Novinky
Prečo stále používate pojem "normálne motory" namiesto "klasické motory"? Je v tom veľký rozdiel a vyvoláva to dojem "nenormálnosti" elektropohonu.
Pritom XC90 už nemá ani diesel a aj benzíňáky majú ten "nenormálny" elektromotor ako podporu.
Pritom XC90 už nemá ani diesel a aj benzíňáky majú ten "nenormálny" elektromotor ako podporu.
@planeta Makat v Evropě pro Číňany mi připadá snad ještě horší než dovážet produkty západních firem z čínských montoven...
@Renoo Větší hloupost v tomto případě už nebylo možné vymyslet. Dalibor má pravdu. A opírat se do lidí, že mají jiný původ než Vy, Renoo, to je známkou naprosté ubohosti.
@Dalibor Vidiečan
Normální je od slova norma. Norma popisuje něco, co je běžné a obvyklé či přijatelné. EV jsou neobvyklé, prodeje na světě tvoří zlomek a jezdí jich celosvětově tak několik promile z celku. Nejsou tedy obvyklé a běžné a nejsou tedy ani normální. A jelikož se drtivá většina automobilů prodává v ICE, tak evidentně jsou EV pro drtivou většinu nepřijatelné a tedy nenormální. Opakem nenormální je normální.
Možná máte na Slovensku výkladový slovník psaný jinak, ale o tom si pak běž mudrovat na SK analogické stránky.
Normální je od slova norma. Norma popisuje něco, co je běžné a obvyklé či přijatelné. EV jsou neobvyklé, prodeje na světě tvoří zlomek a jezdí jich celosvětově tak několik promile z celku. Nejsou tedy obvyklé a běžné a nejsou tedy ani normální. A jelikož se drtivá většina automobilů prodává v ICE, tak evidentně jsou EV pro drtivou většinu nepřijatelné a tedy nenormální. Opakem nenormální je normální.
Možná máte na Slovensku výkladový slovník psaný jinak, ale o tom si pak běž mudrovat na SK analogické stránky.
Předek a zadek upravili hezky, ale jinak už je vidět, že je to veterán. Číňanům ani korunu za auto.
To je teda zase nadpis 🤢 Já tam teda vidím jen jeden normální motor a to B5, sice mild hybrid, ale v pohodě. Naopak tomuto autu chybí naftový motor D4/D5. Bez nich moc šancí na prodej nemá, nafta tvořila 70% prodejů v ČR. Nejvhodnější pohon, co si budeme povídat 😋
@iudex slysels to iudexi?! Jsi elektrofanatik 😊)
To abys napsal do Ingolstadtu, ze to co ti namontovali pod kapotu nechces a zda nemaj nejake baterky navic. 😉
To abys napsal do Ingolstadtu, ze to co ti namontovali pod kapotu nechces a zda nemaj nejake baterky navic. 😉
@iudex To si ovšem myslíš jen ty, elektrofanatik. Normální lidé vyžadují ve svém autě normální pohon, tedy spalovací motor. 🙂
@Dalibor Vidiečan Samozřejmě, že spalovací motor je v autě normální pohonná jednotka. Co tam máš dál? 🙂
co je to normální motor?
nejvíc se prodávala verze s naftou ... takže za mě asi normální motor a ta pokud vím, už není
nejvíc se prodávala verze s naftou ... takže za mě asi normální motor a ta pokud vím, už není
@fOE s omezenou rychlosti sem to vnímal stejně. Dokonce sem chtěl i pořizovat ojetý modelový rok 2022. Teď to mám a je to jedno. Navíc s tím člověk nemuže přijít na české dálnici nikdy o papíry na místě, neb po odečteni tolerance měření bude vždy pod +50 . Hledej pozitiva😂
@fOE hele nevim, spíš bych řekl že nezdražuje s inflací a to bude asi jediná výhoda. Já ho kdysi (asi 2019/2020) porovnával s VW Touareg a tehdy to auto bylo ve všem horší a stálo nějak podobně okolo 2m. Nejvíc na tom byla cítit až stereotypně fwd mainstream platforma a celkové technické postavení.
Prostě auto typu naleštěný VW, kdy zrovna ten konkurenční VW (Touareg) má prémiovou techniku… pravda že při dnešních cenách to nevypadá špatně, ale to auto si za mě cenovku 2m obhájí tak leda designem a velikostí. To BMW má v dané třídě nejen jinou architekturu, ale i plnotučné motory…takže ten rozdíl v ceně je prostě o tom, že XC90 nabízí opravdu hodně méně…
Prostě auto typu naleštěný VW, kdy zrovna ten konkurenční VW (Touareg) má prémiovou techniku… pravda že při dnešních cenách to nevypadá špatně, ale to auto si za mě cenovku 2m obhájí tak leda designem a velikostí. To BMW má v dané třídě nejen jinou architekturu, ale i plnotučné motory…takže ten rozdíl v ceně je prostě o tom, že XC90 nabízí opravdu hodně méně…
@Barry Lyndon
Jen teda doplním, že makat pro jihokorejce je jistě přijatelnější než makat pro KLDR, makat pro Izrael, je jistě lepší než makat pro Írán a makat pro USA je jistě mnohem víc OK, než makat pro Rusko. Čína je v tomto ohledu někde mezi KLDR a Íránem.
Jen teda doplním, že makat pro jihokorejce je jistě přijatelnější než makat pro KLDR, makat pro Izrael, je jistě lepší než makat pro Írán a makat pro USA je jistě mnohem víc OK, než makat pro Rusko. Čína je v tomto ohledu někde mezi KLDR a Íránem.
@Dalibor Vidiečan Protože normální je spalovací motor. Jestli má jako podporu MHEV, je celkem jedno.
@Renoo
Evidentne si filológiu neštudoval a Tvoj amatérsky jazykový výklad je zjavne mylný.
Opozitum k normálnemu je ako píšeš nenormálny, ale kým slovo normálny je ešte pomerne významovo neutrálne, slovo neutrálny je jednoznačne a jasne významovo negatívne. Synonymá pre nenormálny sú abnormálny, defektný, neprirodzený, chorobný, nezdravý. Takže označením za nenormálne jasne indikuješ, že takto označený subjekt či objekt je vadný, neprirodzený, chorý.
A na elektromobile nič choré ani neprirodzené nie je.
Evidentne si filológiu neštudoval a Tvoj amatérsky jazykový výklad je zjavne mylný.
Opozitum k normálnemu je ako píšeš nenormálny, ale kým slovo normálny je ešte pomerne významovo neutrálne, slovo neutrálny je jednoznačne a jasne významovo negatívne. Synonymá pre nenormálny sú abnormálny, defektný, neprirodzený, chorobný, nezdravý. Takže označením za nenormálne jasne indikuješ, že takto označený subjekt či objekt je vadný, neprirodzený, chorý.
A na elektromobile nič choré ani neprirodzené nie je.
@Barry Lyndon radšej takéhoto veterána ako to čo vyvádza napr BMW tieto dní / síce je to čína, ale bez nich volvo by bolo niekde tam, kde je dnes saab / a toto sa aj vyrába vo Švédsku
Je jedno zlaté pravidlo: “nemen to kdyz to funguje” takže za mě palec nahoru. Jen by mě zajimalo, zda vyresili problem s vnitrnim prostorem. Kdy za normalně rostleho cloveka (2m) se nevejde protisměrná sedačka (vajicko na bazi) a to díky blbé vzájemné poloze přední opěradlo vs lavice druhé řady. Až půjdu se svym vozem na servis, určite to tam omrknu. I blbý vnitrni prostor byl duvod proč mame nakonec V90cc. A že je to archaicky vůz a nebo činsky vyrobek je mi jedno. Stejně velka cast prvosurovin je z činy a tahle generace aut byla ješte tvorena s dostatečně volnou rukou, dle zásad Volvo jen s čínským kapitálem . System je android… mám spis obavy z nové modelové rady, která více čerpá z koncernu Geely
@adamzprahy Jak sam pises, v necem mene (technika, mainstreamovost) v necem vic (velikost vs. cena vs. vybava). Kdyz proletim ceniky v DE tak clovek muze mit za 85k rozumne vybavenou X3 s 30e (coz je sice plnotucna podelna koncepce, ale taky jen se ctyrhrnkem) nebo mit za 90k T8. Ta T8 je pak nejen o tridu vetsi, ale i rychlejsi (300 vs. 450k), dojezd podobny... jednoduse to cenove lze srovnavat.
Touareg znam jen predFL a videl jsem prave nejaky kus v socialu a jako nebylo to zle, ale srovnani s premii to taky uplne nesneslo a minimalne vnitrkem tomu volvo ukazovalo zada (o D3 nemluve). Co na Touaregu naopak potesilo byla i ta zakladni V6 nafta, ktera na to auto vpohode stacila a jak pises, technikou je to premie. Ale zase, kdo zna ZF 8hp z BMW tak z touaregu musi byt na prasky, jak tam ta prevodovka byla lina a nesmyslna jsem nechapal. Snad to poresili pri FL... neb i ten hloupy aisin co ma volvo mi prisel jako premiovejsi prevodovka.
Kazdopadne se asi shodnem, ze to volvo nevypada spatne prave ve svetle dnesnich cen, a o tom "zraje jako vino" prave mluvim. 5 let zpet bych o nej za 2mil nezavadil. Ale dnes? Klidne bych mu dal sanci a dost mozna by byl nekde hodne nahore, hledat rodiny vuz.
PS: jedna z veci co by me odrazovala je maximalka 180kmph. Jako chapu, ze s tim tak clovek nebude litat casto. Vetsina majitelu Volva mozna nikdy, ale to mi tech 450k proste prijde jako zbytecnost kdyz te omezovac zarizne na cifre, ze ti ujede kazda scala s 1.5tsi. 😊
Touareg znam jen predFL a videl jsem prave nejaky kus v socialu a jako nebylo to zle, ale srovnani s premii to taky uplne nesneslo a minimalne vnitrkem tomu volvo ukazovalo zada (o D3 nemluve). Co na Touaregu naopak potesilo byla i ta zakladni V6 nafta, ktera na to auto vpohode stacila a jak pises, technikou je to premie. Ale zase, kdo zna ZF 8hp z BMW tak z touaregu musi byt na prasky, jak tam ta prevodovka byla lina a nesmyslna jsem nechapal. Snad to poresili pri FL... neb i ten hloupy aisin co ma volvo mi prisel jako premiovejsi prevodovka.
Kazdopadne se asi shodnem, ze to volvo nevypada spatne prave ve svetle dnesnich cen, a o tom "zraje jako vino" prave mluvim. 5 let zpet bych o nej za 2mil nezavadil. Ale dnes? Klidne bych mu dal sanci a dost mozna by byl nekde hodne nahore, hledat rodiny vuz.
PS: jedna z veci co by me odrazovala je maximalka 180kmph. Jako chapu, ze s tim tak clovek nebude litat casto. Vetsina majitelu Volva mozna nikdy, ale to mi tech 450k proste prijde jako zbytecnost kdyz te omezovac zarizne na cifre, ze ti ujede kazda scala s 1.5tsi. 😊
@del42sa já bych řekl do obou, ale poznají to rychle na prodejích... Třeba se pak něco změní.
@Ringhofer Není to nic vymyslenýho, je to výkladový slovník.
Do nikoho se kvůli původu neopírám. Nemůžu za to, že vám nedostatek logiky neumožňuje pochopit běžný text. Slovenský výkladový slovník je jiný než ten český. Ale dnes je táááák moc populární někoho hned rychle obvinit z rasismu, že? To funguje na všechno...
Do nikoho se kvůli původu neopírám. Nemůžu za to, že vám nedostatek logiky neumožňuje pochopit běžný text. Slovenský výkladový slovník je jiný než ten český. Ale dnes je táááák moc populární někoho hned rychle obvinit z rasismu, že? To funguje na všechno...
Xc90 zraje jako vino.
Jo, nema vicevalec, jop, nema naftu, jop, celkove je to poplatne dobe vzniku...
... ALE! to neni jen naskodu. Je to i po letech dobre vypadajici auto, refresh ho udrzuje rel. svezi i co do infotainmentu, ma auru bezpecneho a prostorneho auta a hlavne jde za penize, za ktere D3 umi nabidnout max o tridu mensi auta. Jop, vedle X5 pusobi ctyrvalcove XC90 nepatricne, ale vedle X3 s 20d nebo 30i uz nikoliv, a cenove konkuruje spis te X3 nez X5.
Hledat ted rodiny vuz a mit rozpocet 80-100k E byla by to jedna ze zvazovanych moznosti. Za me fajn.
Jo, nema vicevalec, jop, nema naftu, jop, celkove je to poplatne dobe vzniku...
... ALE! to neni jen naskodu. Je to i po letech dobre vypadajici auto, refresh ho udrzuje rel. svezi i co do infotainmentu, ma auru bezpecneho a prostorneho auta a hlavne jde za penize, za ktere D3 umi nabidnout max o tridu mensi auta. Jop, vedle X5 pusobi ctyrvalcove XC90 nepatricne, ale vedle X3 s 20d nebo 30i uz nikoliv, a cenove konkuruje spis te X3 nez X5.
Hledat ted rodiny vuz a mit rozpocet 80-100k E byla by to jedna ze zvazovanych moznosti. Za me fajn.
Prichadza doba faceliftov.... vyrobcom sa akosi uz nechce vyvijat nove modely alebo co... donedavna stacil vacsine aut 1 facelift.... a potom uz prisiel novy model ... ale dnesna pomylena doba uz ani autam nepraje ... a vyrobca uz radsej spravi aj X-ty facelift 10 rocnej masinky ( napr vitary ) akoby mal spravit novy model... to iste uz aj korejci s i30 a .... dalsi... a kedy bude novy leon vie niekto? Alebo arona...
@Barry Lyndon ja úplne chápem tento postoj a aj viac-menej s tým súhlasím, ale pohľad z druhej strany - zachránili volvo, ponechali prácu vo švédsku, alebo v belgicku, takže keď volvo tak jediné vyrobené v EÚ si kúpim (mám v pláne si kúpiť volvo hlavne kvôli bezpečnosti 😊 napr aj EX30 sa sťahuje do belgicka
@Barry Lyndon A jen ze zvedavosti, kde se to lame? Makat v evrope pro jihokorejce je OK nebo taky tabu? Pro Japonce? Pro Americana?
@Nebo Nebo Volvo osobní auta nemá už dávno vůbec nic společného s Volvo nákladní auta a autobusy. Ani to logo nemají společné....
Jinak ale souhlasím, diesel je do XC91 nejlepší pohon. Bohužel musím také dodat, že poslední volví diesely pro osobní auta byly opravdu nespolehlivé motory.
Jinak ale souhlasím, diesel je do XC91 nejlepší pohon. Bohužel musím také dodat, že poslední volví diesely pro osobní auta byly opravdu nespolehlivé motory.
@McLoo Jelikož to čínanům nemyslí a diesely přestaly vyrábět, tak to je zcela jistě benzín.
https😐/www.hybrid.cz/…razi-na-silnice/