Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Uživatel_5799291
Absolutně tomuto trendu nerozumím. Kufry jsou menší jak u hatchbacků, schopnosti v terénu o ničem. Vzhledově jsou všechny stejné nafouklé a o ničem. Prakticky v ničem nevynikají. Smutné
Vynikaju v nakladoch na kupu a udrzbu, hlavne cenovy rozdiel v pneumatikach je velky. Sa pozri v akom stadiu a na com jazdi vatsina suv. Sused ma x7, zena x5, jazdia na slikoch. Ked si z nich robim srandu, vyplakava, ci mam predstavu, kolko taka guma stoji 😂
mimochodem to co popisuješ je opravdu vizuální děs a hrůza, nenapadá mě debilnější kombinace než SUV na nízkoprofilech. Dokonce i na Géčku, to je pak úplná katastrofa. Nedávno jsem ve městě (kde jinde) potkal toho posledního Defendera, vyleštěného do alejuja, se šnorchlem, žebříkem a zahradou na střeše. Pneumatiky byli na těch kolech jak od trakaře snad jen namalované.
Tady je ale řeč o malých SUV. Kamiq jezdí 205/60R16 nebo 205/55R17... to mi přijde jako super kompromis (můžeš mít adekvátně velká kola, na kterých je dost gumy, dobře to vypadá a přitom nestojí nesmysl).
Miroslav Miki
Mám Nissan Q,dobře se mi nastupuje,auto je vyšší,tím je i lepší přehled. :yes: Jiné už bych nechtěl
Z SUV ale není lépe vidět. u těch malých těch pár cm vůbec v provozu nedává výhodu. A u těch velkých zas vidíš lépe do dálky, ale kolem auta není vidět vůbec nic.
Ale to nastupování, to určitě u SUV je vyhoda
Ale to nastupování, to určitě u SUV je vyhoda
Ak tam nemáš 30 cm široké prahy, to sa výhoda väčšej výšky stráca. A ak dvere nekryjú celé prahy, špinavé nohavice ťa naserú každú chvíľu.
Charger nebo Rolls sou vysocí jako některé ty psudo suv (v reálu mírně zvýšené hatchbacky) a naopak Jaguar je proti velkému SUV povoliční na výšku, takže nemusí mít 1457 asistnetů aby projel zatáčku 90kou 😄
To môžem povedať o svojom Berlingu, ak tvrdíš to isté o SUV od Nissanu, buď klameš, alebo si v ničom inom ešte nesedel. V tomto smere sú naideálnejšími MPV, ktorých je ako šafránu.
Kdyz by zvládli se udržet ve svém pruhu, ten system pipat nebude.
Ten tocvolant v corolle mel hned za machim nejrychlejší cas ve slalomu. A ještě s respektem, protoze seděl jako spolujezdec při měření a byl i v ty camry, kdyz si ten výlet udělala. Tohle je fakt fail, mas tam i fotky. Co tam máš dál?
A to aby tu točvolanti nebyli docílíme tím, že povinně zavedeme dalších 415 asistentů
Tak to jo 😄 😄 😄 😄
Ano jsou zbytečnosti, které nejsou potřeba a zbytečně prodražují auta a opravy. Vyhřívaná přední skla ( spoustu let jsem sklo neškrábal, jen jsou v některých vozidlech zbytečně v předním skle překážející drátky), oslňující světla (jejich automatika zatím nedokáže ve všech situacích nahradit rozhodnutí člověka, tudíž nebezpečné), atd...
No a co ten katalyzátor? Taky prodrazuje zbytečně auto.
2014 říkáš jo? Já myslel, že je to již za hranicí fyzikálních možnosti a je potřeba to obcházet a zmírňovat. Přeci nebudeme srovnavat normy s celým světem, že,
https😐/cs.m.wikipedia.org/wiki/Dieselgate
https😐/ct24.ceskatelevize.cz/…sou-mekci-345851
prosím tě, bež se někdy podívat na sraz veteránů jak vypadá pevná ocel, bud té dobroty 😄
Takže nemusíš mít strach, tuhle sem potkal SUV Mercedes staří max 5 let na penu Gripmax 😄