostředí. Buřtik taky souhlasí se mnou.
gil54
Asi nikdo nepočítal s tím, že je tolik hlupáků, kteří nepochopily...pravopis. 😁
Mikesus
Pravopis jo? Do něj patří i shoda prisudku s podmětem. Hlupák je rod mužský životný.
Kdyz uz chci někoho poucovat o pravopisu, místo věcné diskuze, chtělo by to psát taky správně. obzvlast kdyz hned pred slovesem, které máš ženského tvaru ( nebo mužského nezivotneho ) das vztazne zajmeno mekkeho tvaru ( muzskeho zivotneho ). "Hlupáci, kteří nepochopili..."
KANKUNEN
Když už chci někoho poučovat, že nemá poučovat z pravopisu, tak to napíšu bez chyb.
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mikesus
Ja ale nepoucuju. Já na češtinu nikdy nebyl takze si iluze nedělám.
Ale pokud místo diskuze chce řešit pravopis, tak ať to napíše bez chyby
Dinar
Gil tam nedal uvozovky, ale je snad jasné, že cituje, proto tam tu chybu Morgošové Čížkové nechal. Je to vtipná poznámka, nedůvtipný chytrolíne.
Sranda je, že sám v jedné větě uděláš hned dvě hrubky.
Mikesus
Aha. My bad. To jsem nepochopil a omlouvám se. Já ty příspěvky trollu nečtu
Dinar
:yes: 😉
Mikesus
Jo to měla být citace. Omlouvám se ti.
KANKUNEN
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
A to Lithium se prosím těží jak? Čím jej vozí? Jasně je to daleko, to nás nes.re.
Zetti
U nas na sidlisti jdou stovky bytu a pro vsechny jsou 3 slovy tři AC nabijecky. Si neumim predstavit ze by polovina obyvatel mela auto na baterky.
A pak kdo je hloupej....
traveldrive
Ja si to viem predstaviť. Ale na každom sídlisku bude treba zbúrať jeden panelák a postaviť na jeho mieste poriadnu trafostanicu. 😒]
KANKUNEN
Jooo, no tak schválně, kolik myslíš, že má půdorys trafačka s výkonem 1000 kW. To nabiješ přes noc 50 aut.
traveldrive
Sklapni, Hurvínku.Kým sa nenaučíš pochopiť nadsádzku, tak sa do mojich príspevkov nepleť Radšej kecaj s Kylie, na to tvoj mozgový potenciál stačí.
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Zetti
Tohle je garáž, to neznáš?

Co je troliho na tom, ze na sidlisti s nekolika tisici lidmi jsou 3 AC nabijecky, žádná DC, to je proste fakt. Tady je videt, jak denennnti jako ty ztraci smysl pro realitu
Trofim Lysenko
Zetti
Jedna z mych garáží u jednoho z mych domu a bytů. To neres do tolika ani počítat neumíš .
Trofim Lysenko
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
dodo24
A tie tri nabijacky su konecny stav, ktory sa nikdy nezmeni? Ani keby podiel elektromobilov bol o dva roky 50%?
lyon667
Nezmění. Ono je není kam dát.
DonVito
😁 😁 😁

https😐/www.ekonews.cz/…eni-na-sidlisti/

Deset mýtů o elektromobilech. Od nemožnosti topit v zimě po nabíjení na sídlišti
😉
ryccardo
V pořádku. Myslím, že by sis o tom popovídalo lépe na webu sdružující divno lidi tvé úrovně zkus třeba tohle. Tam si myslím, že najdeš publikum 😁

https😐/www.jihoceskematky.cz/
Anonym
.... Šéf značek Cupra a Seat Wayne Griffiths však fanouškům té plebejštější potvrdil, že se z ní nestane výrobce prostředků městské mobility, jako koloběžek či třeba elektrických mikroaut.
Ještě pár let však bude prodávat své současné modely, nanejvýš modernizované. Budoucnost Seatu za současným portfoliem se totiž podle něj bude formovat ve chvíli, kdy bude možné vyrábět levná elektrická auta se ziskem. Konkrétně zmínil cenový práh 20 tisíc eur (499 tisíc korun) s tím, že to je doba, „kdy Seat musí být znovu na stole a součástí odpovědi“ ...

Moje otázka zní. Čím mám za pár let nahradit Seat Leon 1.4 TSI? ... nic neslyším, pane Griffithsi ... haló, slyšíte mě? ... no nic, půjdu odpověď hledat jinde.
KANKUNEN
Cuprou Leonem.
Anonym
Teoreticky se to nabízí, ale zde jsou protiargumenty😒br />
A) Pan Griffiths prohlásil, že .... Cupry a Seaty budou „žít společně nejméně dalších pět let, a to v harmonii, protože si navzájem nelezou do cesty“
V tomto s ním souhlasím. Leon od Cupry je pro zákazníka jako já zbytečně načančaný nesmysly a předražený.
A až nebezpečně blízko prémii.
Třeba Cupra Leon VZ Line 1.5 eTSI DSG stojí 939 900 Kč
Mercedes A 200 AMG Style Edition stojí 963 565 Kč
Když uvážím fakt, že Mercedes je výkonnější a nemusí se u něj připlácet za metalízu, tak stojí vlastně stejně.

B) V mém kraji není ani jeden autorizovaný prodejce či servis Cupry. Ani těch jejich Seat koloběžek 😁
Ozzman
Pak si kup Acko, to je dobra volba 😉
Anonym
Budu na dědině king 😁
Ozzman
No to budeš, hlavně je smutné, že za stejné peníze, jako za Seat 😁 Což je vlastně ale pro tebe plus
Ozzman
No to budeš, hlavně je smutné, že za stejné peníze, jako za Seat 😁 Což je vlastně ale pro tebe plus
traveldrive
Seat je vazal, bude robiť, čo určí panstvo vo vedení koncernu, a bude hovoriť, čo mu prikážu.
A VW? Ten už toho nakecal... Volkswagenu sa už nedá veriť ani logo na prednej maske.
Anonym
Volk už není dávno ... wageny zatím ještě dělá.
Ale třeba za pár let taky bude nabízet koloběžky jako Seat 😁
PowerHouse
ale pokud tam bude jenom Cupra, tak Seat nemá smysl.
traveldrive
Zo Seatu mali spraviť konkurenta Dacie a dnes by to bola najstabilnejšia značka koncernu a zlatá baňa. Rusi by brali náhradné diely cez Čínu po vagónoch... 😒]