Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tesly Cybertruck musejí letos pošesté do servisů. Tentokrát po sešlápnutí plynu nemusí jet

12 komentářů

Horký Rom
Tradiční automobilky budou mít s ICE pořád větší problémy, zejména ti, kdo jsou zarytými odpůrci elektromobility. Jsem zvědav, kde se za pár let ocitne Toyota a kde bude Tesla.

Cybertruck by vůbec neměl existovat. Co ty na to, Tycoone?
Nebo Nebo
@Horká Trubko, co to má společného se spalovacími motory ten tvůj příspěvek? Spíše vidím, že problémy mají Tesly se zasekeknutým akcelerátorem či nemusí po sešlápnutí jet (-:
Horký Rom
@Nebo Nebo
Díky za zpětnou vazbu, Tycoone 👍
Arese
@Horký Rom Tvoje snaha o odvedení pozornosti od teslackých průšvihů je sice dojemná, ale taky velice průhledná, a tedy trapná! 😁
Horký Rom
@Arese
Tvůj názor mě vždy neskutečně zajímá!
😆😂🤣
Arese
@Horký Rom Ano, jakmile se ocitneš v argumentační nouzi, tak na položenou otázku prostě nereaguješ. Jak ubohé, u elektrohujerů ale zcela běžné a typické...🤮
Renoo
@Arese nevyšlo mu jeho mudrování o tom, jak bude jeho bůžek prodávat bambilióny ročně. Tak dělá kouřovou clonu. A především doufá, že si to už nikdo nepamatuje 😁
dodo24
@Renoo bambiliony nepredáva, ale je úspešný v sektore, kde obrovské giganty zlyhávajú. Už len to, že Tesla má hodnotu 22 Volkswágenov je obrovský úspech. Ja jazdím VW, ale úspech sa Tesle nedá uprieť. Niekde som počul, že sa úspech dá merať aj počtom haterov.
ericn
Tenhle Cyberkontejner už má zas problém? Divné, neříkal tady někdo, jak jsou EV jednoduchá a v podstatě nejezdí roky do servisu? Hmmm…

Btw jsem tuhle železnou “krávu” viděl minulou sobotu parkovat v Praze na Smíchově a na živo to vypadá ještě hůř než na fotkách. Opravdu to vypadá jak kontejner na odpad 🤣👎
Arese
@ericn Však to taky nic jiného není! Akorát je ten kontejner elegantnější a praktičtější. 😃
Renoo
Tesla fanatici to snesou. Nechají na sobě od svého bůžka dříví štípat.
Frfla
A pri tom jsou ty EV tak konstrukcne jednoduche, ze?