Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
rohYpnol
Eurohujerská politika zelené ideologie už začíná mít výsledky
https://www.irozhlas.cz/…i_2410281317_mst
Desetitisíce pracovních míst končí... Ursula a hujeři si můžou gratulovat.
https://www.irozhlas.cz/…i_2410281317_mst
Desetitisíce pracovních míst končí... Ursula a hujeři si můžou gratulovat.
@rohYpnol
Poslyš, Petře, mohl bys mi, prosím, osvětlit, která reklamní agentura má na svědomí nábor takových talentů diskusního roztleskávání, jako jsi ty, pro CNC a obdobné mediální giganty?
A kolik pracovních míst tohoto druhu vlastně v celé České republice existuje? Snad stovky?
Poslyš, Petře, mohl bys mi, prosím, osvětlit, která reklamní agentura má na svědomí nábor takových talentů diskusního roztleskávání, jako jsi ty, pro CNC a obdobné mediální giganty?
A kolik pracovních míst tohoto druhu vlastně v celé České republice existuje? Snad stovky?
@Horký Rom
Zřejmě jsi opět požil nějaké halucinogeny nebo jsi měl moc HHC medvídků. Bavíš se s někým úplně jiným nebo možná i sám se sebou.
Zřejmě jsi opět požil nějaké halucinogeny nebo jsi měl moc HHC medvídků. Bavíš se s někým úplně jiným nebo možná i sám se sebou.
@Horký Rom
Stovky tisíc. V některých vesnicích už nikdo ani neobdělává pole, jelikož se všichni místní obyvatelé živí pomlouváním elektromobilů na internetových diskuzích. Placeni jsou Putinem, který jim osobně předává hotovost. Stačí?
Stovky tisíc. V některých vesnicích už nikdo ani neobdělává pole, jelikož se všichni místní obyvatelé živí pomlouváním elektromobilů na internetových diskuzích. Placeni jsou Putinem, který jim osobně předává hotovost. Stačí?
@Tycoon/rohYpnol
Pro mě je zcela dostačující, pokud obdržím odpověď z jednoho jediného multiúčtu .
Není tedy potřeba, abys reagoval prostřednictvím několika různých účtů, neboť to působí poněkud neprozíravě a zbytečně.
Měl bys zvážit, zda taková praxe skutečně přináší jakýkoli prospěch, nebo pokud naopak nepoškozuje tvoji kredebilitu.
Pro mě je zcela dostačující, pokud obdržím odpověď z jednoho jediného multiúčtu .
Není tedy potřeba, abys reagoval prostřednictvím několika různých účtů, neboť to působí poněkud neprozíravě a zbytečně.
Měl bys zvážit, zda taková praxe skutečně přináší jakýkoli prospěch, nebo pokud naopak nepoškozuje tvoji kredebilitu.
@Tycoon
To ze je nejen zde je velka cast prispevku tvořena trolly je zakladni pravidlo pro pohyb na netu.
Tycoon a Rohypnol, a spoustu dalsich jmen, vykazuji velkou pravdepodobnost trolla.
Viz reakce sam na sebe, asi chyba pri přepnuti uctu a vytrvale sireni fake informaci.
To ze je nejen zde je velka cast prispevku tvořena trolly je zakladni pravidlo pro pohyb na netu.
Tycoon a Rohypnol, a spoustu dalsich jmen, vykazuji velkou pravdepodobnost trolla.
Viz reakce sam na sebe, asi chyba pri přepnuti uctu a vytrvale sireni fake informaci.
@Hendly
No, účet Hendly vykazuje 100% příznaky vola.
Na zbytek nemá smysl vůbec reagovat, jen to dokazuje jaký jsi zoufalec a lhář. A stejně pracuješ samozřejmě i s informacemi. Jen lžeš a bez důkazů si jen tak prachsprostě vymýšlíš.
No, účet Hendly vykazuje 100% příznaky vola.
Na zbytek nemá smysl vůbec reagovat, jen to dokazuje jaký jsi zoufalec a lhář. A stejně pracuješ samozřejmě i s informacemi. Jen lžeš a bez důkazů si jen tak prachsprostě vymýšlíš.
@rohYpnol
Myslíš si, že se Ursula a hujeři přiznají k tomu, že za to může politika Green dealu? Pochybuju.
Myslíš si, že se Ursula a hujeři přiznají k tomu, že za to může politika Green dealu? Pochybuju.
@rohYpnol
No a Tesla v tom samem Nemecku rozšiřuje vyrobu.
Ano, elektromobil sebere spoustu pracovních mist.
Tkalcovsky stroj, parni stroj a nakonec i spalovací motor udelal v minulosti to same.
No a Tesla v tom samem Nemecku rozšiřuje vyrobu.
Ano, elektromobil sebere spoustu pracovních mist.
Tkalcovsky stroj, parni stroj a nakonec i spalovací motor udelal v minulosti to same.
@Hendly
Výjimečně máš pravdu, jen o tom bohužel ani nevíš.
Ano, tkalcovské stroje co se z naší země odvezly na východ, skutečně sebraly spoustu míst. A přidaly je na východě. Stejně jako elektromobily v Číně.
Výjimečně máš pravdu, jen o tom bohužel ani nevíš.
Ano, tkalcovské stroje co se z naší země odvezly na východ, skutečně sebraly spoustu míst. A přidaly je na východě. Stejně jako elektromobily v Číně.
@rohYpnol
“ Luddité byli angličtí řemeslníci a dělníci, kteří na počátku 10. let 19. století utvořili sociální hnutí zvané luddismus za účelem zničit stroje a překazit jejich zavádění v továrnách, poněvadž masová strojová výroba okrádala lidi o práci. Toto hnutí bylo nejrozšířenější mezi textilními řemeslníky, kteří ničili tkalcovské stroje.”
“ Luddité byli angličtí řemeslníci a dělníci, kteří na počátku 10. let 19. století utvořili sociální hnutí zvané luddismus za účelem zničit stroje a překazit jejich zavádění v továrnách, poněvadž masová strojová výroba okrádala lidi o práci. Toto hnutí bylo nejrozšířenější mezi textilními řemeslníky, kteří ničili tkalcovské stroje.”
@Hendly
Opět jsi nepochopil VŮBEC NIC.
EV nikdo zakazovat nechce.
x
Spalováky zakázat chtějí hujeři. Navíc JEN v EU.
Opět jsi nepochopil VŮBEC NIC.
EV nikdo zakazovat nechce.
x
Spalováky zakázat chtějí hujeři. Navíc JEN v EU.
@rohYpnol
Tak dnesni problemy se zavíráním vyroby opravdu nemaji nic spolecneho se zakazem ktery ma byt platny za 11 let.
Tak dnesni problemy se zavíráním vyroby opravdu nemaji nic spolecneho se zakazem ktery ma byt platny za 11 let.
@Hendly
Opět důkaz jak nechápeš základní fakta a souvislosti.
Nucený přechod na EV se odehrává naopak právě teď!!!
Nucená výroba málo profitabilních EV, omezování výroby spalováků v důsledku flotilových emisí. To je dnešní realita.
Opět důkaz jak nechápeš základní fakta a souvislosti.
Nucený přechod na EV se odehrává naopak právě teď!!!
Nucená výroba málo profitabilních EV, omezování výroby spalováků v důsledku flotilových emisí. To je dnešní realita.
@rohYpnol
Takze chapes, ze o zakazu v roce 2035 to neni.
Proc tedy ted Tesla v Nemecku výrobu rozšířuje a VW zavira?…
Takze chapes, ze o zakazu v roce 2035 to neni.
Proc tedy ted Tesla v Nemecku výrobu rozšířuje a VW zavira?…
@Hendly
Samozřejmě že to o tom zákazu 2035 je. Protože to co se děje dnes právě k tomu zákazu je nastaveno. Flotilové emise jsou první krok.
Srovnávat s Tealou je zcela bizarní. Tesla je úplně jinak nastavena, má úplně jiné výchozí podmínky. Je to výroba budování z nuly. Navíc Tesla vydělává na prodeji emisních povolenek. Těží z ideologie EV, z dotací.
Samozřejmě že to o tom zákazu 2035 je. Protože to co se děje dnes právě k tomu zákazu je nastaveno. Flotilové emise jsou první krok.
Srovnávat s Tealou je zcela bizarní. Tesla je úplně jinak nastavena, má úplně jiné výchozí podmínky. Je to výroba budování z nuly. Navíc Tesla vydělává na prodeji emisních povolenek. Těží z ideologie EV, z dotací.
@rohYpnol
A koho zajima jake ma výchozí podminky atd.
Tohle je obchod, lepsi uspěje.
O limitech CO2 vi vsichni od 2018..
A koho zajima jake ma výchozí podminky atd.
Tohle je obchod, lepsi uspěje.
O limitech CO2 vi vsichni od 2018..
Mokrous
Bravo pisálci! Nejvíc mě krom nicneříkajících pojmů z překladače rozsekalo to obrovské úložiště u Audi. To musí obsahovat nejmíň tak 20 a nejvíc tak 30 ojetých baterek z jejich EV. 😅
Fakt obří.
Fakt obří.
Jan Mokrý
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nebo Nebo
Až 96 procent materiálu? To znamená, že až doslouží cca 20x, tak je uplně na vyhození a žádný materiál z ní nezbyde?
@Nebo Nebo Nejsem chemik, ale podle mne zalezi asi na tom, z jakeho materialu jsou ty 4 nerecyklovatelna procenta… klidne je mozne, ze proste do te dalsi baterky pridaji tyhle 4% „cehosi“ a pri dalsi recyklaci to zase vyhodi, takze vlastne tech 96% materialu muzou pouzivat donekonecna… ale ikdyby to mohli recyklovat „jen 20x“ tak je to teda prekvapive pozitivni… obzvlaste kdyz vezmeme v uvahu, ze ropa se musi taky vydolovat a pak se spali a zbydou po ni jen emise a uz se nikdy nezrecykluje…
Je prokázáno studií Evropské komise, že každá kWh baterie zachrání 1 pandu, 0,6 ledního medvěda, 3,2 tučnáka, ozelení 1 akr pouště, sníží teplotu o 0, 000326 stupeň Celsia a sníží hladinu moře o 0,156 palce. Vše je s přesností na +-1 MWh.
Opakování těch samých dezinformačních mantr, kamkoli se hneš, má jistě svůj půvab – snad jen maličko větší pozornost k detailu by tě mohla posunout ještě dál, Petře 👍
https://www.seznam.cz/…ZGU6NTI3OTk3ODc1
https://www.seznam.cz/…ZGU6NTA4NDQwMzY2
Jiste ale vis, ze k vyrobe benzinu a nafty se kyselina sírová a louh pouziva taky….
a nebo si to nevedel?
https://www.products.pcc.eu/cs/k/palivovy-prumysl/
Opět ti uniká to nejpodstatnější. A to je ZPŮSOB A ÚČEL 🤣
No nic, vím že to je na tebe příliš.
Baterie po životě v sute muzou jeste dlouho fungovat jsko domaci uloziste energie a pak je můžeš recyklovat.
Zy to kritizujes, protože pri tom je potřeba kyselins.
To ze na výrobu fosilních paliv je potreba kyselina a louh neustale ti nevadi?
Tak ještě jednou. Je to článek o recyklaci baterií a já jsme komentoval, že to je toxický proces.
Tvoje pomatená hlava začne zase cosi plantat o benzínu. Já nepíšu o benzínu a je mi úplně buřt jak se vyrábí a jak je to toxické. Až bude článek o benzínu a jeho výrobě a kyselině, tak bude čas k takovému komentáři.
Stejně tak je mi buřt, že tvoje pomatená hlava začala dál cosi plantat o domácím úložišti. Ať si taková baterie funguje třeba milión let. Stejně se bude recyklovat a to jsem komentoval.
Fakt že na výrobu fosilních paliv je potřeba to a nebo ono mi je buřt a stejně tak je mi to buřt u baterií.