Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Nálepkou k menšímu stresu? Povinnost pro náklaďáky může pomoci elektrododávkám

28 komentářů

jirik_kirij
Jo, pokrok nezastavíš. :-)
eLzyx
@jirik_kirij moje benzinová dodávka má maximálku 110km/h, takže posun na 120 je super
Barrichello
@eLzyx neměl si koupit zdechlotinu ale něco ve stylu Chevrolet Express a nemusíš jezdit 110
Nebo Nebo
Hah, hah, hah, elektrotroubové si mysleli, že mají samé "výhody", ale toto jim nějak tak nedochází...

Nakonec, kvůli této zelené eko-elektro úderce budou všichni muset jezdit na dálnici pouze 100km/h.

Jinak, proč by se měl upřednostnit dojezd před max. rychlostí? Však elektrotroubové tvrdí, že to stačí.
xxc
@Nebo Nebo uz v starovekom Rime vedeli, ze pomaly dalej zajdes.
Arese
Tak tomu říkám "pokrok". "Pokrok "elektrodebility ". A kvůli tomu některé extra elektrohujerské firmy (Volvo, Renault) ***sky uměle omezují nejvyšší rychlost svých normálních, spalovacích modelů, aby ten rozdíl vůči elektrozkratům tolik nebil do očí!!! :((((((((( Hanba jim!!!!
dodo24
@Arese
počet komentov od fanúšikov ICE pod článkom o EV: 12
počet komentov od fanúšikov ICE pod článkom o ICE: 0

Keď už ani Vás nezaujímajú články o spalovákoch, a dookola píšete po članky o EV...
KANKUNEN
@dodo24 Přece to není žádné pořádné ICE. Má to automat, turbo, posilovače a tlumení hluku od motoru. To je spíše BEV než auto. :-)
Arese
@dodo24 Jo, jak se do lesa volá... Kdyby zločinní levičáčtí eurohujeři nechtěli ICE Evropanům zlikvidovat, nemuseli bychom tady vystupovat na jejich obranu!
dodo24
@Arese velmi účinná obrana tu na auto.cz...
možno keby si začal EV ignorovať, tak by sa ti žilo lepšie
Barry Lyndon
Když vidím dieseldezoláty, co mají potřebu se s dodávkama ve 150 km/h motat mezi auta, tak si vždycky říkám: "nafta za 80 Kč/l by vám slušela"
Roman Horký
@Barry Lyndon To bych podepsal, ale jim to je jedno. Kdyby byl litr za 350 tak to stejně zaplatí zákazník.
Mikesus
@Roman Horký
Jo to je pravda. Ideální by bylo pro kategorii N1 dát povinný omezovač, rekneme na 130, nebo ideálně 110 a ubylo by i obcházení legislativy.
Barrichello
@Mikesus každej omezovač se dá vypnout :)
xxc
@Mikesus Idealne by bolo, nech si kazdy jazdi ako rychlo chce, pokial neporusuje ostatne odseky zakona. Ja mam obmedzovac na 130 a niekedy je to trosku otravne. Ale na druhej strane, naco je to komu vediet, aj tak legalne nemozem branit v jazde rychlejsie iducim autam. Alebo aspon by som nemal. Nikto to nekontroluje.
ice1
@Barry Lyndon
já když vidím ekobolševika v EV plečce, jak se plouží po dálnici 80 km/h, aby se domotal k Lidlu na nabíječku tak si vždycky říkám ... zvednout cenu za dobíjení na trojnásobek by vám slušelo ;)
Barrichello
@ice1 na komoru.
Mikesus
@ice1
A jak tě tim ohrožuje, že jede 80 vpravo? Narozdil od te dodávky ( potrefená husa? ) nijak.
Arese
@Mikesus Z elektrohujerů je mi na zvracení - ať ve svých elektroplečkách třeba shnijí, když je to baví, ale hlavně ať je nevnucují ostatním normálním motoristům! A to samé samozřejmě platí pro politiky!!!
Mikesus
@Arese
Nikdo ti to nenutí. To ty tady nutis ostatním manual, rucku a vše ostatní hanis
Barry Lyndon
@ice1
Zdražit někomu, protože se snaží šetřit, nedává moc smysl... Každej holt nemůže být takovej zajištěnej megaborec jako váš guru Turek (oficiální příjem 500 € měsíčně). :-D
beibej
@Barry Lyndon mám víc než Turek! yes!
Barrichello
@Barry Lyndon Turek problém s penězi faakt nemá , nejen auty si vydělal dost
ice1
Hovězí nápady ekobolševiků opravdu nemají konce ...
Mikesus
@ice1
Bariku, ty sis založil druhý účet?
Barrichello
@Mikesus proč bych to dělal? Mě stačí jeden. Stejné názory jako já maj miliony lidí - se*e tě to? Zvykej si, pro zelené utopisty bude jen hůř, lidi se začínaj probouzet
gil54
Jak konkrétně může pomoci nálepka té elektrododávce?

Přestanou na ní snad ostatní troubit, blikat, střílet a vybržďovat jí? Nebo jí to dokonce prodlouží dojezd?
johny555
Dávat si nálepku? jako proč? 130 není minimální ale maximální rychlost a nikdo nikoho nenutí jet 130. Spousta lidí jezdí po dálnici 100-120 ikdyž jeho auto zvládne 200. Kravina.