Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Toyota Yaris 1,0 16V

1 komentář

3_diamanty
Tak na takomto yarise ( v cervenej farbe ) som v r 2000 ( este ako 4tak na priemyslovke ) robil autoskolu ( par jazd boli aj na golfe 4 .. skusky na punte 1 ) a musim povedat ze ako zacinajucemu soferovi mi na nom najviac vadila ta mala necitatelna kaplicka digitalneho rychlomera s palickovym otackomerom umiestnena este k tomu v strede palubovky ( to mohli poriesit fakt inak ) ... aj ta siva nevkusna radicka bola dlha a subtilna ako v nasej vtedajsej 105Lke... dnes po rokoch by mi to uz mozno tieto veci asi ani tolko nevadili ... vyhlad cez siroke stlpiky bol tiez poslabsi... G4 aj punto boli vo vsetkom lepsie a zaujimavejsie auta ... obzvlast v nizkom G4 sa mi jazdilo proste vyborne .... ale aspon to male cudo pekne vedelo zahrabat... lahke auto aj s litrom 50kw slo za plynom vazne pekne... to mam dodnes v pamati... ale celkovo mam na prvy yaris fajn spomienky... z pohladu jazdenia to bolo fakt sikovne auto a zrovna na mestske jazdenie uplne dokonale ...ale boli vtedy skratka ine casy a este aj ine naroky na auto aj dynamiku ako dnes ( dnes pod pojmom zive male auto uz tiez mam ine meritka ako kedysi ) .. ale boli to stejne asi najkrajsie automobilove casy a som rad ze som ich este stihol... :yes: