Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Suzuki Swift 1.2 Hybrid – Hbitý mrňous

15 komentářů

Jean Reno
Pro japonský a indický trh
bude dobrý, ale dál raději ne.
Ta značka přímo volá po BEV.
https://www.suzuki.co.jp/car/
Arese
@Jean Reno Naopak, největší předností Suzui je, že svým evropským zákazníkům necpte nechtěné zkratowozy! :))
twistedTSD
@Jean Reno Suzuki je v posledních letech synonymem malých lehkých aut za rozumné peníze. Jak je to kompatibilní s BEV?
_Teddy_
Tak ako sa mi predchadzajuca generacia pacila, tato ma skor odpudzuje. To auto je akesi "otyle", ako nafuknuty balon, alebo ocucany bonbon. Kolesa sa uplne stracaju v blatnikoch...
Lenka Čížková
@_Teddy_
Souhlasím s tebou, _Taycoon_
Arese
@_Teddy_ Souhlas, tato generace se po stránce vnějšího designu opravdu nepovedla...:((( Působí to na mě, jako by to auto bylo designované pro nějaké rozvojové asijské trhy...
ericn
@Arese taky si myslím, největší průšvih je tvar předních světel a na ně nenavazující kapota. Vytváří to nepěkný celek, ale technicky to bude parádní malý auto do města a okolí 👍
3_diamanty
Mne to pride ze novy swift uz rube skor pre indiu... a v eu je uz len tak do poctu... videl som ho uz nazivo vystaveny a mne sa nakoniec viac nepacia zadne partie s tymi sikmo skosenymi svetlami ako tie predne partie... je to kratke a tluste auto ... sice vyzera to akoze navonok masivne ale takemuto prckovi tento muscle styl ani neslusi ... to povedzme i20 je vedla swiftu razom paradny sportiacik ...
RaSuSK73
Preco v recenzii nebol spomenuty priserny vysledok EuroNCAP testu s vysledkom pasivnej bezpecnosti pod 70% ???
Lenka Čížková
@RuSSaK 🤡
RaSuSK73
@Lenka Čížková Mila Lenka,
mas deti ? Naozaj by si ich nalozila do takto bezpecneho auta a sla s nimi na rodinny vylet ? Swift je auto do mesta, no jeho cena je v CZ a Sk bohuzial stale tak vysoka, ze ho mnoho ludi ma ako jedine rodinne auto. Test ukazal, ze to bohuzial nie je velmi rozumne.
Lenka Čížková
@RaSuSK73 nie je 🤡
DaewooMaster
V roce 2006 jsem vážně o Swiftu uvažoval, bylo to krásné, temperamentní auto. Tohle dnes (po 18 letech) vypadá jako jeho 18 let stará čínská kopie. 🥹
lamal
Indicky dizajn je naj nevyhodou tejto generacie, velka skoda...
Interpretacia ladenia pohonnej jednotky by mala vychadzat z toho, ze ma motor 80% krutiaceho momentu uz nad 2000ot. Je to hlavna zmena, nejde o tych 5nm navyse.
"Motor bez spicky" da podla autora 100kmh za pomalych 12,5s, ale fábia za 15,7s a i20 za 13,7s... :D
Verim, ze po dobrom zabehu tej chuti hore trochu pribudne... tieto vysokoucinne atmosfery na olej 0w8 - 0w16 maju velmi male tolerancie, surove asi nebudu moc tocive ...
Naughtilus
Takovy to byvalo hezky maly auto.

Tohle? Jako kdyby designer obslehnul obrazek, co mu namalovalo jeho sedmilete dite.