Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Paříž

Autosalon Paříž

Autosalon v Paříži má mezi světovými autosalony nejvyšší návštěvnost a opírá se o skutečně dlouhou tradici.

Už v červnu 1898 se v Tulerijské zahradě uskutečnila první výstava automobilů. Tak se začala psát historie jednoho z největších a nejznámějších světových autosalonů. Tehdy se přišlo podívat celkem kolem 140 tisíc návštěvníků a vystavovalo 269 firem. Podle čísel byl zatím historicky nejúspěšnější rok 2004, kdy přišlo celkem 1.461.000 návštěvníků.

Autosalon se do roku 1976 konal každý rok. Protože se ale akcí konalo více, dohodlo se nakonec střídání ob jeden rok s autosalonem ve Frankfurtu.

Autosalon Ženeva

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Paříž 2018Autosalon Paříž 2016
Autosalon Paříž 2014Autosalon Paříž 2012
Autosalon Paříž 2010
Zpět na článek

Alfa Romeo na autosalon v Paříži: Hybridní Junior, vylepšené Tonale i 33 Stradale

7 komentářů

ericn
Tvl tohle už nejsou ani Alfy. jak Junior, tak Tonale jsou složeniny Stellantisu s předkem a logem Alfy, nic zajímavého... Jen vysoká cena...
Ota4
A jak by sis to představoval? Že auto třídy B a C budou stát na platformě Giorgio? To snad nemyslíš vážně. Tonale jezdí na svou třídu skvěle. Junior minimálně ve verzi Veloce famózně. A o tom snad alfa je ne??
zlysoused
@ericn Tonale vzniklo ještě před Stellantisem.
Ota4
Přesně
ericn
@Ota4 hele já bych nechtěl ani jedno a zákazníci se o ne taky zrovna nervou Tonale letos ohromujících 34ks a Junior škoda mluvit, celé 2 kusy… Proc asi? Že by je koncernový 3hrnek za 729tis Kč nelákal? O elektrice za milon vůbec mluvit nebudu. Tonale s hybridní 1.5 130k za 979tis kč taky žádná hitparáda není… Sorry, tak auta jsou dost mimo terč 👎
Ota4
Tak Alfa se nikdy neprodavala jak housky na krámě ne? Junior se prodává asi týden? Možná právě proto dva kusy?
Ota4
A to že by si nechtěl ani jedno je v pořádku. Máš jiné priority. Kdyby jsem já šel pro C SUV tak beru právě Tonale. Minimálně silnější mildhybrid jezdí skvěle