Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Robert Hlavaty
2
Tak to určitě očekávají ohromné prodeje.... Pokud chce Seat/Cupra za 4,5 m auta takové peníze, přeji hodně štěstí...
lukas13
Přes mega za SUV C segmentu, Seat, s 1.5 TSi, 150 Hp...
Jasně.
Přeji Cupře mnoho štěstí.
Ps.: Systémový výkon eHybridu 272 Hp a 0-100 za 7,3s? Co je špatně?
Jasně.
Přeji Cupře mnoho štěstí.
Ps.: Systémový výkon eHybridu 272 Hp a 0-100 za 7,3s? Co je špatně?
@lukas13
Nič, je to plugin hybrid s veľkou baterkou v kasni pomerne veľkého SUV (pohotovostná hmotnosť 1879 kg), nie Golf GTI. Takže ani od toho výkonu nemožno čakať zrýchlenie ako v kompakte nižšej strednej s čistým spaľovákom daného výkonu.
Mimochodom Tiguan má s týmto motorom zrýchlenie za 7,2s.
Nič, je to plugin hybrid s veľkou baterkou v kasni pomerne veľkého SUV (pohotovostná hmotnosť 1879 kg), nie Golf GTI. Takže ani od toho výkonu nemožno čakať zrýchlenie ako v kompakte nižšej strednej s čistým spaľovákom daného výkonu.
Mimochodom Tiguan má s týmto motorom zrýchlenie za 7,2s.
@iudex
Jo, já vím. To byla jen taková řečnická otázka. Na hmotnost jsem se hned podíval také.
Smysl dává jen ten 2.0. A největší nesmysl je ten 1.5 základ za víc než milion. Mno, uvidíme ceny skladovek za rok, dva.
Jo, já vím. To byla jen taková řečnická otázka. Na hmotnost jsem se hned podíval také.
Smysl dává jen ten 2.0. A největší nesmysl je ten 1.5 základ za víc než milion. Mno, uvidíme ceny skladovek za rok, dva.
@lukas13 Cupra je celkově nesmysl, v podstatě kupa koncernových dílů v jiném kabátě za spoustu peněz...