Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHyundai Ioniq 5 N a MG4 XPower na okruhu: Sportovní elektromobil dvakrát jinak
27 komentářů
Arese
Sportovní elektromobil! 😆😆😆😆😆😂😂😂😂😂
@Arese
SUV s manuálem, aby bylo sportovnější. 🤣🤣🤣
SUV s manuálem, aby bylo sportovnější. 🤣🤣🤣
@Mikesus Nevím jak ty, ale já mám na sportovní svezení úplně jiné auto. Ovšem i řízení SUV mě víc uspokojuje se 3 pedály a manuálem. Za to, že tato prostá sdělení tvůj mozeček již celé roky není schopen pochopit opravdu nemohu, to je jen tvůj problém! 😃
@Arese Já vím jak ty, ale já si jsem vědom, že SUV v manuálu nikdy nebude sportovní o nic víc než v automatu, a stejně tak řidičské. A ještě k tomu, když je to obyčejný mainstream.
@Mikesus A on někde psal, že jeho Karoq je sportovní? Nemyslím si...
@Nebo Nebo To nenapsal, ale Mikeš si prostě musel rýpnout :-)
Btw taky nevnímám 2,3t EV Crossover/hranatá stodola jako sportovní auto, i kdyby měl třeba 1000k...
Btw taky nevnímám 2,3t EV Crossover/hranatá stodola jako sportovní auto, i kdyby měl třeba 1000k...
@Nebo Nebo Samozřejmě, že jsem takovou blbost nikdy nenapsal. I když některé jiné SUV než Karoq se o jistou sportovnost pokoušejí, že :)) (např. Seat/Cupra Ateca, AR Stelvio atd.).
gil54
20 075 Kč za gumu je docela hodně.
@gil54 To podtrhuje absurditu tohoto vozu... Ani za 4 by to nebylo málo, ale ok... Celkem by mě zajímala životnost, tipl bych max. 20 tis? Servisně výhodný vůz teda, k tomu brzdy... Hm. s tím sportovně bude jezdit jenom velmi bohatý člověk, který si asi nekoupi Hjondeee...
Pepa_007
Sportovní elektromobil..... takový oximoron.
2.5t. 700 koní. A maximalka POUZE 260.
2.5t. 700 koní. A maximalka POUZE 260.
@Pepa_007
Kdyz je maximálka elektronicky omezena, nemá žádnou vypovídající hodnotu
Kdyz je maximálka elektronicky omezena, nemá žádnou vypovídající hodnotu
@Mikesus Vypovídá o tom, kolik je vůz schopen maximálně jet.
@Mikesus bohužel konstrukčně vyšší rychlostí nemůže jet.
@Pepa_007
nevypovídá to o ničem. Zaostalci maximálkou hodnotí dynamiku, když je elektronicky omezená, nemá to vůbec žádnou vypovídající hodnotu.
A pořád se jedná o auto na silnice, ne závodní speciál, u kterého je bonus každý km maximálky.
na silnice je úplně jedno, jestli má 200, 250, 300 nebo 400
nevypovídá to o ničem. Zaostalci maximálkou hodnotí dynamiku, když je elektronicky omezená, nemá to vůbec žádnou vypovídající hodnotu.
A pořád se jedná o auto na silnice, ne závodní speciál, u kterého je bonus každý km maximálky.
na silnice je úplně jedno, jestli má 200, 250, 300 nebo 400
@Pepa_007 nejlepší je, když někdo používá cizí termity a napíše v nich takovou hrubku:) to tomu totiž dodává autenticitu:)
W.O. PRSCLEY
Chachá, prý sportovní elektromobil. Takže ještě sportovní traktory by to chtělo, takový je to nesmysl.
@W.O. PRSCLEY
Co na tom, ze obe tato auta jsou rychlejsi nez 99% aut na silnicich a ve zrychleni porazi supersporty.
Proste sportovni auto znamena spojka, radicka a ctyri velky laufy. 😀
A presto nejede... elektromobil.
PS Jaky sportovni auto ma srovnatelny cas na NS? 😉
Jestli je nejaky auto objektivne sportovni se da zmerit prave na NS.
Co na tom, ze obe tato auta jsou rychlejsi nez 99% aut na silnicich a ve zrychleni porazi supersporty.
Proste sportovni auto znamena spojka, radicka a ctyri velky laufy. 😀
A presto nejede... elektromobil.
PS Jaky sportovni auto ma srovnatelny cas na NS? 😉
Jestli je nejaky auto objektivne sportovni se da zmerit prave na NS.
@DonVito Třeba sportovní Type-R s mnohem nižším výkonem, spojkou, řadičkou a velkými laufy.
gusto hollein
Chapu, ze Hyundai ma vice moznosti nastaveni co se pise ohledne podvozku (zminovat zde vsak zvuk a "jakoby" 8.st.prevodovku - to je jaka realna vyhoda oproti MG4?), ale ze se tu vubec nezminuje hmotnost?? Vsak N ma o 500kg navic a sorry, ale 2,3t vahy samotneho auta ve velikosti nizsi stredni tridy mne neprijde jako super vec pro sportovni nacini a zazitky na okruhu!
@gusto hollein
Tak predevsim Ioniq 5 je skoro o tridu vetsi +34,8cm!
https://www.carsized.com/…oniq-5-2021-suv/
Tak predevsim Ioniq 5 je skoro o tridu vetsi +34,8cm!
https://www.carsized.com/…oniq-5-2021-suv/
Spotivní Standa rulez 🫶
https://www.youtube.com/watch?…
Trabamt е007 je cool 👍