Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNový Peugeot 208 ve videotestu: Zaujme stylem i jízdou. A co nový hybrid?
6 komentářů
Braver
Já si nemůžu pomoct, ale pozice za volantem toho pána je prazvláštní. Kdyby si dal opěradlo trošku nahoru, jako normální člověk, tak by viděl všechno. Já v nové 508 nemám problém vidět na displej v žádné poloze a jel jsem i novou 3008 a tam už to bylo úplně vymazlené. Tak se nenechte ovlivnit těmito subjektivními dojmy a jděte si i-cocpit vyzkoušet...
@Braver Neverim nicemu a nikomu.
Ale ta priserna palubka me teda fakt odrazuje.
A videt na to moc neni, clovek se musi naklonit, podivat... a to zajizdy fakt nechceš.
Ale ta priserna palubka me teda fakt odrazuje.
A videt na to moc neni, clovek se musi naklonit, podivat... a to zajizdy fakt nechceš.
@Braver Já si to vyzkoušet byl v 208, když jsem vybíral malé auto do města pro ženu. A nebyl jsem schopen si nastavit optimálně sedadlo a volant a zároveň vidět na přístrojovku. Ženě se to také nepovedlo a to je skoro o 20cm nižší. Dát tam třeba HUD s promítáním na sklo, tak to ještě pochopím, ale tohle je fakt ergonomický nesmysl.
moje rada - nesnažte se být vtipní. Fakt vám to nejde, jeden horší jak druhý.
Zůstaňte přirození, netlačte to na sílu. I pokud je na vás tlak, aby byla sledovanost... když v sobě vtip nemáte, zavání to pak mnohem více trapností.
Pepa Vrtal z vás prostě nebude, on to má v sobě.
A redakce, také vás prosím, nebuďte jak Vrtal a espUmisan, netlačte to na sílu a zůstaňte přirození, oni to totiž mají v sobě, někde hodně hodně hluboko.