Novinky
Geo Fery
1
@Kvalitar hodně zvláštní přirovnání, například s Bugatti, které má totálně jiný motor, absolutně nesrovnatelný s tímto... Navíc auto je navržené pro jiné využití než F80. Jediné co snad mají společné že jezdí převážně na benzín a jedou rychle. Ale je to jak srovnat ultralight a stíhačku😄
Přejít do diskuze
@speedfred
Ako enzo tak aj laferrari ma dna ferrari…..na prvy pohlad je jasne ze kam to auto zaradit…..toto uz je moc genericke predne svetla,zadne svetla, vyfuk ( tie ovalne ohavy ma seru vsade ci uz nove lamborghini alebo 296 atd.)
Keby na tom nie je badge ferrari tak to moze byt dalsi indick👋 korejsky startup s 2509099 konmi….ja osobne mam radsej klasicke tvary ako 599,612,360,430 atd….
Ako enzo tak aj laferrari ma dna ferrari…..na prvy pohlad je jasne ze kam to auto zaradit…..toto uz je moc genericke predne svetla,zadne svetla, vyfuk ( tie ovalne ohavy ma seru vsade ci uz nove lamborghini alebo 296 atd.)
Keby na tom nie je badge ferrari tak to moze byt dalsi indick👋 korejsky startup s 2509099 konmi….ja osobne mam radsej klasicke tvary ako 599,612,360,430 atd….
@Markus1
Chcelo by to vidieť na živo čo sa asi tak rychlo nepodarí, za mňa ale väčšina fotiek moc dobrých a vypadá to cajk.
LaFerrari moc dobré ale u Enza to až tak tvarovo za mňa dobré není.
Obe som videl na živo.
Chcelo by to vidieť na živo čo sa asi tak rychlo nepodarí, za mňa ale väčšina fotiek moc dobrých a vypadá to cajk.
LaFerrari moc dobré ale u Enza to až tak tvarovo za mňa dobré není.
Obe som videl na živo.
@3_diamanty
Presne tak, jediný dôvod prečo som nepodpísal objednávku na toto auto a išiel radšej k SankJongu.
Presne tak, jediný dôvod prečo som nepodpísal objednávku na toto auto a išiel radšej k SankJongu.
Myslim ze ceny LaFerrari a Enza ako modernych hyperferrari poletia hore….toto auto je dizajnovo dost sklamanie a pouzitie 6 valca taktiez…..uz pri SF 90 sa Ferrari popalilo a to napriek tomu ze je neuveritelne rychle. Ku Ferrari patria emocie a dizajn……
Za mna sklamanie
Za mna sklamanie
Po technické stránce to může být majstrštyk, ale design dost zaostává. Osobně bych jim radil učit se od Lamborghini, které je na úplně jiné úrovni. Už pár let staré V12 Vision GT je o několik úrovní výš než toto.
Nadherne auto, ozajstny majstrovsky kus. Najlepsi na nom je myslim poctivy V6 biturbo motor 3.0 L. Ak by po takomto motore siahlo AMG, nemuseli mat take extremne problemy s pohonnou jednotkou ako mali na AMG Project One. Nastupca MC Larennu P1 je pre mna sklamanie. Bugatti Tourbillon je nadherny konkurent pre toto Ferarri F80. A verim, ze aj Porsche pripravi poriadneho konkurenta. Enzo Ferrari sa z neba apokojne usmieva, macka stopky za kolko da F80 jeden okruh vo Fiorane a fajci cigaru. 😉