Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
6-12 let vzadu v Š110. Klidne 200km. Takže tak.
...a také jsme jezdili auty bez pásů, airbagů, na motorkách bez přilby a hloubka vzorku pneumatik neměla limit. Takže tak?
Tak tak, přesně tak. A žijeme doteď. Dokonce i na kole, ba co víc i na trikolce bez přilby.
No, někdo žije, někdo ne.
Také mám obecně svobodu vysoko na žebříčku hodnot. Dokážu si představit pásy, přilby, gumy a i lecjaká novější bezpečnostní řešení jako dobrovolná. Třeba i ve spojení s vyšší sankcí a i vyšší úhradou léčení, při zaviněné nehodě při nerespektování doporučených bezpečnostních prvků. To by ale musel být každý mimořádně znalý a uvědomělý. A to je v oblasti sci-fi. Např. guma s 1 mm vzorku v létě docela pěkně funguje, ale nesmí moc sprchnout. Málokdo bude tak uvědomělý, že přeruší jízdu, když už jeho bezpečná rychlost by neúnosně zpomalovala ostatním provoz. Problém mám ale právě s těmi dětmi, protože tím, že ještě nejsou svéprávné, je třeba je chránit a nelze použití sedačky nechat na jejich svobodné vůli, stejně tak s přilbou na kole pro děti.
A proto to tak všechno je, včetně varování před sušením mokrých koček v mikrovlnkách.
Také mám obecně svobodu vysoko na žebříčku hodnot. Dokážu si představit pásy, přilby, gumy a i lecjaká novější bezpečnostní řešení jako dobrovolná. Třeba i ve spojení s vyšší sankcí a i vyšší úhradou léčení, při zaviněné nehodě při nerespektování doporučených bezpečnostních prvků. To by ale musel být každý mimořádně znalý a uvědomělý. A to je v oblasti sci-fi. Např. guma s 1 mm vzorku v létě docela pěkně funguje, ale nesmí moc sprchnout. Málokdo bude tak uvědomělý, že přeruší jízdu, když už jeho bezpečná rychlost by neúnosně zpomalovala ostatním provoz. Problém mám ale právě s těmi dětmi, protože tím, že ještě nejsou svéprávné, je třeba je chránit a nelze použití sedačky nechat na jejich svobodné vůli, stejně tak s přilbou na kole pro děti.
A proto to tak všechno je, včetně varování před sušením mokrých koček v mikrovlnkách.
Horký Rom
Mercedes-Benz R 63 AMG :yes:
Robert.Hujer
Kazdy pouzivame jine autosedacky. Kdyby redakce uvedla sirky autosedacek, se kterymi testovala, kazdy by si mohl dopocist prostor pro vlastni autosedacky...
Napr. 2x Romer kidfix sict v S-maxu je pro 3. sedacku konecna, jelikoz ty sedacky jsou moc siroke...
Napr. 2x Romer kidfix sict v S-maxu je pro 3. sedacku konecna, jelikoz ty sedacky jsou moc siroke...
Tomáš Benkovský
Škoda, že v článku není zmíněné poslední prodávané rodinné auto a to VW Touran. Právě ideální kompromis mezi Multivanem a třeba Superbem nebo Kodiaqem. Kdy se s tím dá krásně jezdit i po městě, ne jako s Multivanem a je 100x praktičtější pro rodinu než SUV nebo kombíky. V 7 místné verzi má 5 použitelných sedaček s isofixem, posuvné sedadla v druhé řadě, ve výsledku třeba kufr větší než Kodiaq... prostě ta variabilita je úžasná.
Tomáš Benkovský
Příspěvek podléhá schvalování.
hugino
Posledný mohykán https😐/www.sauto.cz/…touran/206833236 a kde sú S max alebo Scenic
Naprosto souhlasím. Tohle auto je pro rodinu ideál. V sedmimístném provedení, s pěti sedadly s isofixem, kde jde opravdu dát 5 dětských sedaček, posuvná druhá řada sedadel, kufr větší než Kodiaq... Takže co se týká praktičnosti pro rodinu, tak z uvedených v článku se mu vyrovná jen ten Multivan a přitom s ním lze v pohodě jezdit i po městě.
radomir.mikolas
Někdy je nutné se podívat mimo zaběhlé zvyky. Vlastní zkušenost. Na trhu pořád jsou auta pro 5 osob: VW Touran, Citroen C5 Aircross, Peugeot 5008, ...
Pajtl
4 za zipy na Isofixech u comba mi přijde teda dost přísné. Je to sice trochu krkolomné, ale kolikrát do roka ty sedačky vyndáváte? Já jezdím s combem přes rok a sedačky jsem měl venku jednou při generálním úklidu před servisem 😉 Jinak teda Combo jsem kupoval nové v automatu za 650. Touran v holobytu byl za 800, Multivan za 1.2 a poslední Galaxy taky 1.2. Všechno to jsou asi lepší auta než Combo, ale rozdíl 200-600k...
Ronault.
A přesně díky tomu si naše rodinné auto (stejně jako Touran) drží tak nepochopitelně cenu, protože prostě není adekvátní náhrada, když chcete vozit tři děti vzadu nebo občas 7 lidí.
A pozor, trojka dodávek Rifter apod. nemají sedadla v druhé řadě posuvná a to je fail jako prase! Protože když máte samostatně posuvná sedadla, tak můžete udělat více místa pro pasažéry ve třetí řadě, takže se tam do cca 12-14 let věku vlezou děti i na delší cestu (jeli jsme tak hodně daleko) a taky když máte hodně široké sedačky na krajích v druhé řadě, tak je posunete dopředu a najednou máte místo i pro ramena chlapa mezi něma.
A nejsou... poslední kusy přišly náhodou do ČR před 2 lety s tříválecem. Jak jsem došel na garancku a vidím ho tam, říkám, že co to je a kolik za něj a paní na to, že je prodaný, že každý prodejce dostal jeden kus a když ho přivezli na prodejnu a skládali ho z náklaďáku, šel kolem nějaký pán a hned si ho i s tříválcem vzal. 😁
Až bude čas, hodím ho na MACZ, kde se rozepíšu více, včetně zkušeností po 200t km a 10 letech a třeba robotické převodovky, že je vlastně v pohodě. Jak jsme ho kupovali, protože jsme museli, tahle auta se kupují, protože prostě musíš někde děti vozit, jsem si říkal, že max 2-3 roky, pak překonáme ty největší sedačky a půjde z domu.... když ta chvíle přišla a byly peníze, tak jsem vyměnil mého kombíka za HH (GTI), protože Picasso mají všichni rádi a jezdí spolehlivě...no a letos už ho máme 6 let a opět čas na výměnu a prostě manželka (jezdí hlavně ona) výměnu nechtěla a tak jsem vyměnil HH za GR86... takže další cca 3 roky má jisté...a to už bude mít 13 let 😲 to jsem fakt nečekal :yes:
A pozor, trojka dodávek Rifter apod. nemají sedadla v druhé řadě posuvná a to je fail jako prase! Protože když máte samostatně posuvná sedadla, tak můžete udělat více místa pro pasažéry ve třetí řadě, takže se tam do cca 12-14 let věku vlezou děti i na delší cestu (jeli jsme tak hodně daleko) a taky když máte hodně široké sedačky na krajích v druhé řadě, tak je posunete dopředu a najednou máte místo i pro ramena chlapa mezi něma.
A nejsou... poslední kusy přišly náhodou do ČR před 2 lety s tříválecem. Jak jsem došel na garancku a vidím ho tam, říkám, že co to je a kolik za něj a paní na to, že je prodaný, že každý prodejce dostal jeden kus a když ho přivezli na prodejnu a skládali ho z náklaďáku, šel kolem nějaký pán a hned si ho i s tříválcem vzal. 😁
Až bude čas, hodím ho na MACZ, kde se rozepíšu více, včetně zkušeností po 200t km a 10 letech a třeba robotické převodovky, že je vlastně v pohodě. Jak jsme ho kupovali, protože jsme museli, tahle auta se kupují, protože prostě musíš někde děti vozit, jsem si říkal, že max 2-3 roky, pak překonáme ty největší sedačky a půjde z domu.... když ta chvíle přišla a byly peníze, tak jsem vyměnil mého kombíka za HH (GTI), protože Picasso mají všichni rádi a jezdí spolehlivě...no a letos už ho máme 6 let a opět čas na výměnu a prostě manželka (jezdí hlavně ona) výměnu nechtěla a tak jsem vyměnil HH za GR86... takže další cca 3 roky má jisté...a to už bude mít 13 let 😲 to jsem fakt nečekal :yes:
R Grunert
Poslední R clase 350cdi 4matic v longu 195kw a 620nm. Spotřeba i pod 7 do zimních městských kalamit na 11
Martin911Turbo
Kdybych měl děti, tak jediná volba pro rodinné auto je pro mě Chrysler Pacifika s 3.6 Pentastarem
K Corolle - podléného místa je dostatek, má super přístupné isofixy, dítě se dokonce z větší sedačky (která už má pás auta) samo odepne, což u dost aut je problém, kde je pás uchycen v úchytu namáčklém na sedačce, ale největší problém při dávání sedačky a nebo zvedání děcka, které je líné tam zrovna vylézt je nízká střecha.. a nízkej podvozek, a nízké všechno.. v zatáčkách dobrý, vlastně svkělý.... v disciplínách praktičnosti horší 😁
Give me back Mondeo MK4 FYJALO !
2. Co se tyce sirky, netusim, ale posledni avensis mel isofixy umistene vic doprostred auta, takze misto mezi 2 autosedackami tragicke...
3. Je nutne vsude cpat politiku? Jako kdyby ne "FYJALA", tak jiny politik zaridi, ze se bude delat mondeo (treba jenom pro cz trh)?
Ja bych taky radeji kombi tridy mobdeo nez suv, ale kdyz neni tak se zaridim dle toho nebo pujdu brecet k dealerovi ..
https😐/www.idnes.cz/…berec-zpravy_lav
Tak to jsem nezažil, že by někdo z nich nechtěl do auta. 😒]
Na druhou stranu EU to rodinným autům moc neusnadňuje. Homologace dodávek byla v EU vždy jednodušší než u osobních aut, ať už šlo o mírnější emisní pravidla, povinné výbavu apod. Nyní se k tomu přidává flotilovy průměr CO2, který je pro kategorii N1 samozřejmě mírnější. MPV jako dodávku homologovat nelze, takže při snižujícím se zájmu šly logicky z kola první ven.