Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Poprvé s novým Mitsubishi ASX: Má svou tvář, ale ztrácí plug-in hybrid

7 komentářů

Jan Pešek
Má svou tvář, ale jako bych jí už někde viděl…
3_diamanty
V tychto velkostnych aj cenovych vodach ... tu je priorita mat nejaky obstojny turbobenzin... a tie ma asx rovno 2... a kebyze niekto fakt velmi chcel plugin od mitsu tak koncom roka uz pride do europy novy plugin outlander... a zrejme aj preto nema zmysel hatat mu cestu nejakym plugin asxkom ktore bude len o kusok lacnejsie a predaje bude mat minimalne...

Dnes na meniny clanok o ASX ... pekna akoze nahoda 😉 ... srandujem ... ono uz dva dni dozadu som cital prve dojmy noveho ASX z ineho zdroja... takze som aj tusil ze vy si to nechate zrejme az na vikend ( tak to vacsinou s prvymi jazdami s novinkami robite... cez tyzden prva jazda... a cez vikend o tom clanok... ) ... ... ale samozrejme diky... a na zdravie :yes:
Markus1
Mozem sa spytat, ze kolko mas rokov?
Futurista
Sakra, a stačilo napsat Captur... 😁
Jenik3
ASX měl vždy fajnou 1.6benzin, která vydržela...
RaSuSK73
... a netahala, iba vrcala a zrala. Na dialnici pri 130 rev v 3600 otackach. Nic, po com by som tuzil. V kazdom kopceku bolo treba radit. Kolega to mal dlhe roky, bez zavad a problemov. Viac ale vyuzival Scalu s turbom, jazdilo to lepsie a prijemnejsie. Nakoniec to ASX predal a tetaz ma hybridnu RAVku.
ericn
Spíš bych řekl, že tohle “rebadge” auto nikomu nebude chybět 😉