Novinky
Taxikáři dnes chtějí jenom slevy. Ano, taxík třeba v Praze najede alespoň 120 000km ročně, aby se zaplatil a musí se do 2 let prodat, aby ještě měl cenu a vyšlo TCO. Na západ od nás to o moc jiné nebude. Takové podmínky už dnes více-méně bez obtíží vydrží jakékoliv auto, 1-2 roky. Spíše již pro mercedes tohle není lukrativní business. Na koncernu VW je žel již dnes vidět, kam přistoupení na podmínky i této zákaznické skupiny vede... neberte si to prosím nikdo z taxikářů osobně, míněno obchodně.
Já jsem si ještě všiml instalovaného výkonu v tom vozidle. Zajímavé je, že není to tak dávno co stačily základní diesely 55-75kW, tato obluda má maximální instalovaný výkon na úrovni menšího železničního vozidla nebo městského autobusu. Ještě by mě zajímalo, co to váží a jak to bude se servisem, když řešíme v podstatě non-stop provoz.
Já jsem si ještě všiml instalovaného výkonu v tom vozidle. Zajímavé je, že není to tak dávno co stačily základní diesely 55-75kW, tato obluda má maximální instalovaný výkon na úrovni menšího železničního vozidla nebo městského autobusu. Ještě by mě zajímalo, co to váží a jak to bude se servisem, když řešíme v podstatě non-stop provoz.
Po_se_rte se z te Ciny.
Odvazne vam motaji snuru, na ktere vas chteji obesit... a vy nadsene tleskate.
Odvazne vam motaji snuru, na ktere vas chteji obesit... a vy nadsene tleskate.
Vylitany smrduty tdi a nebo porad jeste jezdici pekace w124d. Davno to mely nahradit hybridni kojoty jako treba v Barcelone
EU a její vedení nás úplně zničí za vším hledej NĚMCE A FRANCOUZE jak ve většině případu v historii Evropy
@milous uplne Vas ta EU nici...aj nas. hnusna EU...za vsetko moze, aj za rast zivotnej urovne, aj za lepsie zivotne prostredie, aj za tie cesty bez dialnicnych prechodov, za boom ceskych firiem ktore mozu obchodovat napriec celym kontinentom, za studium v zahranici...su to hajzli ti zapadniari, ze Vam takto nicia zivot! posledna dobra vec sa nam udiala v '68...
Budoucnost bez volantu a pedálů je tady.
Tesla Cybercab se ukázala veřejnosti: https😐/www.youtube.com/watch?…
Rok 2020:
Elon Musk Says Tesla Robotaxis Will Still Be Ready in 2020. "Functionality still looking good for this year."
Rok 2024:
The robotaxi will go into production in 2026, Musk said.
Slibem nezarmoutíš.
Poslyš, Tycoone, původně jsem tě považoval za multinicka s jistým potenciálem, za někoho, kdo zjevně nepostrádá rozum.
Když jsem ti kdysi napsal, abys nereagoval na mé příspěvky, zdálo se, že jsi to pochopil. Bohužel jsem tě přecenil. Ukazuje se, že tvé schopnosti jsou ještě omezenější, než jsem si původně myslel. Škoda.
Jsem zarmoucený.
Chápu tě, milý multinickový rekordmane.
Dáš si tolik práce se svým spamem a pak přijde někdo, kdo nastaví zrcadlo pravdy a zesměšní tvůj nesmyslný příspěvek i tvého Boha.
Ale neboj se, nemám ambici být lepším spammerem než ty.
Ale abych tě jen nehanil, tak už jsi zřejmě pochopil, že nejsem žádný z tvých věčných rivalů z dob, kdy jsi spamoval jako Hammuna.
Budu ti říkat Horký Rom, jelikož je to originální a nezaměnitelné.
Navíc tvá fotografie z občanky, kterou sis naskenoval do profilové fotky, tomu nicku dodává autenticitu.
👍👍
Pěkně jsi to romákovi vyjasnil! 👍