Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Nový Peugeot 208 ve videotestu: Zaujme stylem i jízdou. A co nový hybrid?

6 komentářů

rohYpnol
Milá redakce,
moje rada - nesnažte se být vtipní. Fakt vám to nejde, jeden horší jak druhý.
Zůstaňte přirození, netlačte to na sílu. I pokud je na vás tlak, aby byla sledovanost... když v sobě vtip nemáte, zavání to pak mnohem více trapností.
Pepa Vrtal z vás prostě nebude, on to má v sobě.
Lenka Čížková
Pepa Vrtal je tvůj boyfriend @rohYpnole ??
honzaHK
@rohYpnol Vždy jsem si myslel, že nemáš smysl pro humor, no a teď je to jasný, ty se učíš u Vrtala.

A redakce, také vás prosím, nebuďte jak Vrtal a espUmisan, netlačte to na sílu a zůstaňte přirození, oni to totiž mají v sobě, někde hodně hodně hluboko.
Braver
Já si nemůžu pomoct, ale pozice za volantem toho pána je prazvláštní. Kdyby si dal opěradlo trošku nahoru, jako normální člověk, tak by viděl všechno. Já v nové 508 nemám problém vidět na displej v žádné poloze a jel jsem i novou 3008 a tam už to bylo úplně vymazlené. Tak se nenechte ovlivnit těmito subjektivními dojmy a jděte si i-cocpit vyzkoušet...
Ja Prvni 123
@Braver Neverim nicemu a nikomu.

Ale ta priserna palubka me teda fakt odrazuje.
A videt na to moc neni, clovek se musi naklonit, podivat... a to zajizdy fakt nechceš.
houmer56
@Braver Já si to vyzkoušet byl v 208, když jsem vybíral malé auto do města pro ženu. A nebyl jsem schopen si nastavit optimálně sedadlo a volant a zároveň vidět na přístrojovku. Ženě se to také nepovedlo a to je skoro o 20cm nižší. Dát tam třeba HUD s promítáním na sklo, tak to ještě pochopím, ale tohle je fakt ergonomický nesmysl.