Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak vysušit zatopené auto? A vyplatí se to vůbec?

12 komentářů

KANKUNEN
https://www.echo24.cz/…-krnov-hnutiduha
Co je to za demokracii, když jednotlivci a nějaké pošahané spolky dokáží blokovat stavby s národním zájmem.
Letos si nechal auto utopit jen mačo, jasně někdo byl pryč, v nemocnici nebo voda byla tam, kde ještě nikdy. Kopce kolem řeky Odry vypadaly jak na Barum rally, na krajnici stovky aut.
Mikesus
@KANKUNEN
Ale zase se zbavíme pár vraku že silnic. Oprava těch je nasobne dražší než jejich hodnota.
Ozzman
Před dvěma lety jsem v Heřminovech byl (pořádá se tam roky i hudební festival proti přehradě) a mluvil s lidmi z této oblasti, kteří jsou proti přehradě, údajně jim to má zaplavit pozemky a je to tam opravdu velmi třaskavé téma, těžko říct, jak bych se sám zachoval na jejich místě...tady by měl zasáhnout asi někdo z vyšší instance a náležitě pak kompenzovat újmu, pokud je to opravdu jediné řešení @KANKUNEN
KANKUNEN
Ozzy, lidé nechtějí záplavy ani přehrady, lidé nechtějí zácpy a nechtějí obchvaty, na Karvinsku lidé jezdí protestovat proti chudobě a stávkují proti stavbě fabriky. Sám bych nechtěl přijít o barák, ale když to dostaneš přikázáno nic jiného ti nezbude. Když dostaneš pozemek a prachy na barák nový, tak to je dostatečná kompenzace.
Ozzman
Ja nechci kecat, jelikoz jsem tuto debatu s mistnimi, vcetne tedy odicialnich zastupcu obce, vedl ve stavu jaksi opojenem (catering byl velmi vydareny, stejne jako cely festival), ale prave, ze ty relevantni kompenzace asi nebyly nabidnuty, co si tak pamatuji…@KANKUNEN
KANKUNEN
Zajímavé, lidé co mají prachy bohatnou na tom, že kupují pozemky, kde bude stát stavět. Že by byli ti co už ty pozemky mají ztrátní se mi moc nechce věřit. Víš jak, své rodné místo máš rád, nechce se ti pryč.
Ozzman
Proto jen říkám, že takto to odsoudit od počítače je lehké , ale konkrétně zde jsem měl ten přímý odraz reality druhé strany, ani jsem netušil, že se tam toto děje (prostě jsem jel hrát, jako všechny kapely a že tam tahají i velmi známá jména), ale místní to mají v sobě a rádi se o to podělí i s lidmi od Prahé, koneckonců 23 let neví, jestli budou muset odejít, chtěl jsem jen říct, že je do jisté míry chápu, horší je, že na tom zase parazituje nějaké hnutí....@KANKUNEN
Prasivak P
@KANKUNEN ono to moze byt dane aj tym, ze byvanie a kseft su 2 rozlicne veci. Ked takto kupis na spekulaciu nejaky pozemok, nemusis riesit hladanie/stavbu noveho domu, stahovanie, neriesis ci ti nove byvanie bude vyhovovat rovnako ako ti vyhovovalo to stare.
KANKUNEN
@Prasivak P viz já 9:33
Tycoon
@Ozzman
A o čem všem jste mluvili?
Řekli ti o tom, že původně tam měla stát velká přehrada s objemem 135 mil. m3, pak se to z politických důvodů změnšilo na 36 mil. m3 a nakonec se má stavět ještě měnší přehrada s 15 mil. m3?
Ozzman
Netuším, možná něco říkali o tom, že se zmenšila, ale v tu chvíli jsem neměl jiné info ,až nyní čtu co se tam vlastně děje, viz to co jsem psal výše. @Tycoon
Stejsn
@KANKUNEN je to tak. A přesto - podívej se třeba na povodňové opatření proti zatopení auta v Troubkách... https://www.idnes.cz/…b8b_IMG_1799.jpg co k tomu dodat.