Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Veterán

Zpět na článek

Volkswagen Polo 6N (1994-2001): Třetí generace byla na špici malých vozů (1. díl)

4 komentáře

3_diamanty
Rad na neho spominam... "zdedil" som 2 kusky.... bordove v metalize po tete... 1,4 44kw r.v. 99... to dodnes ostalo otcovi v rodine... a cervene 1,4 44kw r.v. 96 od svokra... ( to som mal len 2 roky 2009 az 2011 ... a po poruche prevodovky slo v tom case uz 15 rocne auto prec ) ... obe mam stale aj v galerke vyfotene... akurat ze nasa vtedajsia felda bola vacsim a priestornejsim malym autom ... polo malo len 3,7m felda skoro 3,9... a aj kufrom to bolo mensie auto o cislo od feldy aj ked malo hlbsi kufor ... napriek tomu mam toto polo dodnes velmi rad a velmi dobre sa s nim stale jazdi ( a to tie 60k kusky nemaju posilnovac ) ... obratnostou a sikovnostou super auticko este aj dnes... taka skoro uz motokara kedze vsetky dnesne okolite auta su uz ovela vacsie tazsie hebeda a nie je tam uz ten bezprostredny kontakt s vozovkou ani precitenie jazdy ako v tomto este jednoduchom a malickom aute ktore fakt aj 60konikmi ide moc pekne ( 118Nm kroutak ... vaha 900kg ) .... cez zeleny dvor ( kopec pred Ke .. hlavne mam ma mysli smer od Po kde je tiahly dlhy ) teda ten kopec.. s tym polom 120 islo ako nic... to 106Nm felda 1,3 mpi tam sotva dala 110... samozrejme s terajsim tam dam aj 140 ak chcem ale to uz mam 160 Nm a turbo.. cize na ten vykon 60 koni to bolo "delo" auticko
tomaskrtek
Oproti Nissanu Micra K11 to byl šrot.
Stejsn
Jako vždy moc pěkný článek, díky Aleši. Někdy bys mohl připravit speciál o endemických brazilských autech 90. let, objevilo se tam spousta exkluzivit, které byly hrozně zajímavé a v Evropě jsme je mít nemohli.
Arese
Když si člověk uvědomí, jak pestrá a různorodá bývaka evropská nabídka malych vozů (B segment) a za jaké ceny bývaly nabízeny, je mu do pláče. Fanatičtí zelení byrokrati ve vedení EU všechno zničili...😡😡😡👎