Novinky
Nic. A to je ten problém.
Přitom se stačí podívat na Ionoq 5N a je vidět, jak se věci mají dělat..
GTX je výsměch :-!
Přitom se stačí podívat na Ionoq 5N a je vidět, jak se věci mají dělat..
GTX je výsměch :-!
Prý sportovní 😆 Možná tak ve srovnání s Blesk McQueen :-! A to Bleska nechci nijak urazit.
Rozumnej clovek ani firma ne.. Srovnani, hlavne cenove, je neuprosne..
Tak podstatné je , jaká je reálná cena na faktuře, ne v ceníku....
Za 500 by se nechalo se zavřenými oči koupit. Mnoho ústupů, přemrštěná cena.
Až na to, že už pri cene 750k czk by si ludia poodtrhali ruky nohy
Si podnikateľ (95% kupujúcich drahých ev áut sú podnikatelia), dole DPH, využiješ dotáciu, vyberieš nejakú tú 50 000 Sk zľavu čo u ev aute nie je problém a si na tvojej sume 750 000 Sk. Trhajú sa podnikatelia za týmto autom? Podľa teba by sa mali.
Hele já taky přemýšlím kdo je vlastně cílová skupina. S ohledem na současné prachmizerné prodeje bude ta cílová skupina dosti malá.
Mala svetla vyska a absencia stvorkolky ma donutila ist do ID4 😄 A takych ludi je viac vzhladom na predaje. Toto si kupi chudoba s mensou baterkou na dochadzanie do prace, co si mysli, ze usetri. Kym nepride prva zima, alebo nejaka vacsia prekazka.
Ze chudoba na dochadzanie do prace 🤣. Pred slnkom sa treba skryvat, ale tebe to v podstate uz nemoze uskodit.
No jo a jaky myslis ze ma takovy cilovy zakaznik mesicni prijem? K tomu musi bydlet v RD, aby to mel kde nabijet.
Zase, zase, zase,....... 😠😠😠
....... zrychlení z 0-100 km/h za 5,9 sekundy a maximální rychlost 180 km/h...... Proč jen 180????? To je zase mesmysl..... 🤮🤮
Dočkáme se aut BEV s 1000HP kdy zrychlení na 100 bude 2s a maximalka bude 150km/h? Reálně ano, brzo. 😠😠😠
Znova. Najde se BEV velikosti Fabie (kufr 350) pro 5 lidí , které nebude SUV ani crossover. S dojezdem 300km i v zimě. Nebude vypadat jako pojízdný tablet. A bude mit maximalku alespoň 230???? To chci tak moc? 🙄😠 Prostě obyčejné auto které nahradí Fabia 1.5TSI, která je za 500 000.
....... zrychlení z 0-100 km/h za 5,9 sekundy a maximální rychlost 180 km/h...... Proč jen 180????? To je zase mesmysl..... 🤮🤮
Dočkáme se aut BEV s 1000HP kdy zrychlení na 100 bude 2s a maximalka bude 150km/h? Reálně ano, brzo. 😠😠😠
Znova. Najde se BEV velikosti Fabie (kufr 350) pro 5 lidí , které nebude SUV ani crossover. S dojezdem 300km i v zimě. Nebude vypadat jako pojízdný tablet. A bude mit maximalku alespoň 230???? To chci tak moc? 🙄😠 Prostě obyčejné auto které nahradí Fabia 1.5TSI, která je za 500 000.
No, Fabia má sice 225, ale... v obecmosti je dotaz zcela namístě.
Jinak proč to nejede víc než 180? No protože by tam museli dát převod a rrdukčni převodovku, což se jim nechce.
Jinak proč to nejede víc než 180? No protože by tam museli dát převod a rrdukčni převodovku, což se jim nechce.
Redukční převodovka tam samozřejmě je, jen by musela mít jiný převod.
MEB vyšší rychlost v této iteraci nemá, myslel jsem si, že nějaký model pustil VW do 200km/h ale nenašel jsem to nikde.
Druhá věc je kde by s tím člověk takhle rychle jezdil a proč, a hlavně proč bych se kvůli tomu takhle rozčiloval.
Zatím mě teda žádná Tesla 200km/h ani po Německu nepředjela, takže mě by zrovna tohle nechalo fakt v klidu. Zejména proto, že za víc jak +10km/h jdou body dolu.
EDIT: Beru zpět, Born má 200km/h, takže 180km/h u ID3 GTX je fakt docela vlastňák...
MEB vyšší rychlost v této iteraci nemá, myslel jsem si, že nějaký model pustil VW do 200km/h ale nenašel jsem to nikde.
Druhá věc je kde by s tím člověk takhle rychle jezdil a proč, a hlavně proč bych se kvůli tomu takhle rozčiloval.
Zatím mě teda žádná Tesla 200km/h ani po Německu nepředjela, takže mě by zrovna tohle nechalo fakt v klidu. Zejména proto, že za víc jak +10km/h jdou body dolu.
EDIT: Beru zpět, Born má 200km/h, takže 180km/h u ID3 GTX je fakt docela vlastňák...
Ono by to tech 200 zvladlo, ale evidentne nechteli, aby mu GTX lezlo do zeli.. Proto ma.Born vyssi vykon a vyssi maximalku..
Myslím si že to má jen jeden převod, s mění se jen polarita. Dva převody má třeba e-Tron.
EDIT: je to přesně tak, MEB😒br />
S elektromotorem samozřejmě spolupracuje i převodovka, která s ním tvoří jeden celek. Díky konstantnímu točivému momentu elektrického motoru a pro snížení nákladů je pouze jednostupňová, s převodovým poměrem zhruba 1:10, který zajišťují dvě menší ozubená kola. Výsledkem jsou kompaktní rozměry, které pomáhají uvolnění prostoru pro kabinu.
EDIT: je to přesně tak, MEB😒br />
S elektromotorem samozřejmě spolupracuje i převodovka, která s ním tvoří jeden celek. Díky konstantnímu točivému momentu elektrického motoru a pro snížení nákladů je pouze jednostupňová, s převodovým poměrem zhruba 1:10, který zajišťují dvě menší ozubená kola. Výsledkem jsou kompaktní rozměry, které pomáhají uvolnění prostoru pro kabinu.
Na co a kde potřebuješ jezdit v pidiautě typu Fabia v 5 lidech 230 km/h?????
Navíc vybavená Fabia 1,5 stojí 7 kil a ne 5.
Jinak rozumím a vůbec nejsem zastánce ID3.
Navíc vybavená Fabia 1,5 stojí 7 kil a ne 5.
Jinak rozumím a vůbec nejsem zastánce ID3.
protoze je to debilni dotaz nekoho kdo se chce utvrdit ve svejch nazorech. By me zajimalo kdy jel naposled nekdo s autem velikosti fabie vic jak 200kmh
Je to tak... ja s mojim malym autom som tiez viac ako 160 este nesiel ( maximalka na papieri je 184 ) ... navyse aj tych 160 na tachaci je v reale mozno aj menej ako 150 ... vsetky tie male aj tie male sportove silne auta nie su o maximalke ale hlavne o tom ze tie auta su obratne zive mrstne... a ich revirom su skor okrsky ako nejake hltanie dialnic maximalkou ... s nejakym malym swiftom sport sa urcite na Uhornej v serpentinoch ( jazdil tam s pezotom aj rasto ch. .. je niekde video na nete ) strasies aj nejakej daleko silnejsej octavky v kombiku
Jezdím max 180, víc si opravdu netroufám. A to mám do maximální ještě kus... Běžně do 160 max, vesměs obligátních 150 tacho... 😉
Není. Co Polo GTI? A další auta této velikosti. Běžně 200 mohou jezdit.
Prostě jen na své potřeby hledám vůz. A je třeba začít, benzin a nafta bude brzo za 50-60kč/l.
Prostě jen na své potřeby hledám vůz. A je třeba začít, benzin a nafta bude brzo za 50-60kč/l.
Fabia 1.5 Monte Carlo je za 580. Plus další výbava podle přání.
Často jezdím do DE a využívám jejich dálnic. Trvale 180-200 není problém. Takže proto.
90% času jezdím ve 2 lidech maximálně. 5 míst to chce abych mohl vozit i další lidi. Auto velikosti Fabie stačí. Střešní nosič na lyže a kola. Kouli pro přívěs.
Často jezdím do DE a využívám jejich dálnic. Trvale 180-200 není problém. Takže proto.
90% času jezdím ve 2 lidech maximálně. 5 míst to chce abych mohl vozit i další lidi. Auto velikosti Fabie stačí. Střešní nosič na lyže a kola. Kouli pro přívěs.
No mě by zajímalo kde jezdíš v Německu 200 trvale po dálnicích.
Pokud myslíš trvale 10 minut tak ano, to s tebou souhlasím.
V současnosti je to tvé trvale naprostá pitomost. To šlo tak v devadesátkách.
Dnes je to velmi omezené a možná se ti podaří někde ve 3 ráno.
Jinak jen vysoký provoz, omezení rychlosti, regulované úseky a rekonstrukce.
Takže teď tu o Karkulce?
Pokud myslíš trvale 10 minut tak ano, to s tebou souhlasím.
V současnosti je to tvé trvale naprostá pitomost. To šlo tak v devadesátkách.
Dnes je to velmi omezené a možná se ti podaří někde ve 3 ráno.
Jinak jen vysoký provoz, omezení rychlosti, regulované úseky a rekonstrukce.
Takže teď tu o Karkulce?
Už těch 180 je z pohledu spotřeby u takové "krabičky" (Cx = 0,263, výška 155 cm) za hranou snesitelného... 😄
Inak tam tu stvorkolku mohli dat a nejake zabavne to isto nebude. Aspon nie na beznych cestach.
Koukam, ze i ta id.3 je výškou stejná jako Golf Plus. Takže stejně je to takové crossover.
https😐/www.tesla.com/…cz/model3/design#…
Navíc cena Tesly je přesně taková, jaká je, cena VW je samozřejmě nižší, než nějaká virtuální čísla v ceníku.