Novinky
“ Za Svět motorů sedím v odborné komisi ministerstva dopravy k emisím”
Jak se stavite k faktu, ze podle dostupnych dat je velice velke % měření emisí zfalšované a ministerstvo to nechce resit viz informace od pana Libor Fleischhans?
Jaky je Vas nazor?
Jak se stavite k faktu, ze podle dostupnych dat je velice velke % měření emisí zfalšované a ministerstvo to nechce resit viz informace od pana Libor Fleischhans?
Jaky je Vas nazor?
@Hendly
Těch zfalšovaných emisí bude hodně. Když jsem měl auto na LPG, tak jsem musel na měření emisí do jednoho dieselservisu Bosch (stanice, kde jsem dělal STK, neměla úřední razítko na LPG). Měl jsem po přestavbě, tak jsem to chtěl opravdu změřit, abych případně mohl reklamovat. Ale narazil jsem na realitu dieselservisů. Nakonec jsem si nechal nalepit zelenou známku bez toho, aby se mé auto dostalo na dílnu, protože jsem potřeboval stihnout STK.
Těch zfalšovaných emisí bude hodně. Když jsem měl auto na LPG, tak jsem musel na měření emisí do jednoho dieselservisu Bosch (stanice, kde jsem dělal STK, neměla úřední razítko na LPG). Měl jsem po přestavbě, tak jsem to chtěl opravdu změřit, abych případně mohl reklamovat. Ale narazil jsem na realitu dieselservisů. Nakonec jsem si nechal nalepit zelenou známku bez toho, aby se mé auto dostalo na dílnu, protože jsem potřeboval stihnout STK.
celou stk a emise bych zrusil. Je to nemistna fraska, ktera stejne k nicemu nevede. V my bubline tam bez znamyho (servisy, kamaradu servisu apod) nejezdi vubec nikdo ani na prvni! Protoze stat jak debil nekde na parkaci pul dne cekajic na poloboha s kretenskejma dotazama typu kde mate vin nebo poznamky na tema brzdeni vleku kde to stejne nejde poznat krom rucky neni nikdo zvedavej. A co neprojde to projde za 500 nebo se pod tim v jame nastartuje motorka. Jako to je ostuda v primym prenosu
@kesumb
Je fakt, že i v mém okolí většina dává auto přes známého nebo servis.
O to větší výzva je, když tam přijedu já sám za sebe a technik emisí nebo STK potřebuje vykázat, že alespoň jednoho za den vyhodí. Ano, občas to je závada, která by neměla být, ale několikrát to už byla fraška.
Je fakt, že i v mém okolí většina dává auto přes známého nebo servis.
O to větší výzva je, když tam přijedu já sám za sebe a technik emisí nebo STK potřebuje vykázat, že alespoň jednoho za den vyhodí. Ano, občas to je závada, která by neměla být, ale několikrát to už byla fraška.
@Tycoon No jsem zvědav jak dopadnu na jaře s moderním TDI EVO na první STK a emisích, ale zatím jsem neměl nikdy jediný problém ani s TDI, ani s TSI a to už tady jedno trápíme skoro 12 let a pořád prochází. A žádnýho kámoše na STK nemám a nikdy jsem nepotřeboval.
@Mokrous
Problem na STK/SME si nikdy nemel nejspise z duvodu, ze nikdy neprobehlo spravne mereni. V tom je cely problem STK.
Jednoduse vysvetleno treba na😒br />https😐/blog.idnes.cz/…smysl.Bg24050692
Problem na STK/SME si nikdy nemel nejspise z duvodu, ze nikdy neprobehlo spravne mereni. V tom je cely problem STK.
Jednoduse vysvetleno treba na😒br />https😐/blog.idnes.cz/…smysl.Bg24050692
@Hendly😒br />
nez me to definitivne prestalo bavit jezdil sem tam s SL, povetsinou to bylo “jo takhle, ta to trapit nebudeme ne”..
Nicmene to auto na limit proslo i s neoriginal katama, s original hluboko pod limit. Starej benzin projde bez problemu. A novej dizl smrdi uz z fabriky.. Proto rikam to nema smysl vubec resit
Nicmene to auto na limit proslo i s neoriginal katama, s original hluboko pod limit. Starej benzin projde bez problemu. A novej dizl smrdi uz z fabriky.. Proto rikam to nema smysl vubec resit
@Tycoon
vyzvu jsem absolvoval naposled s o2 vlekem, prvni technicka. Nelibilo se mu jak je vyrazeny vin na ramu (4 roky starej humbaur, razej to takhle na tisice vleku rocne a kupoval jsem to novy od ofiko zastoupeni u nas). Tak to jelo na namastenou, blbce ze sebe delat nenecham.
a k vyhozeni, musej vyhazet nejaky procento takze ldyz to tam das pred znamyho rano, tak te v poledne vyrazej a odpoledne ti to daj a to za cenu ty prvni. Todle proste nema smysl
vyzvu jsem absolvoval naposled s o2 vlekem, prvni technicka. Nelibilo se mu jak je vyrazeny vin na ramu (4 roky starej humbaur, razej to takhle na tisice vleku rocne a kupoval jsem to novy od ofiko zastoupeni u nas). Tak to jelo na namastenou, blbce ze sebe delat nenecham.
a k vyhozeni, musej vyhazet nejaky procento takze ldyz to tam das pred znamyho rano, tak te v poledne vyrazej a odpoledne ti to daj a to za cenu ty prvni. Todle proste nema smysl
@kesumb můj dojem je, že se to zlepšuje... ve smyslu dělá víc poctivě, auta se fotí a tak.
Pořád je to ale tak, že pokud jedu na STK, tak jsem platící zákazník... a pokud mě vyrazí, pojedu příště jinam.
Pořád je to ale tak, že pokud jedu na STK, tak jsem platící zákazník... a pokud mě vyrazí, pojedu příště jinam.
@kesumb to nám říká člověk, kterému současný bordel zřejmě vyhovuje.
Já nevím proč čekat, když se může člověk objednat což dělám. Už jsem byl na dost emisích a nikdy jsem nikomu nic nedával, jde to, jen auto musí prostě být v dobrém technickém stavu, howgh.
Já nevím proč čekat, když se může člověk objednat což dělám. Už jsem byl na dost emisích a nikdy jsem nikomu nic nedával, jde to, jen auto musí prostě být v dobrém technickém stavu, howgh.
Nějak nabývám dojem, že se začne útočit na auta která splňují emisní předpisy platné v době svého vzniku.
Spodina prostě začne jezdit MHD, na kole a pěšky.
Spodina prostě začne jezdit MHD, na kole a pěšky.
@Pepa_007 Přesně tak to je. STK jsou pouze politický nástroj.
@Pepa_007
Já spíš nabyvam dojmu, že se konečně někdo snaží řešit problém dieselu od jejich začátku. Neplnění realnych emisi, a to ani při měření. Proto se tolik musí podvádět, protoze by většina dieselu vůbec neprošla.
Já spíš nabyvam dojmu, že se konečně někdo snaží řešit problém dieselu od jejich začátku. Neplnění realnych emisi, a to ani při měření. Proto se tolik musí podvádět, protoze by většina dieselu vůbec neprošla.
Je vidět, že o emisích nemáte ani kouř. Staré diesly projdou vždy, protoze mají brutálně vysoké limity, ty hulící auta nejedou z STK, ale mají problém pred servisem. A nový diesel s dvojitým SCR jako mám já v dodávce nesmrdí a nežere narozdíl od benzínu.
v zimě jet za studeným smradlavým nafťákem je velké utrpení
@lordlord v zimě jet za studeným smradlavým benzíňákem je velké utrpení, opravdu hrozné, ten nespálený benzín
Já u silnice nebydlím, takže to přežiju.
Nedávno mě ale vytočila Oktavka PD. Řidič si na parkovišti v autě telefonuje a já jsem se v tom čmoudu nemohl ani přiblžit k autu.
Nakonec jsem auto přeparkoval, vyvětral a ten nákup naložil o kousek dál.
Další řidička šla vybrat peníze do bankomatu. Po výběru potkala známou a v tom PD kouři tam stály přes 15 minut. Po celou dobu mého nákupu.
Ano, potvrzuji. Každý den vidím ten čmoud a cítím hrozný nakyselý smrad, dokud nepřepnu ventilaci na vnitřní okruh vozidla.
Je pro mě skutečnou záhadou, jak tyto pojízdné popelnice dokáží projít technickou a emisní kontrolou každé dva roky.
BRAVO Vaculík 👍 👏
Ono je jedno, jestli to je PD neno Common-Rail. Jakmile je venku zima a někdo to nechá běžet studené, je to jako zbraň hromadného ničení. Až na pokusy jako měla Toyota se systémem D-CAT. Nesmrdělo to, ale novináři kritizovali, že to jezdí za 7L/100 km.
To co u starých dieselů smrdí jsou nespálené uhlovodíky.
Toyota řeší NOx speciálním katalyzátorem ale problémy s nespálenými uhlovodíky může mít také.
NOx, ano, Toyota nebude kysele smrdět a daní za to je že se pod 7 litrů nedostaneš, protože se troška nafty využívá ve speciálním NOx katalyzátoru, kde se likvidují NOx vodíkem, který se z paliva vyrábí v mikroreakci...
Já jsem to značně zjednodušil, samozřejmě, že D-CAT byl DeNOx katalyzátor, zatímco cítit jdou nespálené uhlovodíky.
Na druhou stranu NOx vznikají i u studeného motoru. Jak tam hoří palivo, tak je teplota dostatečná pro jejich tvorbu.
Nemyslel jsem hulit, ale smrad při běhu studeného motoru.
@ryccardo
Jen je problém, že takhle stojí jen ti s dieselem. Ještě jsem nenarazil na někoho, kdo by takhle obtěžoval s benzínem. Je to asi o inteligenci lidi ( ne vsech, ale to s tou nizsi je proste v dieselu ), kteří jezdí dieselem