Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pískající hlásič rychlosti se dostává do USA, nejdříve do Kalifornie

13 komentářů

Pepa_007
Zase jeden špatný výmysl EU......

Akorát těmito blbostmi nahrávají populismu.
Anonym
Zlatý starý auta co nemaj ani navigaci 😄 😄 😄 😄
Stejsn
že další fáze toho bude automatické udávání příslušným úřadům. Nevyhnutelně. Pro naše všeobecné blaho.
kesumb
tak tomu radsi vystriham kameru a pro jistotu i radar…
Mikesus
A to ti nepomůže, kdyz je to i z mapových podkladů.
Limit 16km/h je ažaž. Rozhodně lepší nez 3km/h jako u nás. To uz je přehnané, i když mně osobně to nevadí. Myslím, že pokid by se v EU nastavilo na 10 km/h, ubyde tak 70% kriklounu. Přeci jen porsd hlídat rychlost kolem limitu je někdy i nebezpečný. Takhle by člověk věděl, že překročil občas o 10 a zpomalil by bez neustálého hlídání rychlosti, aby mu to nepipalo každých pár vterin, protoze jede 53 a ne 50.
Dinar
Je úplně jedno, jak je nastavena tolerance, podstata je jinde, já jsem řidič, já mám rozhodovat o tom, jaké asistenty mám zapnuté či ne. Tahle salámová metoda, kdy se ze zapinatelných asitentů postupně stávají asistenti nevypnutelní, posléze z nich budou policajti, až se nakonec stanou kontrolory ovládajícími jízdu, to je prostě cesta do pekel.
Mikesus
To ze jsou nevypnutelní, mi zas tak nevadí. Předpoklad, že z toho bude něco víc, že to bude hlásit, to je zatím jen předsudek. Něco takového v plánu není, zatím. Jeslti bude nebo nebude, se můžeme maximálně dohadovat nebo obávat, ale to neznamená, že máme tyhle asistenty ignorovat.
traveldrive
Tak či tak je to len ďalšia a ďalšia otravná kontrola. Keď sadám do auta, automaticky ihneď vypínam stop-štart, aj stráženie jazdy v pruhoch. Vysvetli, na akú riť sa to pri každom štarte znovu zapína? Aký blbec prišiel na to, že tieto dve kraviny v aute musíš mať? Stop-štart vypína motor aj krátko po štarte, keď je ešte dosť studený, to mi je ekológia... Asistent jazdy v pruhoch ťahá za volant, aj keď zaregistruje starú a dávno neplatnú čiaru, alebo hoci inú farbu asfaltu. Pomocník na pohľadanie...
speedfred
Presne tak. Salámová metóda už začala a mnohý to nevidia či nechcú vidieť, pripadne tomu ešte fandia.
kesumb
pomuze bez cteni ten system spadne do nouze a povypina to vsecko. X5 bez radaru vypne vsechno
Anonym
museli mít vždycky něco spešl.

Ona ta pravá poctivá USA jak sme jí znali už je dnesk jenom Kentucky, Lousiana, Missouri a možná ještě Texas.... zbytek nemá s původními hodnotami už nic společného.
Mokrous
Už ani Florida ne?
Anonym
tam sou nalezlý evropani co tam maj pronajmuté domy, americký důchodci a na jihu kubánci