Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pekelná Micinka
0
Bohužel, nadměrná přítomnost DD v diskuzích mi bere chuť jakkoliv diskutovat. ;-\
0
co to je DD?
milic
0
Fantom tohoto webu. DanielDesign. Nebo DementníDebil ? Pěšky jako za vozem. :no:
Klaudius
0
Nie si sam. :no: Vyhlasujem strajk. Odteraz nereagujem na prispevky DD. Kto sa prida?
Jak je to s těmi motory 2.5 TDI - jsou to pětiválce, to znamená, že i v Passatu jsou pětihrnky nebo VW má i čtyrválcové 2.5? Díky za vysvětlení, moc se v tom neorientuju a tohle mě mate.
Chtel bych jen podotknout, ze Multivan Long je k dispozici uz i v Cesku a da se normalne objednavat. S Multivanem ma ale spolecny jen jmeno a system kolejnic pro posun sedadel, model vychazi z "chudsi" Caravelly
Ale proč teda ten Multivan v názvu? Že by lákadlo? 😲
lancer24
nech si píše kto chce čo chce tak najviac sa mi tento päťvalec páči v prvej A6tke :yes: klasicky vzhlad moderne auto a ešte ktomu tento motor krasne pradie jedinenčný zvuk
Nevím kde redakce prisla na to ze ho lze koupit jen v nemecku. V tom pripade mam asi spatne info o tom co prodavam. 😒
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Klaudius
Jedinou chybou tohto auta je jeho prehnana cena.
A stary vyhnany motor, charakteristika te 2.5TDI bohuzel silne pokulhava za tim co je jmenovec predvadel pred 10 lety a co ted predvadeji agregaty konkurence.
A stary vyhnany motor, charakteristika te 2.5TDI bohuzel silne pokulhava za tim co jeho jmenovec predvadel pred 10 lety a co ted predvadeji agregaty konkurence.
Ahoj chlapi bavíte sa tu o tom čo ma trošku momentálne zaujíma a vidím že sa to do toho dosť vyznáte....práve premýšľam a hodnotím kúpu buď VW Multivan 2,5TDI alebo MB Viano 2,2CDI 110KW....na ten VW motor ste to dosť na...... nemáte niekto info ako je na tom MB s jeho novými motormi 2,2CDI??? Ďakujem za radu.
Sorry nebol som nalogovaný nevšimol som si takže again....
Ahoj chlapi bavíte sa tu o tom čo ma trošku momentálne zaujíma a vidím že sa to do toho dosť vyznáte....práve premýšľam a hodnotím kúpu buď VW Multivan 2,5TDI alebo MB Viano 2,2CDI 110KW....na ten VW motor ste to dosť na...... nemáte niekto info ako je na tom MB s jeho novými motormi 2,2CDI??? Ďakujem za radu.