Testy
3_diamanty
0
Za dane peniaze fajn... ale v B segmente stejne vacsina chce nieco este lacnejsie ( pod 20 tisic eur ) a jednoduchsie ( klasicky benzin ) ... sam som zvedavy ci v eu bude casom v ponuke aj cisty benzin ako maju povedzme v australii... este jedna vec zamrzi... to auto by zvladlo aj 17tky aj 18tky... tie 16tky sice stacia a asi by som tiez nesiel vyssie... ale vyzorovo na tak velke a vysoke male auto aj tie 16tky uz mi pridu skoro aj male a ako velkostou maximalna mozna volba su uz fakt male ....
ericn
1
@3_diamanty tak benzin určitě dorazí - chtějí prodeje 😋 A 16” kola na malé auto jsou ideál, 18” na to vážně nechceš 😂😂😂
twistedTSD
0
@3_diamanty Osmnáctky bych si na malé auto nedal. Imho MG 3 má spíš problém v tom, že má kolem kol opticky moc hmoty.
Je to Čína...
@Ja Prvni 123 Jo, dokonce přímo produkt čínského státu. Na druhou stranu je zajímavé, že čínští funkcionáři si řeknou, že udělají auto pro Evropu, vytvoří mu unikátní hybrid, přijatelný design, imho dobře cílený marketing, prodávají to za ok peníze a celé je to docela zajímavý mix, byť postrádající cit pro detail (jízdní vlastnosti, výbava, asistenti, ergonomie, klima...).
Mezitím domácí produkce? Obstojný, byť složitější hybrid umí jen Renault. Jinak recyklují zaplacenou techniku (aniž by to promítli do cen) nebo vnucují zákazníkům předražená průměrná EV, a pak si stěžují, že jim nevychází emisní bilance, klesá vytíženost továren a padají akcie.
Mezitím domácí produkce? Obstojný, byť složitější hybrid umí jen Renault. Jinak recyklují zaplacenou techniku (aniž by to promítli do cen) nebo vnucují zákazníkům předražená průměrná EV, a pak si stěžují, že jim nevychází emisní bilance, klesá vytíženost továren a padají akcie.
Vyborne Cinani. Libi se mi ze se za kazdou cenu auto nesnazi dusit motor a topi si spalovakem. Tohle vypada fakt dobre. Proc to neumi sakra Evropske automobilky?
Přehlídl jsem nebo fakt v celém testu auta s "technologicky zajímavým pohonem" není ani zmínka o funkci té třístupňové převodovky ?
Zdravím, myslím že MG si škodí výběrem lidí do managementu, kteří vůbec nechápou jak si získat respekt. Že je to pozvolný proces a musí si ho zasloužit a ne si ho vynucovat. Je to vidět na politice cen MG3 a nového MG HS. Dokonce mám podezření že jeden ten blb bude od škody, protože vzákladu MG3 nemá zadní stěrač🤣. Přitom MG3 je celkově dost příjemné auto na řízení a ani uvnitř se člověk cítí příjemně. Ale cena neodpovídá krátké pověsti u nás a ani určitým ústupkům. Nedělené sedadlo, sklon opěradla nastavitelný páčkou a chybějící podélné nastavení volantu. Kdyby vynechali první stupeň výbavy a strop byl za 500k lidé by jim utrhali ruce. Takhle top výbava již atakuje Toyotu Yaris Cross a i když mi byla jízda MG3 příjemnější šáhnu pro Toyotu.
Zdravím, myslím že MG si škodí výběrem lidí do managementu, kteří vůbec nechápou jak si získat respekt. Že je to pozvolný proces a musí si ho zasloužit a ne si ho vynucovat. Je to vidět na politice cen MG3 a nového MG HS. Dokonce mám podezření že jeden ten blb bude od škody, protože vzákladu MG3 nemá zadní stěrač🤣. Přitom MG3 je celkově dost příjemné auto na řízení a ani uvnitř se člověk cítí příjemně. Ale cena neodpovídá krátké pověsti u nás a ani určitým ústupkům. Nedělené sedadlo, sklon opěradla nastavitelný páčkou a chybějící podélné nastavení volantu. Kdyby vynechali první stupeň výbavy a strop byl za 500k lidé by jim utrhali ruce. Takhle top výbava již atakuje Toyotu Yaris Cross a i když mi byla jízda MG3 příjemnější šáhnu pro Toyotu.