Novinky
Sportovní elektromobil! 😆😆😆😆😆😂😂😂😂😂
@Arese
SUV s manuálem, aby bylo sportovnější. 🤣🤣🤣
SUV s manuálem, aby bylo sportovnější. 🤣🤣🤣
@Mikesus Nevím jak ty, ale já mám na sportovní svezení úplně jiné auto. Ovšem i řízení SUV mě víc uspokojuje se 3 pedály a manuálem. Za to, že tato prostá sdělení tvůj mozeček již celé roky není schopen pochopit opravdu nemohu, to je jen tvůj problém! 😃
@Mikesus A on někde psal, že jeho Karoq je sportovní? Nemyslím si...
@Nebo Nebo To nenapsal, ale Mikeš si prostě musel rýpnout 😄
Btw taky nevnímám 2,3t EV Crossover/hranatá stodola jako sportovní auto, i kdyby měl třeba 1000k...
Btw taky nevnímám 2,3t EV Crossover/hranatá stodola jako sportovní auto, i kdyby měl třeba 1000k...
20 075 Kč za gumu je docela hodně.
Sportovní elektromobil..... takový oximoron.
2.5t. 700 koní. A maximalka POUZE 260.
2.5t. 700 koní. A maximalka POUZE 260.
@Pepa_007
Kdyz je maximálka elektronicky omezena, nemá žádnou vypovídající hodnotu
Kdyz je maximálka elektronicky omezena, nemá žádnou vypovídající hodnotu
@Mikesus Vypovídá o tom, kolik je vůz schopen maximálně jet.
@Mikesus bohužel konstrukčně vyšší rychlostí nemůže jet.
@Pepa_007
nevypovídá to o ničem. Zaostalci maximálkou hodnotí dynamiku, když je elektronicky omezená, nemá to vůbec žádnou vypovídající hodnotu.
A pořád se jedná o auto na silnice, ne závodní speciál, u kterého je bonus každý km maximálky.
na silnice je úplně jedno, jestli má 200, 250, 300 nebo 400
nevypovídá to o ničem. Zaostalci maximálkou hodnotí dynamiku, když je elektronicky omezená, nemá to vůbec žádnou vypovídající hodnotu.
A pořád se jedná o auto na silnice, ne závodní speciál, u kterého je bonus každý km maximálky.
na silnice je úplně jedno, jestli má 200, 250, 300 nebo 400
Chachá, prý sportovní elektromobil. Takže ještě sportovní traktory by to chtělo, takový je to nesmysl.
@W.O. PRSCLEY
Co na tom, ze obe tato auta jsou rychlejsi nez 99% aut na silnicich a ve zrychleni porazi supersporty.
Proste sportovni auto znamena spojka, radicka a ctyri velky laufy. 😀
A presto nejede... elektromobil.
PS Jaky sportovni auto ma srovnatelny cas na NS? 😉
Jestli je nejaky auto objektivne sportovni se da zmerit prave na NS.
Co na tom, ze obe tato auta jsou rychlejsi nez 99% aut na silnicich a ve zrychleni porazi supersporty.
Proste sportovni auto znamena spojka, radicka a ctyri velky laufy. 😀
A presto nejede... elektromobil.
PS Jaky sportovni auto ma srovnatelny cas na NS? 😉
Jestli je nejaky auto objektivne sportovni se da zmerit prave na NS.
Chapu, ze Hyundai ma vice moznosti nastaveni co se pise ohledne podvozku (zminovat zde vsak zvuk a "jakoby" 8.st.prevodovku - to je jaka realna vyhoda oproti MG4?), ale ze se tu vubec nezminuje hmotnost?? Vsak N ma o 500kg navic a sorry, ale 2,3t vahy samotneho auta ve velikosti nizsi stredni tridy mne neprijde jako super vec pro sportovni nacini a zazitky na okruhu!
@gusto hollein
Tak predevsim Ioniq 5 je skoro o tridu vetsi +34,8cm!
https😐/www.carsized.com/…oniq-5-2021-suv/
Tak predevsim Ioniq 5 je skoro o tridu vetsi +34,8cm!
https😐/www.carsized.com/…oniq-5-2021-suv/
Spotivní Standa rulez 🫶
https😐/www.youtube.com/watch?…
Trabamt е007 je cool 👍