Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai chystá velký elektromobil. Zaútočí na Volvo EX90

8 komentářů

Roman Horký
Velký elektromobil efektivně maže svoji "ekologickou výhodu". Tedy samozřejmě pokud je vždy plně obsazen tak potom klobouk dolů a všechna čest.
Mikesus
@Roman Horký
Pro mne to je třeba varianta. Předpokládám že to bude sourozenec EV9. Ono obecne velká auta to eko výhodu nemají oproti malým. Ale při srovnání použití 2 malých nebo jednoho většího, je to větší na tom o dost lépe.
Nebo Nebo
"Zatímco Kia má v nabídce model EV9, velké šesti- nebo sedmimístné elektrické SUV, Hyundai končí u iontů 5 a 6."

U iontů?
Jinak auto hnusný, ta světla v zadu... interiér ošklivý... Měli by to udělat lépe teda. Třeba předek jako Ioniq5. Ale chápu, je to koncept...
Petr_Basa
@Nebo Nebo Proč by to mělo mít stejný předek jako Ioniq 5? Tak na to šel Volkswagen a úplně se to nepovedlo. Mě se ten exteriér líbí a interiér bude ve skutečnosti jistě klasický.
Arese
Další neprodejná elektrická krabice. Že je to ještě baví, za takovéto nevkusné zkratonesmysly vyhazovat miliony z oken ..😧👎
KANKUNEN
Ty přední světla prosím vodorovně
W.O. PRSCLEY
Elektrický Hyundai zaútočí na elektrické Volvo a společně zaútočí na samé dno prodejů :-):-):-)
Petr_Basa
Tenhle typ, s třemi řadami sedaček, je auto asi především pro USA, i když třeba KIA EV9 jsem už v Praze potkal. Kolik v něm bylo sedaček, jsem v té výšce, a za tmavými okny, bohužel neviděl. Pokud by se Hyundai podařilo ho prodávat se 100 kWh baterií za 1,7 milionu, asi by mohlo stát za zvážení pro toho, kdo chce takovu částku za auto utratit.