Novinky

Zpět na článek

Koncept Toyota FSC půjde brzo do sériové výroby

14 komentářů

DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
>😁 Brácho, to je věc. Skoro se mi z toho zapotily brejle. Mám je už ale plné tygřího guána v podobě sériovky >😁 >😁
To je sice možné (na ten test jsem nekoukal), ale pak to chce ještě vzít v úvahu value for money 😉
Co se týče statistiky - mám přesný údaj - minulý rok činil podíl hybridů 1.5%.. letos to tedy bude o něco více
JE potřeba si uvědomit rozlohu, počet lidí a vůbec diferenci lidí v jednotlivých státech USA. TO je jako v Evropě - kdybych měl podle ČR soudit, jak se vede v EU hybridům, tak bych asi napsal to, co ty o oblasti NY.. kdybych to měl ale soudit třeba podle Anglie, tak zas budu tvrdit opak. Stejné je to s USA - v oblasti velkých jezer a výcodního pobřeží nejezdí tolik Toyot, ani hybridů.. naopak v jiných státech (Kalifornie je extrém - každé třetí auto je Toyota) je tomu jinak.. Každopádně když se porovnají prodeje před 2 lety, před rokem a letos, tak je krásně vidět, jak se Prius zlepšuje a to přesto, že je to již výběhový model a brzy bude nahrazen novou generací
>😁 :yes: 😉 BTW jen aby se to k nám vůbec dostalo..
Toyota Corolla LE vs. 2006 Honda Civic LX vs. 2007 Hyundai Elantra SE vs. 2007 Mazda 3s Touring vs. 2007 Volkswagen Rabbit vs. 2007 Nissan Sentra 2.0S - Comparison Tests
- vis kdo vyhral? zajic >😁 ww.caranddriver.com/ comparisons /11884/ 2007-volkswagen- rabbit.html -smazat mezery!
proda uz toyota v USA 100tisic priusu rocne? ono to zni mozna hodne ale k 10milionum prodanych aut v USA to neni moc, ja jsem tam za ty 3 roky potkal prius jen 2x, samozrejme ze zalezi kde bydlis v kalifornii jich bude patrne vic, ale i tak plati, ze vic potkas porsche nebo hummer jak prius. Beznemu amikovy se tam zadek nevleze 😊
Co to meleš? :no:
škoda že do série nešla stuide RSC to by byl teprava nářez ;-\
hlavne ze te to bavi, hrat si na ***a. Staci, ze uz tady jeden je
je to trochu podobné nápadem jako víko kufru u NEW Superb,akorát tohle je HB a Sup SDN. Možná by to mohlo projít i do serie... Jinak moc hezký... :yes: :yes: Nejhorší je ,že se to k nám dostane tak za 2-3 roky od uvedení v Jap. V Japonsku se mi třeba moc líbila TOYOTA CALDINA-fakt móóć dobrá kára,děla se i 4x4 a s označením GT-Four >😁 >😒] :yes: Slyším "Džítý four" a vidim Cecilku >😁 >😒] :yes:
Tak to je fakt něco, Prius se do toho letos fakt opřel! V současné době je již 9. nejprodávanějším osobákem v USA! Brácho, dokážeš to vůbec pobrat? Brácho, chápeš to? Je to divný, co? Prius, hybridní auto které i vypadá hybridně, se prodává lépe než Gé.. Gé.. Golf >😒] sorry, vlastně lépe než.. králík >😁 >😒] 😉 Brácho, ale ve skutečnosti je to ještě daleko horší - to, co králík prodá za rok, to Prius prodá za.. měsíc. Ach jo, brácho, ty to vážně nemáš lehké 😉
Zadní víko asi také "neprojde".. jinak se mi celkem zamlouvá, ale nemá cenu chválit dne před večerem - sériovka může být úplně jiná.. každopádně by mě zajímalo, jestli se to dostane i do Evropy - asi záleží zejména na tom, jak moc by to lezlo do zelí Corolle Verso..