Novinky
že další fáze toho bude automatické udávání příslušným úřadům. Nevyhnutelně. Pro naše všeobecné blaho.
tak tomu radsi vystriham kameru a pro jistotu i radar…
A to ti nepomůže, kdyz je to i z mapových podkladů.
Limit 16km/h je ažaž. Rozhodně lepší nez 3km/h jako u nás. To uz je přehnané, i když mně osobně to nevadí. Myslím, že pokid by se v EU nastavilo na 10 km/h, ubyde tak 70% kriklounu. Přeci jen porsd hlídat rychlost kolem limitu je někdy i nebezpečný. Takhle by člověk věděl, že překročil občas o 10 a zpomalil by bez neustálého hlídání rychlosti, aby mu to nepipalo každých pár vterin, protoze jede 53 a ne 50.
Limit 16km/h je ažaž. Rozhodně lepší nez 3km/h jako u nás. To uz je přehnané, i když mně osobně to nevadí. Myslím, že pokid by se v EU nastavilo na 10 km/h, ubyde tak 70% kriklounu. Přeci jen porsd hlídat rychlost kolem limitu je někdy i nebezpečný. Takhle by člověk věděl, že překročil občas o 10 a zpomalil by bez neustálého hlídání rychlosti, aby mu to nepipalo každých pár vterin, protoze jede 53 a ne 50.
Je úplně jedno, jak je nastavena tolerance, podstata je jinde, já jsem řidič, já mám rozhodovat o tom, jaké asistenty mám zapnuté či ne. Tahle salámová metoda, kdy se ze zapinatelných asitentů postupně stávají asistenti nevypnutelní, posléze z nich budou policajti, až se nakonec stanou kontrolory ovládajícími jízdu, to je prostě cesta do pekel.
To ze jsou nevypnutelní, mi zas tak nevadí. Předpoklad, že z toho bude něco víc, že to bude hlásit, to je zatím jen předsudek. Něco takového v plánu není, zatím. Jeslti bude nebo nebude, se můžeme maximálně dohadovat nebo obávat, ale to neznamená, že máme tyhle asistenty ignorovat.
Tak či tak je to len ďalšia a ďalšia otravná kontrola. Keď sadám do auta, automaticky ihneď vypínam stop-štart, aj stráženie jazdy v pruhoch. Vysvetli, na akú riť sa to pri každom štarte znovu zapína? Aký blbec prišiel na to, že tieto dve kraviny v aute musíš mať? Stop-štart vypína motor aj krátko po štarte, keď je ešte dosť studený, to mi je ekológia... Asistent jazdy v pruhoch ťahá za volant, aj keď zaregistruje starú a dávno neplatnú čiaru, alebo hoci inú farbu asfaltu. Pomocník na pohľadanie...
museli mít vždycky něco spešl.
Ona ta pravá poctivá USA jak sme jí znali už je dnesk jenom Kentucky, Lousiana, Missouri a možná ještě Texas.... zbytek nemá s původními hodnotami už nic společného.
Ona ta pravá poctivá USA jak sme jí znali už je dnesk jenom Kentucky, Lousiana, Missouri a možná ještě Texas.... zbytek nemá s původními hodnotami už nic společného.
Akorát těmito blbostmi nahrávají populismu.