Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

DeLorean s V8 je splněným snem, který se ale nakonec stejně neprodal

16 komentářů

Anonym
ale s V8 to aspon pojede :yes: Cena si myslím že slušná, co za to majitel chce.
Dinar
Tohle auto dává smysl jen jako originál, historický relikt, protože i kdyby´s do toho nacpal supermotor, pořád to bude plečka. Takto zpraseno neorigo motorem to nemá cenu.

Mmch. viděl's nový Escalade? Jak tu říkáváš, u GM, tam je svět ještě v pořádku, tak jen, že to má aktuálně největší displej na světě nebo all electric verzi, prostě poctivá amerika... 😒] 😒]
KANKUNEN
Tak už je svět v pořádku jen v rusácku, do Buchanky dávají stále dva a půlku. :-!
Ozzman
a nemá to ani analogové budíky, natožpak displej 😁
Anonym
Do tvé oblíbené Buchanky se dává motor 2,7 R4 ale iexistuje dokonce i verze kde je motor se zvýšeným objemem na 2,9 😄

Už ses doučil ty dodávky od Gazely a Sollersu? 😄 😄 měl si to za domácí úkolik Kankunenoviči 😄 😄 😄
gil54
...k prvnímu odstavci ... souhlasím a jakousi svojí další "cenu" ta pochybná, nešikovná a neekonomická věc má ještě jako filmová rekvizita - jakýsi artefakt. Bez těch filmů by po tom dnes ani pes neštěkl.

To už i Tucker Torpedo byl větší převrat - a skončil podobně. Skoro nikdo o něm neví, no a jemu ani film moc nepomohl k posmrtnému věhlasu. 😄
lyon667
Film o Tuckerovi nebyl masovka, která by přitáhla obecné veřejnosti, ale spíš právě pro již existující fandy Tuckera. Nicméně to auto bylo ve své době unikát a nestat se obětí soudních sporů, kdoví, kam by se značka posunula.
gil54
Jasně, těžko proti sobě stavět čistou komerční sci-fi prakticky bez omezení, proti víceméně hranému dokumentu. V obou snímcích hrála ta auta zcela odlišnou roli, jak co do významu, tak co do jakési autenticity.

Že velmi slušný film, Tucker: Člověk a jeho sen, nebude žádný kasovní trhák, bylo zřejmé od samého začátku.
Anonym
Akorát když se někde to Torpedo vyjimečně objeví na prodej, tak stojí víc jak dobovej Mercedes nebo něco podobného 😄 😄 😄
gil54
Historickou hodnotu Torpeda nezpochybňuji a v mých očích má daleko větší cenu než DeLorean. Ani jsem nikde nenaznačil opak. Jediné, co jsem napsal bylo, že z obou těchto "zapomenutých aut" bylo Torpedo pro mě větší převrat.

Tak jaksi nechápu, proč ty tři smajlíky, jako že vím o tématu prd?
Anonym
No na to že o tom skoro nikdo neví.....a drží to takovou cenu.....Já myslím že o tom ví dost lidí zajímající se o auta, já mam doma dokonce i modýlek, ty se taky vyrábí.
Čeho bylo vyrobeno jen tak málo kusů a ještě je kolem toho zajímavý příběh a to auto výrazně a významně předběhlo svojí dobu, tak to stojí balík.

Jestli o tom neví generace X apod. je celkem šumák.
Anonym
displeje se cpou všude, ale pořád tam můžet mít V8. Ty electric verze GM těžce nejdou, to víš sám a dotují to z prodeje spalováků
Dinar
V8 můžeš mít u těch tebou vysmívaných Němců v mnoha i menších autech než je escalade, takže nic převratného, a to "tady je svět ještě v pořádku" dávno neplatí, GM jede stejnou "modernu", jako zbytek světa.
Anonym
jo, ale u GM je to bez hybridu, takže to nutně nemusí vážit nesmysl, sou to V8 v atmosféře nebo s kompresorem a taky to můžeš mít ve víc autech.

bohužel ty víceválcové motory obecně mizí, mimo luxusní značky a supersporty
lyon667
Ona jakákoliv přestavba znamená citelný pokles ceny, bez ohledu na to, kolik za to majitel utratil. Originál se dá koupit kolem dvou milionů.
Anonym
jenže s tím zázrakej od PRV to prostě nejede 😄 S automatem tuplem.
Takže pokud to nemáš jen na dívání a na srazy, kde s tím nejdeš 700 km ročně, tak je to auto o ničem.