Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Renoo
Záruka na milion je teda slovo do pranice
Keď som kupoval T Proace tak tam bola záruka 1M km alebo 5r.
No vidíš. A bz4x má záruku na baterku 1M km nebo 10 let.
To není zlé ale pre mňa také auto k ničomu.
Lepší volba, než ta se spalovacím motorem 1.5 TGDi, spotřebou 10+ l/100 km a v poměru k velikosti a spotřebě auta směšně malou nádrží 50 litrů. Pokud bych na něj měl, určitě radši tu elektriku. Podotýkám, že jsem příznivcem spalovacích motorů, ale v tomto konkrétním případě pro běžné použití benzin smysl nedává - leda, že chcete AWD. Navíc cenový rozdíl srovnatelné výbavy proti benzinu s automatem jen lehce přes 100.000, 2 roky základní záruky na celé auto navíc, záruka na baterku rozhodně velkorysá, není podle mě o čem...
steny007
takhle velké auta s takovou baterkou za tu cenu se slušnou výbavou žádná konkurence nenabízí :yes:
nejake s prednym nahonom a razvorom vacsim ako 2680 mm sa urcite najde 😄
To je pravda. No jedneho SSY so super pomerom cena / vlastnosti som mal. Po 7 mesiacoch som pochopil, ze nie som tak bohaty, aby som kupoval lacne veci a auto slo z baraku.
RaSuSK73
Cena tohto auta je fakt z rise snov - je velke, priestorne, vzdusne, s modernym dizajnom zvonka (ukradnutym z najmenej 3 aut), aj zvnutra (s nezmyselnym dotykovym ovladanim vsetkeho). Okopirovat a polepit karoseriu z existujucich veci a elektromechaniku nahradit tabletmi je totiz lacnejsie, ako vyvinut nieco vlastne. Ssangyong nikdy nemal nic vlastne, vsetky klucove komponenty boli licencovane. Ich auta su ako Lego - poskladane z kadecoho. To ale nie je nic zle. Horsie je, ked tu skladacku nevyladia, pretoze to ladenie komponentov do perfektne fungujuceho celku je dnes priserne drahe, zalezi na kazdom detaile a drobnosti. A prave s nevyladenymi komponentami ma SSY velky problem, prvykrat sa to naplno ukazalo na Korande a ako som si vsimol, aj na Torrese. Pouzitie poddimenzovanych mechanickych skupin je tiez uz velmi dobre zname, mnozia sa staznosti uzivatelov, ze spojka pohonu zadnej napravy sa akosi casto prehrieva, alebo zlyhania v podobe systemoveho zatekania do vsetkych novych aut (ze Korando) odstranovaneho slendrianskou upravou kusom plastu, ktory zrazi vykon klimy o tretinu. Novy Torres vykazuje presne rovnaky efekt nepredvidatelnosti reakcie na plyn ako Korando - niekedy je reakcia za pol sekundy, inokedy za 2 a pol, rovnako ako v Korande som citil, akoby mi preklzovala spojka, no bol to v meste prakticky stale odomknuty hydromenic v prevodovke (ze potom preco to tak zerie) atd. atd. atd.
Verili by ste teda elektrickemu, premiovo sa tvariacemu autu za tak nizku cenu ??? Ta cena opat poukazuje, ze za autom nie je ziadny intenzivny vyvoj a jedna sa o prachosprostu prerabku fosilie, nie ucelovo vyvinute elektroauto. Tento fakt uz kritizovalo zopar testerov, najvypuklejsie je to pri akceleracii na mokrej ceste, kde budgetove pneu v kombinacii s faktom, ze T EVX je predohrab stracaju trakciu prilis casto. Vsetci sa vyjadrili, ze to mal byt minimalne RWD (este lepsie AWD), nie FWD.
S nakupom T EVX by som bol velmi opatrny, hlavne po skusenostiach s Korandom, ta cena je naozaj podozrivo nizka. Rovnako vybaveny fosilny Torres 4x2 s manualom s cenou zacina na 27 tisic EUR, tato elektricka na 35 tisic. Nieco mi na tom smrdi, dokonca viac ako 5 rocna, nikdy neburana Octa VRS za 10k EUR v Ackach.
Verili by ste teda elektrickemu, premiovo sa tvariacemu autu za tak nizku cenu ??? Ta cena opat poukazuje, ze za autom nie je ziadny intenzivny vyvoj a jedna sa o prachosprostu prerabku fosilie, nie ucelovo vyvinute elektroauto. Tento fakt uz kritizovalo zopar testerov, najvypuklejsie je to pri akceleracii na mokrej ceste, kde budgetove pneu v kombinacii s faktom, ze T EVX je predohrab stracaju trakciu prilis casto. Vsetci sa vyjadrili, ze to mal byt minimalne RWD (este lepsie AWD), nie FWD.
S nakupom T EVX by som bol velmi opatrny, hlavne po skusenostiach s Korandom, ta cena je naozaj podozrivo nizka. Rovnako vybaveny fosilny Torres 4x2 s manualom s cenou zacina na 27 tisic EUR, tato elektricka na 35 tisic. Nieco mi na tom smrdi, dokonca viac ako 5 rocna, nikdy neburana Octa VRS za 10k EUR v Ackach.
7000 rozdiel za elektro ti príde málo?
to je hodně frustrace
pamatuji si podobné frustrace nějakého chlapíka tam od vás, který plival špínu na Mitsubishi 10 let a vrazil do aut krumpáč .... proč vy to tam na Slováči musíte všechno tak hrotit?
pamatuji si podobné frustrace nějakého chlapíka tam od vás, který plival špínu na Mitsubishi 10 let a vrazil do aut krumpáč .... proč vy to tam na Slováči musíte všechno tak hrotit?
Nic nehrotim. Korando ma totalne sklamalo, podla recenzii kupa storocia, realita bola ale ina. Po 7 mesiacoch som ho vymenil za Vitaru.
Aleš Vlček
Proč všichni nadávájí na elektro auta? Cena 880 odečet kontroverzní dotace 200tis a doma nabíjím zadarmo ze solar + letošní náhrada za použití soukromého vozidla pro služební cestu je 7,7/kW, ale já to vlastně nabíjíme zadarmo... No není sranda jak o*** stát a být happy?
Podle mě nejde zároveň dotace (firemní) a využít náhradu soukromého vozidla.
Buď "je na IČO" a dotace a s (částečným) odpočtem DPH nebo soukromý ale bez dotace a s plným DPH.
Buď "je na IČO" a dotace a s (částečným) odpočtem DPH nebo soukromý ale bez dotace a s plným DPH.
Ovšem investované peníze se vám nevrátí zpět, a budete muset zdražit spalovací modely, což vám byznys zabije.
Nebo další důkaz, jak je snížená inteligence doprovázená hypertrofovaným egem.
A to zdražení se uz dělá, aby z toho se dotují EV, třeba Octavia je dražší,aby VW zaplatilo nežádený Enyaq, u ktereho se letos stejně snížila výroba o 29%.