Ojetiny
Odpověď na otàzku v nadpisu: Ne, určitě nenastal! 🙂
Je mi pana Vaculíka líto, že takhle dopadl... přitom jeho testy spal. vozů jsou tak krásné a hezky tomu rozumí...
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@hiphop A co jako? Trofim Lysenko, CizekHunter, Lenko Čížková a další tvé nicky?
https😐/www.auto.cz/diskuse/94612/1#…
Tohle by nikdo jiný nenapsal než "Čížek" (:
https😐/www.auto.cz/diskuse/94612/1#…
Tohle by nikdo jiný nenapsal než "Čížek" (:
hiphop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Nebo Nebo
Jeho testy přinášely něco navíc a stále přinášejí.
Bez ohledu na to, že 25 let adoroval diesely a teď se dal na adoraci elektromobilů.
Kupoval jsem jeho Svět motorů Diesel, ačkoliv bych si diesel nikdy nekoupil. No a teď si klidně koupím jeho Svět motorů Elektro, ačkoliv si elektromobil asi nikdy nekoupím. Protože jeho testy přináší něco navíc pro nás technicky zaměřené.
Jeho testy přinášely něco navíc a stále přinášejí.
Bez ohledu na to, že 25 let adoroval diesely a teď se dal na adoraci elektromobilů.
Kupoval jsem jeho Svět motorů Diesel, ačkoliv bych si diesel nikdy nekoupil. No a teď si klidně koupím jeho Svět motorů Elektro, ačkoliv si elektromobil asi nikdy nekoupím. Protože jeho testy přináší něco navíc pro nás technicky zaměřené.
@Tycoon Otázku je, jestli při jeho testech elektromobilů nejde jen o jeho “pindy”… Jak s oblibou říká 😜
Dobře Vy, pane Vaculiku.
Je potřeba zasadit celou elektromobilitu do širšího rámce stavu evropské a německé ekonomiky jako lídra evropského průmyslu a pohled to není vůbec optimisticky
https😐/www.idnes.cz/…o-zahranicni_jla
Je potřeba zasadit celou elektromobilitu do širšího rámce stavu evropské a německé ekonomiky jako lídra evropského průmyslu a pohled to není vůbec optimisticky
https😐/www.idnes.cz/…o-zahranicni_jla
Hned zkraje jsem se dočetl, že ...."Zatímco u elektrického vozu vyvolá maximální výkon i opatrná dáma pouhým sešlápnutím plynu bez dalších zvukových projevů, tak u spalovacího musí vytočit motor k omezovači....
Tak to ani nemusím kupovat tu placenou verzi článku
Tak to ani nemusím kupovat tu placenou verzi článku
@Othello
Ten výrok je samozřejmě příliš jednoduchý a generalizovaný.
Ale v jádru má pravdu. Kdo je řidičské kopyto, bude se mu elektromobil o stejném výkonu zdát mnohem výkonnější než klasika s manuálem. A je potřeba si přiznat, že takových řidičů je dnes většina.
Ten výrok je samozřejmě příliš jednoduchý a generalizovaný.
Ale v jádru má pravdu. Kdo je řidičské kopyto, bude se mu elektromobil o stejném výkonu zdát mnohem výkonnější než klasika s manuálem. A je potřeba si přiznat, že takových řidičů je dnes většina.
“ přináší mnohem lepší komfort užívání než auto spalovací”
Tohle je fakt ktery potvrdi kazdy uzivatel elektromobilu.
Takze jestli nekdo chce komfort a neni to obchodni zastupce co najede 700km kazdy den je volba jasna.
Tohle je fakt ktery potvrdi kazdy uzivatel elektromobilu.
Takze jestli nekdo chce komfort a neni to obchodni zastupce co najede 700km kazdy den je volba jasna.
@Hendly
Já jsem letos najel zatím hodně málo, jen 3500 km. Ale z toho jen cca 1000 km tvoří krátké trasy, zatímco cca 2500 km daly dohromady tři jízdy z Moravy do Česka a zpět.
V cílových destinacích nebyla možnost nabíjet. Přinesl by mi elektromobil větší komfort? Pokud ano, jaký? Má elektromobil lepší sedačky nebo odhlučnění od aerodnymického svistu na dálnici?
Já jsem letos najel zatím hodně málo, jen 3500 km. Ale z toho jen cca 1000 km tvoří krátké trasy, zatímco cca 2500 km daly dohromady tři jízdy z Moravy do Česka a zpět.
V cílových destinacích nebyla možnost nabíjet. Přinesl by mi elektromobil větší komfort? Pokud ano, jaký? Má elektromobil lepší sedačky nebo odhlučnění od aerodnymického svistu na dálnici?
@Tycoon ano, přinesl. Srovnávám Teslu a Volvo. Ona lehkost řízení EV, přebytek výkonu (Tesla), okamžité reakce, nebo i nízké těžiště, nebo rekuperace ti jako řidiči hodně uleví.
Třeba u té rekuperace - nevztekáš se, že ti někdo na dálnici vjel do levého. Sundáš nohu z plynu (pokud tedy nejedeš na adapt.tempo) a v klidu dorovnáš rychlost, neztrácíš prakticky nic. Ten přebytek výkonu ti dopomůže zase snadno akcelerovat na svoji obvyklou rychlost třeba 160km/h. Žádné roztahávání nějakého přiblblého dieselu. Připojováky, křižovatky, vůbec se nestresuješ, vejdeš se výkonem všude.
Ono se to blbě vysvětluje, tohle musí každý zažít.
A co se týče hluku v kabině, tak ano, i ten je nižší. Podstatně. Zcela chybí vibrace od motoru.
Třeba u té rekuperace - nevztekáš se, že ti někdo na dálnici vjel do levého. Sundáš nohu z plynu (pokud tedy nejedeš na adapt.tempo) a v klidu dorovnáš rychlost, neztrácíš prakticky nic. Ten přebytek výkonu ti dopomůže zase snadno akcelerovat na svoji obvyklou rychlost třeba 160km/h. Žádné roztahávání nějakého přiblblého dieselu. Připojováky, křižovatky, vůbec se nestresuješ, vejdeš se výkonem všude.
Ono se to blbě vysvětluje, tohle musí každý zažít.
A co se týče hluku v kabině, tak ano, i ten je nižší. Podstatně. Zcela chybí vibrace od motoru.
@eLzyx
Diesel jsem bych si nikdy nekoupil, ale chápu, kam tím míříš.
Nejlépe se mi jezdilo Fabií 2.0 MPI a to právě díky tomu, o čem mluvíš. Díky charakterstice motoru a zpřevodování se na dálnici neřadilo, mělo to okamžitou reakci na plyn a výrazný brzdný účinek motoru, takže na dálnici se dalo jet jen pomocí páčky tempomatu.
Pro představu charakteristiky motoru, v Mohelnici šlo v 50 km/h zařadit nejvyšší pátý převod a pak vyjet celý mohelnický kopec nahoru, naopak při jeho sjíždění stačilo podřadit na čtyřku a nebylo potřeba brzdit. Je jasné, že elektromobil to pousouvá ještě o level výše.
Co se týče hluku v kabině, ptal jsem se spíše na věci jako aerodnymický hluk nebo odhlučnení podběhů v dešti. U moderních aut už motory skoro nejsou slyšet, ale na těhlě věcech se bohužel hodně šetří.
Diesel jsem bych si nikdy nekoupil, ale chápu, kam tím míříš.
Nejlépe se mi jezdilo Fabií 2.0 MPI a to právě díky tomu, o čem mluvíš. Díky charakterstice motoru a zpřevodování se na dálnici neřadilo, mělo to okamžitou reakci na plyn a výrazný brzdný účinek motoru, takže na dálnici se dalo jet jen pomocí páčky tempomatu.
Pro představu charakteristiky motoru, v Mohelnici šlo v 50 km/h zařadit nejvyšší pátý převod a pak vyjet celý mohelnický kopec nahoru, naopak při jeho sjíždění stačilo podřadit na čtyřku a nebylo potřeba brzdit. Je jasné, že elektromobil to pousouvá ještě o level výše.
Co se týče hluku v kabině, ptal jsem se spíše na věci jako aerodnymický hluk nebo odhlučnení podběhů v dešti. U moderních aut už motory skoro nejsou slyšet, ale na těhlě věcech se bohužel hodně šetří.
@Tycoon podběhy jsou takové ty chlupaté, takže kamínky, voda ... hodně utlumené. I ten hluk od pneu, kdy jsem byl hodně překvapen, jaký kravál ty gumy dělají, když jsem si stáhl okénka.
Co se týče odhlučnění kabiny proti aerodynamickému svistu. Třeba u mojí TMS je to tragédie. Má ještě jednoduchá skla. Na nových jsou už dvojitá a co tak lidi říkají, tak to hodně pomohlo. Sám zvažuji, že si nechám vytlumit dveře, nejen kvůli audiu, ale i kvůli odhlučnění a tepelné izolaci. Ale to je prostě 10 let stará kára.
Nicméně i tak je na palubě mnohem větší klid, než u běžných spalováků.
Co se týče odhlučnění kabiny proti aerodynamickému svistu. Třeba u mojí TMS je to tragédie. Má ještě jednoduchá skla. Na nových jsou už dvojitá a co tak lidi říkají, tak to hodně pomohlo. Sám zvažuji, že si nechám vytlumit dveře, nejen kvůli audiu, ale i kvůli odhlučnění a tepelné izolaci. Ale to je prostě 10 let stará kára.
Nicméně i tak je na palubě mnohem větší klid, než u běžných spalováků.
@Tycoon
Jestli přinese EV nejaky komfort?
Ty si jeste s EV nejel?
Ten komfort je neporovnatelny se spalovakem.
At uz jde jizdni projev kde je vse hladke a okamzite tak o naproste minimum hluku a vibraci. Proudeni vzduchu nema nic spolecneho s pohonem.
Jiste pri stalych dalnicnich rychlostech neni benzin takřka slyset, ale kazde pridani plynu ke slyset.
PS: pri tvem najezdu je luxus vubec vlastni auto mit Zaroven by pri stejnem najezdu bylo nabijeni na verejnych szanicich minimalni zdrzeni.
Jestli přinese EV nejaky komfort?
Ty si jeste s EV nejel?
Ten komfort je neporovnatelny se spalovakem.
At uz jde jizdni projev kde je vse hladke a okamzite tak o naproste minimum hluku a vibraci. Proudeni vzduchu nema nic spolecneho s pohonem.
Jiste pri stalych dalnicnich rychlostech neni benzin takřka slyset, ale kazde pridani plynu ke slyset.
PS: pri tvem najezdu je luxus vubec vlastni auto mit Zaroven by pri stejnem najezdu bylo nabijeni na verejnych szanicich minimalni zdrzeni.
@Hendly No Hendly opět nemáš pravdu, vem si ID.3 vs. Golf. V Golfu máš celou dobu lepší posaz, neomezuje tě vysoká podlaha, kde je u iD.3 baterka. Tj nemusíš sedět s nataženými nohami nebo s koleny pod bradou, vzadu je ten posaz ještě horší, nepřirozený. Při vyšší postavě si prostě komfortně nesedneš. Ohledně hluku uvnitř je výhoda jen ve městě, kde EV je výrazně tišší a ano v nižších rychlostech má i lepší odezvu na akcelerátor (dáno pohonem, přesně to popsal eLzyx výše), ale s vzrůstající rychlostí, vzrůstá i hluk a na dálnici je to jedno v čem sedíš. Až mě to překvapilo. Btw pak i spotřeba letí nahoru jak vzteklá = tvůj domnělý komfort rychle zmizí na první rychlonabíječce za dálnici. Tj kde ty s EV končíš, benzin v klidu pokračuje dál 😋 A v tom je ten komfort…
@Ericn
Ani na dalnici neni rozhodne jedno v cem sedis.
V momente kdyz chces zrychlovat tak je to obrovsky rozdil v hlucnosti.
Stale se operuje s hlucnosti pri ustalene rychlosti.
Porovnavat posez neni o pohonu ale o konkretnim aute.
Nepriznat komfort jizdy v elektromobilu je proste jen dukaz zaslepenosti.
Ani na dalnici neni rozhodne jedno v cem sedis.
V momente kdyz chces zrychlovat tak je to obrovsky rozdil v hlucnosti.
Stale se operuje s hlucnosti pri ustalene rychlosti.
Porovnavat posez neni o pohonu ale o konkretnim aute.
Nepriznat komfort jizdy v elektromobilu je proste jen dukaz zaslepenosti.
@Hendly
V roce 2022 jsem měl nájezd 36 000 km, v roce 2023 to bylo 19 000 km a letos to bude odhadem 5 000 km. A kolik bude příští rok, opravdu nevím. Auto mám právě proto, aby se ono přizpůsobovalo mým aktuálním potřebám. Nenazýval bych to luxusem.
Jestli by zdržení bylo minimální, nebo ne, těžko říct. Uř když jsem měl auto na LPG, tak při delších jízdách bylo mírně diskomfortní, že jsem musel plánovat tankování (dojezd na nádrž cca 400 km, LPG čerpaček je méně a o víkendu nebo večer jich je spousta zavřených ... elektromobil by byl ještě o něco více omezující, protože nemá žádné rezervní palivo). Teď mám benzín a je právě na tom fajn, že člověk třeba jede do Chorvatska, nebo do Česka a zpět, předem si dotankuje, a po cestě tankování nemusí řešit. A kdyby jo, tak kdekoliv zastaví a natankuje.
V roce 2022 jsem měl nájezd 36 000 km, v roce 2023 to bylo 19 000 km a letos to bude odhadem 5 000 km. A kolik bude příští rok, opravdu nevím. Auto mám právě proto, aby se ono přizpůsobovalo mým aktuálním potřebám. Nenazýval bych to luxusem.
Jestli by zdržení bylo minimální, nebo ne, těžko říct. Uř když jsem měl auto na LPG, tak při delších jízdách bylo mírně diskomfortní, že jsem musel plánovat tankování (dojezd na nádrž cca 400 km, LPG čerpaček je méně a o víkendu nebo večer jich je spousta zavřených ... elektromobil by byl ještě o něco více omezující, protože nemá žádné rezervní palivo). Teď mám benzín a je právě na tom fajn, že člověk třeba jede do Chorvatska, nebo do Česka a zpět, předem si dotankuje, a po cestě tankování nemusí řešit. A kdyby jo, tak kdekoliv zastaví a natankuje.
@Ericn
debaty na tema zpochybnovani vyhod elektropohonu necham s radosti pro trolly a deti.
Technicky je komfort elektropohonu jasny a pro pasazery velice dobre zretelny.
debaty na tema zpochybnovani vyhod elektropohonu necham s radosti pro trolly a deti.
Technicky je komfort elektropohonu jasny a pro pasazery velice dobre zretelny.
@Hendly jak by řekl pan Vaculík, pindat si můžeš jak chceš, ale s realitou to nemá nic společného 😋 Zkus se tím alespoň někdy projet po dálnici, když už to adoruješ…
@Tycoon
Chapu dobre, ze si mel LPG. Takze si jen pro úsporu nakladu priplatil, omezil zavazadlovy prostor, pridal hmotnost, snizil vykon, nemohl si do garazi a jeste si prodloužil dobu tankovani?
Chapu dobre, ze si mel LPG. Takze si jen pro úsporu nakladu priplatil, omezil zavazadlovy prostor, pridal hmotnost, snizil vykon, nemohl si do garazi a jeste si prodloužil dobu tankovani?
@Ericn
Co si mel s EV na dalnici za problem s komfortem?
Jsem fascinován jak dlouha leta se dava za vzor kultivovanost 6 valcu BMW v rade pro jejich hladkost chodu a najednou je dokonala hladkost chodu elektromotoru neco co nikdo nepozna od ctyrvalce…
Co si mel s EV na dalnici za problem s komfortem?
Jsem fascinován jak dlouha leta se dava za vzor kultivovanost 6 valcu BMW v rade pro jejich hladkost chodu a najednou je dokonala hladkost chodu elektromotoru neco co nikdo nepozna od ctyrvalce…
@Hendly 😒br />
ja ten r6 bmw benzin mam a ve 160kmh si uvedomis jak to piska, ve 100km cejtis jak se to klepe a to to
mam v phev s akustickejma oknama. Na druhou
stranu vlek s tim rad taham a na dalky (1000km +) je to lepsi auto. Kdyz s tim litas tak pada dojezd ev hodne rychle a dokud tam nekdo nenacpe aspon tech 150kwh nebude to porovnatelny.
V etronu ve 160kmh plus je ticho jak v hrobe ale ten dojezd pada silene rychle. Kdyz jedes za den 500km je to jedno, pokud ale 1300 tak je to voser
mam v phev s akustickejma oknama. Na druhou
stranu vlek s tim rad taham a na dalky (1000km +) je to lepsi auto. Kdyz s tim litas tak pada dojezd ev hodne rychle a dokud tam nekdo nenacpe aspon tech 150kwh nebude to porovnatelny.
V etronu ve 160kmh plus je ticho jak v hrobe ale ten dojezd pada silene rychle. Kdyz jedes za den 500km je to jedno, pokud ale 1300 tak je to voser
Jako ze ten fiat pojede jako srovnatelne velke auto s 150kw? Srovnani s Polo Gti😒br />
https😐/zeperfs.com/…uel8912-9712.htm
Mozna tak prvni sekundu nez si dsg podradi.
https😐/zeperfs.com/…uel8912-9712.htm
Mozna tak prvni sekundu nez si dsg podradi.
neverte nicemu to si nezmerite! Neverte tomu co vycte bms, neverte tomu co napise obd. A za zadnejch okolnosti neverte palubnimu pocitaci. Tesla ukazuje spotrebu bez topeni, audi e tron se nekdy trefi presne a nekdy ukaze uplny pitomosti. Dopocitat se SOH lze pouze zmerenim odebranyho proudu pri pomalym nabijeni za stale teploty idealne kolem 20 stupnu a nejlepe opakovat. Abych dolozil etron je schopnej ze spotreby, ujetejch kilometru a procent baterky tvrdit treba 27kwh na xy% baterky, po dobiti ukaze, ze do baterky ulozil 30kwh a pritom ze site odebral 34,5kwh. Pak treba phev x5 v lete kdyz ukazuje 0% baterky jsou v ni nizoucky jednotky% jakozto pouze jeji ochrana a jedno popojeti. V mrazu napise nulu ale v aplikaci prizna ze je v ni klidne jeste 15%.
A k tomu dalsi, neverte spotrebam a zadnejm porovnavacim testum spotreby. Pokud to auto vazne chcete vyjedte baterku do nuly, zvazte jestli vam to stacilo a
nabijte v teply
garazi na 100% a zmerte odebranou elektriku. Lepsi wallbox vcetna lidla to trefi velmi presne..
nojo furt skvarek v manualu nebo nejakej volitanej italskej pekac. Kup si tri navic je o to takovej zajem ze na to zas skodovka (ofce) i vw (golf) dava 15% z akcniho cenniku, protoze to nikdo nechce ani za tech pul milionu co to stoji. Jeste abych kvedlal v osobaku to fakt nemam za potrebi, staci, ze to musim trpet v traktoru
no to mas pravdu, muzes to mit v nafte, benzinu, 4x4, zadokolce a svete div se nekdo si to kupuje i v predokolce. A ted na to zas davaj slevy tak hura pro to!
A proč se tedy dávají dotace na EV 200,000Kč? Protože je jinak nikdo nechce (:
drz se toho co ti
jde nejlip a nezabredavej do detailu!
Nějak jsem si nevšiml, že by výrobce dával slevu z akčního ceníku EV. Oni ani ty akční ceníky moc na EV nejsou.
Kupovat ojety spalovak je jak ruleta.
Nikdy nevis v jakem stavu je motor s prevodovka. Nevis co do toho kdo nalil a by zamaskoval spotrebu oleje nebo vody, nevis o chybach ktere se projevuji jen sporadicky atd.
no neni, pokud to trosku znas tak stav prevodovky poznas, u motoru totet. Navic jde udelat rozbor oleju.
U EV je to s baterii dost beznadej jedes na druhou stranu Nemecka a urcite mas cas nabijet to 0-100% ve vytapeny hale s merenim odberu. Jde to nejak odhadnout po delsi testovaci jizde ale s velkym rozptylem. Plus nikdy nezjistis jak se k tomu minulej majitel choval. Jeste pokud je to auto co ma buffer jak krava tak je riziko poskozeni mensi ale u Tesly ktera u nekterejch aut v klidu jela 95 a vic % kapacity coz dneska ale dela u bmw nebo Mercedes. U spalovaku mas sanci zjistit jestli je motor vylagrovana plechovka nebo ne, u ev bezne zjistit jestli kupujes 94 nebo 84 SOH skoro nejde. A kdyz si projdes inzerci zjistis ze se bezne prodavaj ev kolem 80% soh a to je uvedenej stav inzerentem. Nicmene i pres to jsou ojety ev silene drahy na pomery toho vo nabizej. Realne 200tkc plus za neco co neobjede Prahu…
Tak bych velice rad vedel jak, pripadne vyuzil sluzeb. Protoze poznat stav motoru a prevodovky je velice problematicke.
Proti tomu je detailni diagnostika baterie celkem snadna.
nejlepsi je sehnat nekoho kdo s tim najezdil hodne kilometru a je citlivej. V realu toho ale poznas opravdu dost. Pak sou ale proklety kombinace jako 200kw tdi, krery se umi bezduvodne zadrit na klice temer kdykoliv s dsg, ktery vice mene skube od novyho auta kde je to fakt loterie
Vyrobce motory meni takrka neustale.
Neni v silach bezneho smrtelnika znat vsechno o konkretnich motorech a poznat jeho stav. Vzdy je to sazka s rizikem.
Všechny starší Priusy mají NiMH baterky. Zkušenosti z nich nelze přenášet na moderní elektromobily s Li-ion bakteriemi.
To samozřejmě ano. Zejména s přihlédnutím k tomu, že diagnostika, kterou vidím ve fotogalerii, vůbec neozbrazuje asi nejdůležitější parametr a to je stáří baterie/článků. Baterie se opotřebovává, i když elektromobil/hybrid stojí.
dobry, vem to na dalnici vybij celou baterku a pak zmer co si dobil. Zjistis ze to ukaze 20kwh na 100km, udejes 300 km a ze site dobijes minimalne 75. Pokud to budou kratky jizdy bude to jeste horsi. Ale zajima me pouze to co ukaze elektromer a ne podvody Tesly. Furt stejnej pribeh, zazracna spotreba 2022 tmx na dalnici 17kwh na 100km a neda to 400 pri baterii 95 vyuzitelnejch..