Elektromobily

Zpět na článek

Levnější Škodu Enyaq Tour nově koupíte se silnějšími motory i jako Coupé

19 komentářů

Lenka Čížková
Škodu Enyaq si nekoupím, nic osobního proti značce. Prostě vím, že i Tesla Model Y je o dost vyspělejší, ekonomičtější a likvidnější varianta. Promiň, Volkswagene. 🍀
Tomas Prochazka
Příspěvek podléhá schvalování.
Mirek Čepek
Kupé vypadá jinak...
Ada je zase tady
ale diesel a manuální převodovku to :no: nemá
Mikesus
Nebudou snad přidávat další hlouposti. Už takhle jich tam je tvých slov dost.
Ozzman
Kup si Karoq a nebreč pořád, tam to je
Anonym
Karotku už nikdo nekupuje, místo toho kupují MG, Dacii a Ssang Yong :-)
dodo24
:D
Čo príspevok, to konina. Z týchto troch značiek ma predaje len tá Dácia. Čínsky šrot vela ludí odmieta a SY konečne až teraz predstavil konkurencieschopné modely.
Anonym
Fakt?
1-5/2024
Dacia: 3795
MG: 1545
Ssang: 1853
Karotka: 3754

Celej 2023:
Sssang: 3283
MG: 2609
Dachna: 7836

Nikdo to nekupuje :-):-):-)
Ozzman
Mg vídám hodně, už zdržují na silnici, protože tam sedí duchodci
Anonym
Je jich vidět už dost no. Cena rozhoduje
Ozzman
On chce diesel
Lubo
Čo je pravda na tom, že výrobca môže zamietnuť záruku na baterku ak ju užívateľ vybije pod 20%?
Viete niekto?
xxc
Vyhýbajte sa úplnému vybitiu vysokonapäťového akumulátora, napr. pri dlhej dobe státia s nízkym stavom nabitia. Spodnú hranicu nabitia akumulátora nastavte minimálne na 20 %.

Pokial toto clovek nedodrzi, tak ano.
twistedTSD
To je jen vágní informace z manuálu. Jak dlouho může auto stát s 10 %? Jak ověřím, že záruka platí?
xxc
A prave tymto manualom sa ma clovek riadit a pokial nedodrzuje pokyny manualu, tak vtedy mu nemusia uznat zaruku. Stat s 10% moze dovtedy, kym sa nevybije trakcna bateria :-) K Citigu ani ziadnu kupnu zmluvu nemam, k VW kupnu zmluvu mam, ale nemam auto :-D VW tiez nic nespecifikuje v kupnej zmluve, mozno nieco bude v manuali.
Mokrous
Je to banda vocasů. Strávil jsem teď skoro půl hodinu na chatu Škoda Auto a co bys řekl? Nedozvěděl jsem se nic. Prostě mi záruční podmínky k trakční baterii nikdo nedá, dokud si nepůjdu koupit auto k dealerovi a nenajdu to v kupní smlouvě.
No tak jsem je poslal tam kam patří. Fraška.
Lubo
Obdivujem tvoje odhodlanie, ja som strávil len pár minút na webe. Je to poňaté dosť marketingovo a k tomu pripísané niečo v zmysle * za splnění podmínek...
Mokrous
Všude jen reklamní a marketingový FonDerLejna a dál máš smůlu. Moderní doba, no...