Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Multivan i ve verzi long

25 komentářů

Pekelná Micinka
Bohužel, nadměrná přítomnost DD v diskuzích mi bere chuť jakkoliv diskutovat. ;-\
co to je DD?
milic
Fantom tohoto webu. DanielDesign. Nebo DementníDebil ? Pěšky jako za vozem. :no:
Klaudius
Nie si sam. :no: Vyhlasujem strajk. Odteraz nereagujem na prispevky DD. Kto sa prida?
Jak je to s těmi motory 2.5 TDI - jsou to pětiválce, to znamená, že i v Passatu jsou pětihrnky nebo VW má i čtyrválcové 2.5? Díky za vysvětlení, moc se v tom neorientuju a tohle mě mate.
vsetky su petvalcove
Dinar
2,5Tdi v Multivanu nebo Touaregu jsou pětiválce přesně R5, současný passat žádný dýzlový 2,5 motor nemá. V předchozím passatu 2,5tdi byl, ale ne R5 nýbrž šestiválec do V. 😉
díky za vysvětlení, zase jsem o něco chytřejší 😄
Chtel bych jen podotknout, ze Multivan Long je k dispozici uz i v Cesku a da se normalne objednavat. S Multivanem ma ale spolecny jen jmeno a system kolejnic pro posun sedadel, model vychazi z "chudsi" Caravelly
Ale proč teda ten Multivan v názvu? Že by lákadlo? 😲
lancer24
ako?? však Multivan je Multivan ,nova luxusna verzia Transporteru už nieje par rokov Caravele,ale Multivan...
no ma se to takhle transporter caravelle multivan :yes:
lancer24
nech si píše kto chce čo chce tak najviac sa mi tento päťvalec páči v prvej A6tke :yes: klasicky vzhlad moderne auto a ešte ktomu tento motor krasne pradie jedinenčný zvuk
Charger
v první á6 to byl ještě jiný motor a podle mě to byl nejlepší dieselový pětiválec od VW- nechápu proč ho vyměnily za ten né moc povedený motor který je s námi dodnes
aha som netušil,ale diky za upresnenie...vozil so sa na nom a je to fakt ,že "kláda" a ten zvuk kráása >😁
Nevím kde redakce prisla na to ze ho lze koupit jen v nemecku. V tom pripade mam asi spatne info o tom co prodavam. 😒
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Klaudius
Jedinou chybou tohto auta je jeho prehnana cena.
A stary vyhnany motor, charakteristika te 2.5TDI bohuzel silne pokulhava za tim co je jmenovec predvadel pred 10 lety a co ted predvadeji agregaty konkurence.
Charger
souhlasím :yes:
A stary vyhnany motor, charakteristika te 2.5TDI bohuzel silne pokulhava za tim co jeho jmenovec predvadel pred 10 lety a co ted predvadeji agregaty konkurence.
Klaudius
To nepoznam tak nehodnotim. 😉
Multivan je asi jediné auto ktoré od VW uznávam!!ostátné šmejdy nemusím
Ahoj chlapi bavíte sa tu o tom čo ma trošku momentálne zaujíma a vidím že sa to do toho dosť vyznáte....práve premýšľam a hodnotím kúpu buď VW Multivan 2,5TDI alebo MB Viano 2,2CDI 110KW....na ten VW motor ste to dosť na...... nemáte niekto info ako je na tom MB s jeho novými motormi 2,2CDI??? Ďakujem za radu.
Sorry nebol som nalogovaný nevšimol som si takže again....

Ahoj chlapi bavíte sa tu o tom čo ma trošku momentálne zaujíma a vidím že sa to do toho dosť vyznáte....práve premýšľam a hodnotím kúpu buď VW Multivan 2,5TDI alebo MB Viano 2,2CDI 110KW....na ten VW motor ste to dosť na...... nemáte niekto info ako je na tom MB s jeho novými motormi 2,2CDI??? Ďakujem za radu.