Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Jenik3
Jak to? To nebylo v planu...
Jaka toyota s nejakym nejprodavanejsim modelem auta na svete a pochybnymi pohony jako je hybrid.
Zadani znelo...
Jaka toyota s nejakym nejprodavanejsim modelem auta na svete a pochybnymi pohony jako je hybrid.
Zadani znelo...
Ja Prvni 123
Tohle chapu.
Toyota je dobry oddil.
Jestli me Fiat nepresvedci nabidkou Granda Pandy, tak u ni skoncim taky.
Technicky bez vyhrad, jen se mi posledni roky nelibi ten boulovatej design.
Toyota je dobry oddil.
Jestli me Fiat nepresvedci nabidkou Granda Pandy, tak u ni skoncim taky.
Technicky bez vyhrad, jen se mi posledni roky nelibi ten boulovatej design.
Jozinwk
Asi taxikári po celom svete čo stále viac a viac kupujú TOYOTY hybrid , sú úplní blbci oproti tu diskutujúcim mudrcom 😬🤔😬....
A tvrdil jsi náhodou, že tam musí být manual, protoze vás oba baví ridicska auta? Proto sis toho karoqa přeci vybral.
Lidi mají radi fungující a moderní věci. Proč kupovat starou žárovku, kdyz může člověk mít ledku.
Víš o tom, ze ledka má v parametrech teplotu světla? Obecne se to dělí na teplá bílá, neutrální bílá a studená bílá. Cenově nejsou rozlisene a výhoda studené bílé je ta, ze nijak nezkresluje barvy a lépe osvětluje. Ovšem obsahuje více modrého světla a pro někoho to může být nepříjemné pri jeji teplote 6000K, tak volí neutrální bílou o teplotě 4000K nebo teplou bilou s teplotou 2400K. A nemáš problém jezdit v poledne to světlo ti taky vadí? Protože denní světlo v poledne má teplotu právě 6000K.
Mel jsem pujcenou v Londyne na letisti Corollu 1.8 hybrid.
Vysavac se nekonal. Jezdilo se s ni vlastne prijemne.
Za 4.7, pulka po Londyne a pulka po dalnicich.
Tohlensto není Freddka.
No vypovídající to je. Vysavač se koná jen u specifické skupiny "polovodičů", kteří mají místo nohy kopyto nebo místo mozku prázdný prostor.