Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Ojetý Peugeot 508 SW ve videotestu Tomáše Dusila: Robustní dostavník vyžaduje péči

11 komentářů

argejev
mali smev rodine pred FL verziu 2.0HDi z 2012...ja ako 3ti majitel som ho v roku 2019 po cca 7 rokoch bez poruchy odpredal do servisu za 3000€ s prasknutym tesnenim/hlavou a nabehok cez 300 000km. to auto sluzilo vyborne....
speedfred
@argejev ja ho mám stále skoro od nova (2013) ale verziu GT a teraz má cca 400t km. Slušné a pohodlné auto.
Boli tam nejaké problémy ale to skôr pripisujem človeku čo to mal na čas v rukách pretože jemu sa sype každé auto.
argejev
@speedfred ma by meprekvapilo ani 600 tisic. ja ten rozsypany motor tiez pripisujem mojej chybe. ide o to, ze toto ie je auto na jazdenie okolo komina ale vyslovene na dlhe jazdy. meste si to v pohode potiahlo 8-9 litrov kvoli hmotnosti.
Ozzman
2.0 HDI je 1.9TDI s rotačkou pro začátek 21. století... ten motor prostě fungoval a funguje v mnohých autech doteď. Měl jsem 2ks ve Fordech a na motoru NIKDY nic nebylo @speedfred
Roman Horký
Ojetý Peugeot je vhodný jen pro technicky nadaného nadšence, kutila. Kterého baví neustále opravovat zoxidované elektrické kontakty včetně těch u řídící jednotky, upálené uhlíky všech pomocných elektromotorů včetně startéru, řešit nefunkční systém řízení emisí atd. Hodně štěstí, protože nechat si toto dělat v servisu znamená náklady srovnatelné s novou Teslou.
Roman Rosypálek
@Roman Horký Jste si jistý, že píšete do správného příspěvku???
pallas
@Roman Horký to je dobrá blbosť.
noba
Jsem nadšen, až do teď jsem naprosto netušil kolik informací se dá vměstnat do 4 minut a 52 sekund. Klobouk dolů, k dokonalosti tomu chybí maličkost, dát to na jeden záběr.
Roman Rosypálek
8 let staré naftové auto a nájezd 77 tis. km??!! Dovolte mi, abych se zasmál..
Já mám momentálně 203 tis. a na nápravé vše původní....
xxc
@Roman Rosypálek ale jazdi to horsie, ako uvedene auto na videu :-)
lamal
Pug 508 SW sme mali vo firme, HDI 160k s M6. Jazdne vlastnosti slabé (gumovy a padal na predok, potapal sa), komfort slabý (drncal a stale nejake nerovnosti prenasal do interieru), v podstate nic to auto nerobilo dobre. Motor HDI 160k postradal zaujimavy zatah odspodu a tiez posobil gumovo. Jazdou nepresvedcivy. Nedivim sa nizkym predajom, bol som z neho sklamany.