Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeOšklivou Alfu Romeo Giulia můžete mít i v odlehčené verzi. Opravdu po ní ale toužíte?
10 komentářů
gusto hollein
Jakoze pardon pane "novinari", ale Vas clanek mne prijde dosti neprofesionalni. Proc nam vnucujete Vas osobni nazor na design? Ze 2+2=4 to je jasne, protoze to je objektivni. Ale tvary, barvy, proste cely design je subjektivni zalezitost. Co se libi mne, se nemusi libit Vam. Tak proc clanek s nadpisem o hnusnem aute?
Arese
Toto je opravdu šílený humus, jakási zvrhlá parodie na klasickou Giulii, která ve zcela odlišných proporcích té současné samozřejmě nemůže fungovat. Toto bych nechtěl ani za cenu běžné Giulie, styděl bych se v tom jezdit. Člověk s alespoň elementárním vkusem si toto fakt koupit nemůže...
@Arese
No vidíte a já bych si ji koupil, pravda proporce jsou o dost větší, ale hnusné to není, vkus je věc každého individuálně. Já kupříkladu nepochopím sporťák s brčálově zelenou nebo podobné barvy, nebo pruhy na autě i u původních retoro aut mi to přijde mimo...
No vidíte a já bych si ji koupil, pravda proporce jsou o dost větší, ale hnusné to není, vkus je věc každého individuálně. Já kupříkladu nepochopím sporťák s brčálově zelenou nebo podobné barvy, nebo pruhy na autě i u původních retoro aut mi to přijde mimo...
gil54
Dívám se na tu kreaci už druhý den a postupně jsem se zbavil husí kůže i horečky.
Svérázně pojatý odkaz na Giulii ze šedesátek na nové Giulii, ok. Koresponduje s tím záměrem třeba kšilt nad zadním oknem, ukončení zádě vč. divných zadních světel a bok s lištou od předních dveří až dozadu a samozřejmě celý předek vč. světel. Smířil jsem se nakonec i se zpětnými zrcátky, které ke zbytku, ani k historickému originálu, tvarem moc nesedí, smířil jsem se i s "výškovými reproduktory" v předním nárazníku, ale vůbec jsem nepochopil ideu napojení předního blatníku na dveře, zejména napojení - nenapojení na tu lištu a i na práh.
Nad tím by asi kroutili hlavou i na tuning srazu v Milovicích.
Svérázně pojatý odkaz na Giulii ze šedesátek na nové Giulii, ok. Koresponduje s tím záměrem třeba kšilt nad zadním oknem, ukončení zádě vč. divných zadních světel a bok s lištou od předních dveří až dozadu a samozřejmě celý předek vč. světel. Smířil jsem se nakonec i se zpětnými zrcátky, které ke zbytku, ani k historickému originálu, tvarem moc nesedí, smířil jsem se i s "výškovými reproduktory" v předním nárazníku, ale vůbec jsem nepochopil ideu napojení předního blatníku na dveře, zejména napojení - nenapojení na tu lištu a i na práh.
Nad tím by asi kroutili hlavou i na tuning srazu v Milovicích.
Stejsn
Co to má jako být? To auto končí hranou předního blatníku a dál pokračuje jiné auto???
@Stejsn Fakt by mě zajímalo, kolik bohatých lidí bez jakéhokoliv vkusu si toto za tu nehoráznou cenu koupí! :)))
Sdílení komentáře
Nejsi divny, kazdemu se libi neco jineho. To jen pan novinar nam vnucuje a snazi se urcovat co je pekne a co neni. Mne se to taky libi.