Testy
které mne na první pohled neurazí přední maskou, sice to asi krásné není, ale ujde to 😁
Interiér je pecka, mám rád tenhle styl, líbilo se mne na palubě všech Lexusu, co jsem zkoušel (jo byly 3, ale i tak 😁). Za tu akční cenu je to fakt velmi zajímavá nabídka, byť kdo nechce vyloženě hybrid, tak za ty peníze sežene o třídu větší SUV.
Já mám ale dotaz na autora - fotky interiéru a infotainmentu - jste autory ? Vyfotili jste je takto vy a nebo jsou převzaty ? Jde mi totiž o fotku mapy v přístrojovém šítut
http😐/1884403144.rsc.cdn77.org/…pbWc/9116838.jpg?…
Jak jste to tam nastavili ? Stejný infotainment používají i nejnovější Toyoty, kde na promofotkách, či testech ze zámoří a to i z těch prvních kusů před více, než rokem, kdy to přidali do aut (ale i na českých testech jsem to viděl) je tato mapa také, ale reálně tam nejde nastavit, bez ohledu na model auta.
Děkuji
Interiér je pecka, mám rád tenhle styl, líbilo se mne na palubě všech Lexusu, co jsem zkoušel (jo byly 3, ale i tak 😁). Za tu akční cenu je to fakt velmi zajímavá nabídka, byť kdo nechce vyloženě hybrid, tak za ty peníze sežene o třídu větší SUV.
Já mám ale dotaz na autora - fotky interiéru a infotainmentu - jste autory ? Vyfotili jste je takto vy a nebo jsou převzaty ? Jde mi totiž o fotku mapy v přístrojovém šítut
http😐/1884403144.rsc.cdn77.org/…pbWc/9116838.jpg?…
Jak jste to tam nastavili ? Stejný infotainment používají i nejnovější Toyoty, kde na promofotkách, či testech ze zámoří a to i z těch prvních kusů před více, než rokem, kdy to přidali do aut (ale i na českých testech jsem to viděl) je tato mapa také, ale reálně tam nejde nastavit, bez ohledu na model auta.
Děkuji
Po boku yarisu cross to posobi ako uplne zbytocny model... navyse yariss cross je aj akysi krajsi a s presvedcivejsim outdoorovym lookom... ako ok... chapem ... ale nadalej za prvy seriozny lexus povazujem NXko... napr. u medveda je to Cecko... a pod... ono nakoniec ale vzdy ide "len" o prachy a nie o to co si kto mysli ano ano... a asi toto "mini," lexusu vynesie pekne prasulky ( a ma ho pritom za babku ) tak preco to nevyuzit... tak tak... a aj ako auto urcite bude skvele :yes:
Zalezi od ceny, Yaris je hlucny co sa tyka obtekajuceho vzduchu nad 80kmh, v niektorych situaciach je aj motor hlucnejsi. Lex sa pri vyhodnej cene a nejake slusnej ponuke prakticky dostane na cenu Yarisa v nizsej vybave.. akurat neviem ako je to s vyhrievanymi prednymi sedadlami, tie dostanes v Lexe az vo vyssej vybave a tam je cena uz dost daleko Yarisu.
Kazdopadne kto nepotrebuje vacsie auto, Lex je dobra alternativa. Novy hybrid 130 v Yarise ma jednu zasadnu nevyhodu, ma rovnako malu baterku ako 116k hybrid a tak moc rozdiel necitit a ked tak len na kratku chvilu, pretoze baterka ten silnejsi elektromotor nenakrmi. V tomto ma Lex vyhodu, ma lepsi a vacsi akumulator, vidno to na zrychleni.
Kazdopadne kto nepotrebuje vacsie auto, Lex je dobra alternativa. Novy hybrid 130 v Yarise ma jednu zasadnu nevyhodu, ma rovnako malu baterku ako 116k hybrid a tak moc rozdiel necitit a ked tak len na kratku chvilu, pretoze baterka ten silnejsi elektromotor nenakrmi. V tomto ma Lex vyhodu, ma lepsi a vacsi akumulator, vidno to na zrychleni.
Lex je ma jako paket k zakladu 😊
za 30 tisíc, 50 a 70, dle toho co tam chceš
za 30 tisíc, 50 a 70, dle toho co tam chceš
jo cize cennikova cena 800tis kč, ale nemas tam nastavenie vysky sedadla spolujazdca 😒 ... keby to dali s nabidkou na nejakych 750tis dava to oproti Yarisu so silnejsim hybridom 130 zmysel, ten by bol samozrejme omnoho vybavenejsi, ale nie kazdy to potrebuje,... lepsi interier, odhlucnenie a dynamika je podla mne lepsi balicek 😄
Však jo, je to na výběru, pořád si myslím, že to LBX je naceněno s akčním ceníkem fakt zajímavě. Otázka je, jak reálně pujdou slevy.
Třeba co tak vím, tak ve vyšší třídě by Camry vyšla +/- podobně jako ES300h. Začínají si dost konkurovat a pro firmy je to možná ještě lepší.
Třeba co tak vím, tak ve vyšší třídě by Camry vyšla +/- podobně jako ES300h. Začínají si dost konkurovat a pro firmy je to možná ještě lepší.
Lexus nikdy nebyl můj šálek kávy... 😒 :no:
1.5TSi nebrat! ... karbon, DPF, turbo, EGR = diesel na benzin, v kombinacii so suchym 7st DSG dokonaly fauvé cock.tail pre dlhodobe investicie 😒 :no:
Turbo a GPF v TSI tě pravděpodobně přežije a 7st. DSG je již k dokonalosti vybroušený klenot. :-!
Zmyslom mojho prispevku bolo poukazat na nezmyselne systemove hlasky typu "nebrat" z principu. V pripade spolahlivej technologie od Toyoty je to stupidita…
Ale tak o tom suchém DSG proti eCVT bych si docela vsadil na eCVT 😁 a s klidem
Však já taky žádné DSG ve svých autě samozřejmě nemám! 😄
A tsi taky ne, které má gpf, egr, turbo, dvouhmotu, startér,...
Kdo chce opici, musí mít na banány! 😄 Hlavní je, že to má 4 válce a žádnou hybridizaci + manuál! 😄 :yes: :yes: :yes:
ten manuál chápem, ale bez hybridizácie sa nezaobíde čoskoro už nič, technológia je už dávno zvládnutá a úspora preukázaná. Takže sú to len také tradičné výkriky o ničom
Proboha, co já hlupák jsem to udělal. Na prvním místě měl být Horký Rom. Vrať mi tu drzost, napiš mi sprostou SZ a nebo něco extra dlouhého sem. Extra hloupě a trapně píšeš vždy, o to tě nemusím žádat.
Nech věci jak jsou, nedělej ze sebe co nejseš a věnuj se podstatným věcem v automobilovém průmyslu. Třeba se ti je podaří vyřešit. Budeme ti k tomu s ostatními tady fandit a držet palce.
S přátelským pozdravem... 😄
Aha, podle vazby asi apoho, chápu. Apoho je Horký Rom a KANKUNEN jen tak hloupě reaguje, až to vypadá, že je taky Horký Rom.
Nemusíte mít opravdu obavu, já s HR nemám společného nic ani okres natož profil. To bych si raději nechal utrhnout ruku i nohu.
Jo a o Kankunenovi mám podobný pocit jak tady bylo již zmíněno