Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Fiat 500 Abarth a Fiat 500 Cabrio

10 komentářů

Musím podotknúť, že tento Fiatík je absolútna špica. Kašlať na všelijaké tie porovnávania s VW alebo Mini a pod. Toto je proste úplne iná kategória srdca. Verím, že táto nová generácia preválcuje všetky obavy a bude sa predávať. Kedysi ma rodičia v starej bledomodrej Fi500 vozili. Možnože sa splní jeden sen a teraz budem môcť ja odviezť mojich rodičov na ...Fi500. 😄
V sobotu som stretol na ceste plný polský kamión týchto päťstoviek. Boli pozakrývané bielymi plachtami.
DanielDesiGn2
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
28. a 29. května jsme byli v Polsku na exkurzi a na hranicích jsme objížděli dva náklaďáky - na jednom byly Pandy a na druhým právě 500.....nádhera, to auto prostě umí vyvolat na tváři úsměv 😄
Carbone
Máš to chlapče v hlave pokope?
DanielDesiGn2
DanielDesiGn2
no tak podla mna Fiat po dlhom case "trafil kliniec po hlave" toto bude trhak na dlhe roky,ked to neprezenu s cenou,viem fiat...ale taketo auto sa kupuje srdcom a nie s kalkulackou ...ja to cabrio zeriem a aj ho kupim,nie kvoli tomu ze by som nemal na nieco luxusnejsie,ale kvoli tomu ze ked som bol maly tak ma vozili na jeho "dedeckovi"....bravo fiat a pre GTIho: hej aj VW je dobry,mozno aj lepsi v niektorych oblastiach tak nam to nemusis dokazovat,vsetci s tebou suhlasime......ked chces hodnot dizajn a nie spolahlivost a kvalitu prevedenia....lebo si v tom nesedel....(este) 😉
Carbone
V polsku tak behajú už pár mesiacov. Kdo chodí do polska tak ich musel vidieť. Bude to bomba, len akú na to dajú cenu. Určite bude drahšia ako Panda. Aj z vznútra je to umelecký kúsok. Na talianov v miniautách proste nikto nemá. :yes:
Když jsem jel teď v pátek (01.06.)z Ostravy do Krakowa přez polské Tychy, potkal jsem těchhle autíček na čtyřproudovce u Tych asi pět nebo šest (v béžové a červené barvě). Všechna měla bílou SPZ s červenými číslicemi a byla oblepená maskovací izolepou stejně jako ta na fotografiích, ale i tak - ti broučci byli k sežrání :yes:
Samozřejmě - nejspíš se nejednalo o verzi Abarth, ale představu si člověk dokáže udělat i tak 😉