Veterán
https😐/cs.wikipedia.org/…ki/Nissan_Silvia
Měl jsem S12 RSX motor FJ 20 DOHC Turbo Intercooler 205 Kw/ 1175Kg na zadek bez ABS, ESP a podobných nesmyslů. Bože, to bylo poježdění! Bohužel mi ji zrušil mechanik... 😒
Měl jsem S12 RSX motor FJ 20 DOHC Turbo Intercooler 205 Kw/ 1175Kg na zadek bez ABS, ESP a podobných nesmyslů. Bože, to bylo poježdění! Bohužel mi ji zrušil mechanik... 😒
Bratranec měl S12 s tou 1.8T... jako... nebylo to marný, ale za mě pak udělala Silvia velkej krok kupředu s S13, to už byl fakt sporťák, ta S12 byla něco jako AE86 od Toyoty... jen teda se silnějším motorem 😄
Nevím jestli třeba ta RSX měla nějaké lepší brzdy nebo podvozek...
Nevím jestli třeba ta RSX měla nějaké lepší brzdy nebo podvozek...
Hergot, to už chtělo asi trošku řidičského umění a kázně toto.
280 kobyl na zadku s tak papírovou hmotností a bez elektroniky znamenalo hodně zábavy, ale s turbem taky asi dost horkých chvilek při nástupu těch Nm, ne?
Nikdy jsem s tím nejel, ale dovedu si představit, že by polovina dnešních machrů, co sedlá svoje moderní překoňovaný mašinky nacpaný elektronikou a cokoli pod 400 koní je pro ně k smíchu, skončila omotaná ještě první den okolo nějakýho stromu, nebo sloupu.
280 kobyl na zadku s tak papírovou hmotností a bez elektroniky znamenalo hodně zábavy, ale s turbem taky asi dost horkých chvilek při nástupu těch Nm, ne?
Nikdy jsem s tím nejel, ale dovedu si představit, že by polovina dnešních machrů, co sedlá svoje moderní překoňovaný mašinky nacpaný elektronikou a cokoli pod 400 koní je pro ně k smíchu, skončila omotaná ještě první den okolo nějakýho stromu, nebo sloupu.
Zrovna to oznaceni SE mozna pro neco pouzivalo v USA, ale JDM podle Mel Jen 200sx potazmo 180sx s13 mozna. Od s14 tam SEM stejne bylo Jen sr20det..
Mazda měla kromě MX-3 taky MX-6... Honda měla kromě Integry taky "levnější" CR-X a naopak dražší Prelude... Toyota měla u nás neznámé Paseo a pak relativně levnou, ale RWD MR2.