Novinky
Mal som moznost na okruhu skusit s plaid a naozaj brzdy boli neadekvatne hmotnosti a vykonu auta
A nejen on. Během týdne jsem viděl 4 nešťastníky, co to mají a během chvilky uvařili celý auto. V reálu máš tak 2 minuty plné zábavy a pak to už jen vadne a hoří.
Novou Alfu Romeo Junior jsem si poprvé naživo prohlédl tento víkend na akci "125let značky FIAT" v pražské Troji. Ač jsem celý život skalním příznivcem Italských vozů, tato Alfa je pro mne velkým zklamáním. Přední část vozu s jakousi novou modifikací tradičního loga AR již nevypadá jako Alfa Romeo. Bohužel ne každá inovace, snaha o modernost je to správné řešení, jako v tomto případě. Interier, tvar palubní desky a tvrdé materiály , další velké zklamání. O technice PSA již ani hovořit nebudu. Když jsem se díval na staré Fiaty, napadlo mne jediné. Kam se FIAT a jeho značky dostal? Kdysi slavné značky, udávající směr v designu i technice, dnes pod vedením novodobých koncernů bohužel umírají. Kde jsou sliby Stelantisu, obnovit slávu těchto značek? Tímto způsobem? To asi určitě ne !!! Kdyby auta z posledních 20 let, nebo i více, viděli bývalí konstruktéři Fiatu, AR, Lancie, nebo sám Giovanni Agneli, museli by se stydět za své potomky. Tak zbývá už jediné, ještě věřit v bájného Fenixe, který je zase zvedne z popela. Ještě, že nám zásluhou fanoušků zůstává alespoň ta slavná historie.
Ještě více povedenější a hezčí bratříček Fiatka 600e :yes: