Novinky
Ahoj chlapi bavíte sa tu o tom čo ma trošku momentálne zaujíma a vidím že sa to do toho dosť vyznáte....práve premýšľam a hodnotím kúpu buď VW Multivan 2,5TDI alebo MB Viano 2,2CDI 110KW....na ten VW motor ste to dosť na...... nemáte niekto info ako je na tom MB s jeho novými motormi 2,2CDI??? Ďakujem za radu.
A stary vyhnany motor, charakteristika te 2.5TDI bohuzel silne pokulhava za tim co jeho jmenovec predvadel pred 10 lety a co ted predvadeji agregaty konkurence.
A stary vyhnany motor, charakteristika te 2.5TDI bohuzel silne pokulhava za tim co je jmenovec predvadel pred 10 lety a co ted predvadeji agregaty konkurence.
Klaudius
Nie si sam. :no: Vyhlasujem strajk. Odteraz nereagujem na prispevky DD. Kto sa prida?
aha som netušil,ale diky za upresnenie...vozil so sa na nom a je to fakt ,že "kláda" a ten zvuk kráása >😁
Nevím kde redakce prisla na to ze ho lze koupit jen v nemecku. V tom pripade mam asi spatne info o tom co prodavam. 😒
Charger
v první á6 to byl ještě jiný motor a podle mě to byl nejlepší dieselový pětiválec od VW- nechápu proč ho vyměnily za ten né moc povedený motor který je s námi dodnes
lancer24
nech si píše kto chce čo chce tak najviac sa mi tento päťvalec páči v prvej A6tke :yes: klasicky vzhlad moderne auto a ešte ktomu tento motor krasne pradie jedinenčný zvuk
lancer24
ako?? však Multivan je Multivan ,nova luxusna verzia Transporteru už nieje par rokov Caravele,ale Multivan...
Chtel bych jen podotknout, ze Multivan Long je k dispozici uz i v Cesku a da se normalne objednavat. S Multivanem ma ale spolecny jen jmeno a system kolejnic pro posun sedadel, model vychazi z "chudsi" Caravelly
Dinar
2,5Tdi v Multivanu nebo Touaregu jsou pětiválce přesně R5, současný passat žádný dýzlový 2,5 motor nemá. V předchozím passatu 2,5tdi byl, ale ne R5 nýbrž šestiválec do V. 😉
milic
Fantom tohoto webu. DanielDesign. Nebo DementníDebil ? Pěšky jako za vozem. :no:
Jak je to s těmi motory 2.5 TDI - jsou to pětiválce, to znamená, že i v Passatu jsou pětihrnky nebo VW má i čtyrválcové 2.5? Díky za vysvětlení, moc se v tom neorientuju a tohle mě mate.
Pekelná Micinka
Bohužel, nadměrná přítomnost DD v diskuzích mi bere chuť jakkoliv diskutovat. ;-\
Ahoj chlapi bavíte sa tu o tom čo ma trošku momentálne zaujíma a vidím že sa to do toho dosť vyznáte....práve premýšľam a hodnotím kúpu buď VW Multivan 2,5TDI alebo MB Viano 2,2CDI 110KW....na ten VW motor ste to dosť na...... nemáte niekto info ako je na tom MB s jeho novými motormi 2,2CDI??? Ďakujem za radu.