Novinky
traveldrive
8
nezaujíma
1. Dojezd na elektriku při plném nabití?
2. Nebudou na něj platit ta cla? To by bylo pak škoda, takové krásné auto, ale přesto si myslím, že kupce si zcela jistě najde.
3. Cena
2. Nebudou na něj platit ta cla? To by bylo pak škoda, takové krásné auto, ale přesto si myslím, že kupce si zcela jistě najde.
3. Cena
Dobry den, bude v CZ prodeji verze bez hybridu? Jaka je velikost zavazadelniku pro hybridni a ciste spalovaci verzi? Zdravi Pavel Matějka
Srovnejte ho třeba s tím Yarisem, Cliem, jízdní vlastnosti atak. Cena je předpokládám neznámá.
Pride aj ako cisty spalovak okolo 110 koni ( v australii ho uz maju ) ... ale ak by aj tento zlozity premotorovany hybrid stal len okolo 17 litrov tak ho rovno aj vyskusam .. hoc scala je stale favorit c1... chce to obe auta omaknut samozrejme a neprepadnut euforii... ale to MG 3 je fakt pekne... fabia ( konecne ) fakt uz moze mat problem
mě zajímá jak funguje v praxi ta multimódová převodovka a jak citelné jsou přechody mezi jednotlivými režimy pohonu.
Připojuji se a taky dynamické měření, na 200konové auto této velikosti je 8,3 na sto docela málo, to dávají znatelně rychleji i auta o třídu/dvě větší s takovým výkonem
No a co náš oblíbený ES300h? 218 koní a 8,9 s z 0 na 100...
Passat v dehtu má o 18 koní méně, váží stejně, DSG se prej nedokáže rozjet a stejně to i v předokolce zvládne o víc jak vteřinu rychleji...
Holt to neškubání má asi svoji daň...
Passat v dehtu má o 18 koní méně, váží stejně, DSG se prej nedokáže rozjet a stejně to i v předokolce zvládne o víc jak vteřinu rychleji...
Holt to neškubání má asi svoji daň...
Kdyby tenhle človíček chtěl informace, na které se ptá, tak mu zkuste vysvětlit, že v každém ceníku a parametrech to lexus u ES píše jinak a je tam rozmezí 8.3-8.9. Nejčastější hodnota 8.5. Dále, jestli v něm kdy seděl a jel, má lexus v ES naladění na pozvolnejsI rozjezd, narozdil od ostatních hybridů.
No a poslední věc je hmotnost. Ještě jsem nezjistil jakou udávají kde, ale v COC má 300h napsáno 1790kg. Jakou má ten zmiňovaný passat?
No ale pochybuju, ze tyhle informace kdy zjišťoval, chce jen trollit.
Podle tohoto dokonce 8.1
https😐/zeperfs.com/…s-300-hybrid.htm#…
A pak, že prý jsou pro něj důležitá fakta.
Když bych měl k tomu dát domněnku at jsem jako předřečník, myslím si že těch 8.9 bude s prázdnou baterkou.
No a poslední věc je hmotnost. Ještě jsem nezjistil jakou udávají kde, ale v COC má 300h napsáno 1790kg. Jakou má ten zmiňovaný passat?
No ale pochybuju, ze tyhle informace kdy zjišťoval, chce jen trollit.
Podle tohoto dokonce 8.1
https😐/zeperfs.com/…s-300-hybrid.htm#…
A pak, že prý jsou pro něj důležitá fakta.
Když bych měl k tomu dát domněnku at jsem jako předřečník, myslím si že těch 8.9 bude s prázdnou baterkou.
Nevím proč, ale ES má při snaze vystřelit z místa prodlevu, jiný stejný pohon 2.5HSD v jiných autech (Výhradně ale Toyoty, nezkoušel sem jiný Lexus s tímhle pohonem) takto nereagoval (zkoušeno). S tím zrychlením, níže Mikesus, kterého nevidíš, píše, že se udává rozpětí 8,3-8,9s, já tedy vygooglil nejvícekrát 8,9s, ale třeba tady je 8,6
http😐/www.automobile-catalog.com/…xus_es_300h.html#…
Zeperfs pak dává dokonce 8,1s
http😐/zeperfs.com/…s-300-hybrid.htm#…
Ale pokud budem srovnávat ES s MG, tak ES je o 3 třídy větší auto (to je vyšší střední třída), takže i těžší (1,8t - u Passatu píší necelých 1,6t), takže to má asi nárok být trochu pomalejší, než to MG.
Ale pokud chceš to neškubání srovnávat, moje Corolla to má s 197k taky za 7,7 bez škubání s trochou vysavače.
Ale uznej, že MG s 200k o velikosti Fabie by to mohlo mít alespon na urovni toho Passatu/Corolly
http😐/www.automobile-catalog.com/…xus_es_300h.html#…
Zeperfs pak dává dokonce 8,1s
http😐/zeperfs.com/…s-300-hybrid.htm#…
Ale pokud budem srovnávat ES s MG, tak ES je o 3 třídy větší auto (to je vyšší střední třída), takže i těžší (1,8t - u Passatu píší necelých 1,6t), takže to má asi nárok být trochu pomalejší, než to MG.
Ale pokud chceš to neškubání srovnávat, moje Corolla to má s 197k taky za 7,7 bez škubání s trochou vysavače.
Ale uznej, že MG s 200k o velikosti Fabie by to mohlo mít alespon na urovni toho Passatu/Corolly
Passat má jen 1.6t? A to on srvnava s ES, které má skoro 1.8? 😒] 😒] 😒]
Vtipálek
Vtipálek
Píšou v předokolce Variant s DSG 147kw 1586 a s 4x4 1673 Kg. Ale tak u Lexusu je taky více udajů, ja našel váhu ESka zase o sto kilo nižší, než píšeš z COC listu.
Jinak já moc nechápu, proč by se DSG neumělo rozjet, všemi, co jsem jezdil, tak s tím problém nebyl, ani s jinými dvospojkami, to jsem nepochopil ten hejt u včerejšího testu Q5tky... že se nerozjede XXC, to mne nepřekvapuje, ale ostatní snad jo.
Jinak já moc nechápu, proč by se DSG neumělo rozjet, všemi, co jsem jezdil, tak s tím problém nebyl, ani s jinými dvospojkami, to jsem nepochopil ten hejt u včerejšího testu Q5tky... že se nerozjede XXC, to mne nepřekvapuje, ale ostatní snad jo.
já nevím, XXC se asi nerozjede s ničím jiným než se stálým převodem asi. já to taky nepobral, co měl na mysli. Na druhou stranu ten postup rozjezdu s DSG co psal Mokrouš, to je taky pomalu na nutnost VŠ diplomu. Ale to je fuk, to je na diskuzi u Q5.
Váha bude podle výbavy, to těch 100kg může odpovídat rozdílu nejnižší a nejvyšší.
Váha bude podle výbavy, to těch 100kg může odpovídat rozdílu nejnižší a nejvyšší.
Mokrous
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Počkej počkej, já jsem dal do googlu váhu obou aut a to jsem opsal, jestli je to špatně, za to neručím, proto taky píšu, že jsem to opsal z nějakého odkazu (prvního co vylezl), nemám k dispozici COC listy vozidel (aneb nevydávám to za obecnou pravdu, ale jen jako informaci a i její zdroj).
Jaký odkaz je neuznávaný a vysmívaný ? Já nebral, co se mi hodí, píšu od začátku, že zrychlení ES po zadání do googlu vypnadne řada odkazů, které píší od 8,9 (nejčastějí, což jsem i uvedl) až po to 8,1 na což sem dal odkaz, tak kde je problém ? Příjdu ti neobjektivní ? Já ES nemám a i kdyby, vím, že není na stovku zrovna sprinter, psal sem to tu i sám po tom, co jsem si to zkusil.
No, ironie s DSG jsem pochopil, jen u mne nepadne na úrodnou půdu, já se DSG nikdy nevysmíval, sám jsem dvouspojkou jezdil řadu let a ani po přesednutí do eCVT tady nepíšu, že dvouspojky cukají, navíc jezdím paralelně i s HDM, pokud si s tím cílil na Mikesuse, tak jeho odpověď si bohužel nepřečteš. Pokud na XXCho komenty na rozjezd u Q5, tak jen píšu ,že on je prostě blázen a nelze brát vážně, jak mužeš vidět o koment dále 😁 😁 Ale pobavil.
A proč mne to MG příjde pomalé? Protože třeba 200k atmosférické Clio 2.0 má tu stovku s manuálem pod 7s, tak bych čekal hodnoty alespoň lehce pod 8s, za 8 to má třeba Fabie s 150k TSI...
edit : Ty si dával odkaz na ten nový Passat, já hledal ten co máš, tzn B8, to jsme si asi nerozuměli
Jaký odkaz je neuznávaný a vysmívaný ? Já nebral, co se mi hodí, píšu od začátku, že zrychlení ES po zadání do googlu vypnadne řada odkazů, které píší od 8,9 (nejčastějí, což jsem i uvedl) až po to 8,1 na což sem dal odkaz, tak kde je problém ? Příjdu ti neobjektivní ? Já ES nemám a i kdyby, vím, že není na stovku zrovna sprinter, psal sem to tu i sám po tom, co jsem si to zkusil.
No, ironie s DSG jsem pochopil, jen u mne nepadne na úrodnou půdu, já se DSG nikdy nevysmíval, sám jsem dvouspojkou jezdil řadu let a ani po přesednutí do eCVT tady nepíšu, že dvouspojky cukají, navíc jezdím paralelně i s HDM, pokud si s tím cílil na Mikesuse, tak jeho odpověď si bohužel nepřečteš. Pokud na XXCho komenty na rozjezd u Q5, tak jen píšu ,že on je prostě blázen a nelze brát vážně, jak mužeš vidět o koment dále 😁 😁 Ale pobavil.
A proč mne to MG příjde pomalé? Protože třeba 200k atmosférické Clio 2.0 má tu stovku s manuálem pod 7s, tak bych čekal hodnoty alespoň lehce pod 8s, za 8 to má třeba Fabie s 150k TSI...
edit : Ty si dával odkaz na ten nový Passat, já hledal ten co máš, tzn B8, to jsme si asi nerozuměli
No však jde o to, nedávat sem pořád nějaký pochybný odkazy na první věc, co na tebe vybafne z Googlu. Proto jsem přiložil oficiální technická data výrobců. A píšu to všeobecně a ne jen přímo na tebe. Proto taky to množné číslo. Zrovna třeba na Zepfers se tu plivalo dost. A pak bylo nahrazováno ještě pochybnějšími odkazy. Já už to odmítám řešit. Zajímají mne jen ofiko údaje. Sám víš jak vypadají místní tabulky a co čekáš od dalších serverů, kde cvičená opice opisuje cokoli odkudkoli bez ověřování...
Já jsem teď rychle dal jen současně přístupná data od výrobců, nebudu hledat papíry od auta a fotit je a nahrávat. Nový Passat jak vidíš má jen 193 koní a váží ve čtyřkolce ještě víc a stejně je mnohem rychlejší. Můj má o tu čtyřkolku míň a tak má těch 1,7T.
Nemusíme tu do detailu pitvat všechny auta planety. Já si jen rýpnul do těch hybridních převodovek obecně, že prostě občas mají koně, ale nejedou. A to je případ toho MG. Neplatí to pro všechny stejně. Tak hlavně, abys to nevztahoval osobně a nebyl z toho další poměřovací zápas šulínů 😁 a jejich garáží.
Já jsem teď rychle dal jen současně přístupná data od výrobců, nebudu hledat papíry od auta a fotit je a nahrávat. Nový Passat jak vidíš má jen 193 koní a váží ve čtyřkolce ještě víc a stejně je mnohem rychlejší. Můj má o tu čtyřkolku míň a tak má těch 1,7T.
Nemusíme tu do detailu pitvat všechny auta planety. Já si jen rýpnul do těch hybridních převodovek obecně, že prostě občas mají koně, ale nejedou. A to je případ toho MG. Neplatí to pro všechny stejně. Tak hlavně, abys to nevztahoval osobně a nebyl z toho další poměřovací zápas šulínů 😁 a jejich garáží.
Moje garáž je už rok plná ruzných věcí a jsem rád, že tam dám aspon skútr 😁 To mne připomíná, že bych to měl douklidit 😁
Keď človek nevie, ako sa má pohnúť auto, tak nevie a nepovažuje to za problém. Už keď aj autor testu niečo napíše, ktorý má ojazdených viac áut, tak to asi nebude len môj problém. To isté som mal s dieselovým BMW, všetko super, ale pohnúť sa bol problém. Podobne arteon R, zastal vedľa mňa na semaforoch, asi že ma obehne, lenže reakcia spomalená, kým sa pohol, ja som už bol dávno vpredu, nejak sa ma držal, potom asi v polovici trasy mu niečo zahučalo v motore, asi preradilo dsg a konečne ma obehol. Ja som bol na Citigu, šetril som baterku, bral som to s humorom a prekvapením. Proste keď nestojí na semaforoch s launch kontrolom, tak mu to chvíľu trvá.
No, ve vší úctě, pokud tě na plný plyn nemohl i přes prodlevu dvouspojky na rozjezdu oproti elektromobilu dohnat Arteon R, myslím, opravdové R, tak s tebou asi nezávodil a nedal plný plyn, nebo to byl ten nejslabší TDI s R paketem, nebo TSI, ja nevim, co se tam dávalo nejslabšího.....
Popřípadě dramatizuješ situaci, ty si poskočil o 2 metru vpřed, pak mu zarachotilo DSG a dvojnásobnou rychlostí tě předlétl...
Citigo iv 0-100 - 12,5s
Arteon R 0-100 4,9s
Tak jak to bylo ? Pak se nediv, že tě tu nemužem brát moc vážně
Popřípadě dramatizuješ situaci, ty si poskočil o 2 metru vpřed, pak mu zarachotilo DSG a dvojnásobnou rychlostí tě předlétl...
Citigo iv 0-100 - 12,5s
Arteon R 0-100 4,9s
Tak jak to bylo ? Pak se nediv, že tě tu nemužem brát moc vážně
Mokrous
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tohle byla ale hodně donebevolající pitomost, kdyby si vymyslel alespoň nějaké normálnější auto a nebo si nepletl R s Rpaketem...
Bylo by to stejně debilní i kdyby vedle něj stálo Ferrari F90, nebo Octavia I 1,9 TDI.
No, myslím, že ten příběh se vyvinul lépe, než jsem předpokládal 😁 Alespon je to sranda
Jo. Takový příběh se zápletkou. Také jsem něco takového nečekal. Jen jsem se ještě nedozvěděl, kdo tedy vyhrál, kdyz ani jeden nesoutezil. Nejel někdo kolem v hybridu náhodou? Ideálně auris nebo ravka. To by bylo rozuzlení
Jasne, nezavodil, len ma chcel obist, ako je zvyknuty obchadzat ine auta. Ved ani ja som nezavodil.
Ok.. takže pointa byla, že jsi na semaforech potkal auto... jo, to se občas stává 😁
Áno, presne o tom bola pointa, že mal problémy, ktoré nemusel mať, keby mal namiesto arteona id7 😉
Nemusel by šlápnout na plyn, aby tě předjel ? Aha... :-!
A mile děti, ponaučení do života je takové, že když chcete zrychlit, slapnete na plyn. 😒]
A ďalšia pointa je v tom, že v tom AUDI aj môže chcieť zrýchliť, aj šľapne na plyn a bude musieť čakať, kým mu to zrýchli 🙂 hlavne, že ľudia nadávajú na pomalý infotainment, tam im vadí, že musia čakať na reakciu, ale pri pohýnaní to nevadí 🙂 obyčajná nevedomosť, ale múdry človek sa poučí a hlúpy ani netuší, že niečo sa môže pohnúť hneď a nemusí sa čakať. A keďže netuší, ani mu to nevadí.
Pointa je v tom nemít motor ze sekačky, tahle pointa je tady už 30 let. Až přístě potkáš na světlech 700 HP Hellcat, tak se možná budeš divit 😄 😄
😒] 😒] 😒] 😒]
Tak to mne dostalo tohle. :yes:
Tak to mne dostalo tohle. :yes:
A když chcete lepší odezvu na plynovej pedál, kupte si Pedal Commander. Kdo neví co to je, použije strejčka Gůůůůůůgla 😄
preco stale nieco kupovat, raz hellcat, potom ten pedal?
A pak ti ujede Citigo IV žejo...
Podobně velká Honda Civic 8G s manuálem, 103 kW, 0-100 za 8,5 s. Před více než 15 lety...
Podobně velká Honda Civic 8G s manuálem, 103 kW, 0-100 za 8,5 s. Před více než 15 lety...
To nemůžeš srovnavat. Emise před 15 lety byly úplně jinde a i hmotnost a bezpečnost.
Naopak, je potřeba to srovnávat. A pokud je auto ve stejné kategorii o 15 let později v takto důležitém parametru výrazně horší, tak je zcela nezbytné to výrobcům připomínat.
Mimochodem, zrovna 8G, aspoň pofaceliftová verze, je na tom s pevností karoserie velmi dobře.
Mimochodem, zrovna 8G, aspoň pofaceliftová verze, je na tom s pevností karoserie velmi dobře.
1. Proč je to tak hnusný?
2. Za jak dlouho se to rozpadne?
3. Pro co zústanou oči těm, kteří si to koupí?
2. Za jak dlouho se to rozpadne?
3. Pro co zústanou oči těm, kteří si to koupí?