Novinky
0
ALEBO ČO?!!! 8-s ;-\
Přejít do diskuze
Pokud mě paměť nemate, testoval pro Autocar McLaren F1 spolu s Carrerou GT, kterou velice chválil, takže s tou "averzí" k Porsche bych to nebral tak vážně. Je vidět že dokáže ocenit i techniku, která není jeho srdci zrovna nejbližší. K té havárii v Macu F1: pokud vím, tak nedobrzdil v nízké rychlosti za nejakou ženskou v městské tašce. Trošku pochroumal čumák, nic vážného.
:yes: Jo jo. Já si ho ani s Porsche neumím představti. Test od něj jsem taky četl, sice ne v originále, ale četlo se to pěkně. Malinová kůže, to si neumím představit. Asi nějaká červená s nádechem do růžova. Myslím že ten F1 si nechal opravit. A k tomu D-Type snad jen dodat, skvělá volba sire. Na tom traktoru nemá chybu. >😁 :yes:
Skoda,ze jeho humor je uz tolik okoukanej a uz neprinasi nic novyho (viz. Prazdniny pana Beana) Nejlepsi stejne byly ty jeho gagy a kratky scenky. Filmy me uz tolik nebraly. Kazdopadne tu sbirku mu preju, mit ty prachy, tak delam to samy. Skoda toho McLarenu😉To zeleny Ferrari s malinovou kuzi,to je ryze britskej "vkus" asi 😄 P.S: Virage :yes: