Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Toyota se na českém trhu přetahuje o druhou pozici s Hyundaiem

27 komentářů

Freddka
Lidi asi maji radi zvuk vysavace
Arese
@Freddka Hybridy nebrat!
Roman Horký
@Arese proč? Zajímal by mě nějaký argument namísto hloupých vykriku do tmy.
Freddka
Vysavac
Arese
@Roman Horký Pokud jseš vášnivý řidič, je ti to jasné. Pokud ne, je zbytečné ti to vysvětlovat. 🙂
KANKUNEN
Aresi, co si koupí vášnivý řidič jako daily, Karoq jako ty?
Ozzman
Hele nic proti, ale některá auta s HSD jsou mnohem řidičtější, než ten tvuj Karoq, podvozek, řízení, to je uplně jinde, než u tvého Karoqu . Možná by sis to měl zkusit... že ti nevyhovuje eCVT je v pohodě, ale že ta auta nejsou řidičská skončilo s Aurisem, nebo si alespon přečti testy, když už nic jiného @Arese
Arese
@Ozzman Už nejmíň desetkrát jsem tady uváděl, že s Karoqem v naší rodině jezdí v drtivé většině moje žena. Já jezdím hlavně našimi nízkými auty. Máte ještě nějaké jiné stupidní dotazy?
Mikesus
@Arese
A tvrdil jsi náhodou, že tam musí být manual, protoze vás oba baví ridicska auta? Proto sis toho karoqa přeci vybral.
Roman Horký
@Freddka píšou, že Toyota. Ne Electrolux.
Mikesus
@Freddka
Lidi mají radi fungující a moderní věci. Proč kupovat starou žárovku, kdyz může člověk mít ledku.
Arese
@Mikesus A co když ostré světlo z ledky nevyhovuje tvým očím?
hiphop
@Arese, vrať se k petrolejce, je to cool, oldschool
wakantanka
Ehm, LED žiarovka môže mať rôzne odtiene svetla, si predstav že aj mäkké denné svetlo, dobré ráno.
Mikesus
@Arese
Víš o tom, ze ledka má v parametrech teplotu světla? Obecne se to dělí na teplá bílá, neutrální bílá a studená bílá. Cenově nejsou rozlisene a výhoda studené bílé je ta, ze nijak nezkresluje barvy a lépe osvětluje. Ovšem obsahuje více modrého světla a pro někoho to může být nepříjemné pri jeji teplote 6000K, tak volí neutrální bílou o teplotě 4000K nebo teplou bilou s teplotou 2400K. A nemáš problém jezdit v poledne to světlo ti taky vadí? Protože denní světlo v poledne má teplotu právě 6000K.
Ja Prvni 123
@Freddka A kdys v tom sedel naposledy?

Mel jsem pujcenou v Londyne na letisti Corollu 1.8 hybrid.

Vysavac se nekonal. Jezdilo se s ni vlastne prijemne.

Za 4.7, pulka po Londyne a pulka po dalnicich.
Lenka Čížková
@Ja Prvni 123
Tohlensto není Freddka.
ptr078
To nie je vypovedajuce, na uk dialniciach sa jazdi pomaly 😉
Mikesus
@ptr078
No vypovídající to je. Vysavač se koná jen u specifické skupiny "polovodičů", kteří mají místo nohy kopyto nebo místo mozku prázdný prostor.
Ozzman
To zjistí každý, kdo s tím jede dál, než kolem prodejny na testovačce a nestojí jen na plynu. @Ja Prvni 123
Jozinwk
@Ozzman ....5 rokov jazdím na TOYOTE COROLLA hybrid....a som veľmi spokojný .....a manželka si kúpila tento rok tiež TOYOTU hybrid ...
Jenik3
Jak to? To nebylo v planu...
Jaka toyota s nejakym nejprodavanejsim modelem auta na svete a pochybnymi pohony jako je hybrid.
Zadani znelo...
Ja Prvni 123
Tohle chapu.
Toyota je dobry oddil.

Jestli me Fiat nepresvedci nabidkou Granda Pandy, tak u ni skoncim taky.

Technicky bez vyhrad, jen se mi posledni roky nelibi ten boulovatej design.
Jozinwk
Asi taxikári po celom svete čo stále viac a viac kupujú TOYOTY hybrid , sú úplní blbci oproti tu diskutujúcim mudrcom 😬🤔😬....
Mikesus
@Jozinwk
Tady je pár zoufalcu, kteří bohužel neumí řídit a šlapou na to jak na rýč. A pak mají pocit, že ten hybrid se chová jako vysavač.
pradeda777
@Mikesus Přesně! Je to všechno o stylu řidiče. Dnešní FHEV a PHEV od Toyoty už tím "vysavačovým efektem" zdaleka tak netrpí.