Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeChceme-li chránit přírodu, chraňme ji opravdu, říká Jakub Vágner k lobby elektromobility
9 komentářů
fahrenaufderautobahn
vágner létá přes půl planety, aby se v terénních vozech přiblížil nějaké vodě a tam chytil rybu. a o takovém člověku napíšete, že žije ekologicky? jako fakt? pokud jde o emise skleníkových plynů, tak ten největší český ignorant, co ho ekologie vůbec nezajímá, co jezdí autem do práce a v létě do chorvatska, nikdy nebude mít větší dopad na planetu než vágner. nikdy, naprosto nikdy. ten má sám větší dopad než tady já a kolegové i s rodinama a to i když část létá občas do zámoří.
bohužel se zase ukazuje, že redakce vůbec nerozumí tématu klimatické změny. naprosto vůbec. nikdo to nechce po vagnerovi, to je civilista. ten si může myslet naprosto, co chce, ale odborné motoristické médium by mělo rozumět tématu, který má na celý obor poslední dekády naprosto zásadní vliv.
bohužel se zase ukazuje, že redakce vůbec nerozumí tématu klimatické změny. naprosto vůbec. nikdo to nechce po vagnerovi, to je civilista. ten si může myslet naprosto, co chce, ale odborné motoristické médium by mělo rozumět tématu, který má na celý obor poslední dekády naprosto zásadní vliv.
S týmto s vami súhlasím. Osobne pána Vagnera nepoznam, ale po vypočutí podcastu môžem povedať, že nepovedal ani jeden normálny argument, ktorý by bol nejak vedecky podložený. Čím konkrétne on chráni prírodu - tým, že nabehá denne 300km na spaľovacím motore? To, že rad cestuje a spoznáva krajiny je určite super, ale len pre neho samotného, z hľadiska klímy je to, čo robí velmi zle. Na konci sám hovorí, že on sa do toho nerozumie, že aký motor je správny, len nech je to podľa zdravého rozumu… Nevravim, že zákaz spaľovacích motorov je úplne správny, čítal som, že to zníži emisie z dopravy o cca 1/4. Možno by som to spravil skôr tak, že ekonomicky bude elektro omnoho výhodnejšie, ale človek by mal možnosť aj spalovaku…
—————————————————————————-
Zajímalo by mě, co vás vede k neustálé cenzuře slova a k mazání slušných příspěvků bez sprostých výrazů a nadávek!
Domníval jsem se, že žijeme v 21. století, kde je svoboda názoru a svoboda slova.
Trochu mi tohle jednání připomíná jistý režim, který tu vládl v ne zase tak dávné minulosti.
Co se mi nelíbí, zametu pod koberec. Svoboda vyjadřování je dnes trochu jinde a nechápu, proč u nejedné diskuze byly smazány příspěvky, které nebyly pobuřující žádnými nadávkami apod., nýbrž byly jen vyjádřením názoru.
Ale jak už to tady bývá, všiml jsem si, že kdo nesoucítí s každým na této zeměkouli a má odlišnější postoj, je smazán? Zajímal by mě důvod, hlavně v diskusích o elektromobilitě.
„Žádný ‚refresh‘ Modelu Y letos nevyjde. Měl bych poznamenat, že Tesla neustále vylepšuje svá auta, takže auto novější o šest měsíců bude o něco lepší,“ reagoval Musk na sociální síti X na množící se spekulace, že nová verze Modelu Y Juniper se objeví už příští měsíc.