Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volvo chystá elektrický sedan, zamíří do prémiového segmentu

11 komentářů

Lempl Klaun
Mě se aktuálně Volvo velice zamlouvá, sám dnes vlastním novou XC40 , hledal jsem nové auto, zkusil snad všechny možné značky, ale zde to byla láska na první svezení....také jsem zkusil mimo jiné nadupanou elektrickou EX30, v porovnání s ID3 musím přiznat, že Volvo i zde fakt boduje!
Ja Prvni 123
@Lempl Klaun Volvo jsem mohl, a mel teda jen dvakrat.

Ale co patri Cinanum, tak je prome mimo.

Protoze patri Cinanum, a taky proto jak vypada.

Ja chci zpatky 760!
Byt v modernim podani...
:-)
Lempl Klaun
@Ja Prvni 123 Ztiš se před Volvem a čekej na něj. Nevzrušuj se kvůli tomu, kdo jde úspěšně svou cestou, nad tím, kdo strojí pikle v moderním podání.
Zetti
@Lempl Klaun dneska činu podpořis, zitra ti da praci a zamestna i tvoje deti. Aneb nic neni definitivni
Zetti
@Lempl Klaun
Mel jsem obchodní schuzku s nejakym ngyuenem. Jeho tata prijel v osmdesatkach do ČSSR na manualni praci. Prej ma cestu do Sapy. Cekal jsem plesnivou dodavku a vietkong prijel v luxusnim audi s blonďatou krajankou. Jednou na svoji blbost Evropa dojede a nebude ro dlouho trvat
Ja Prvni 123
@Lempl Klaun Ctes to tam, pry jednou zamestna Tve deti... treba jako cistice bot?

Ani to ne. V Cine je pres miliardu lidi, co jsou ochotni pracovat 12 hodin denne, za 3 dolary...
twistedTSD
@Lempl Klaun Ergonomie interiéru v EX30 je snad ještě horší než v id.3.
Robert Hlavaty
Za mě je Volvo umírající značka. Všechny ICE vozy v nabídce značně přesluhují a ty FL na tom moc nezmění. BEV varianty nejsou v ničem výjimečné ve srovnání s konkurencí... A nejvíce mě odpuzuje jejich omezení Vmax, to prostě nemůžu skousnout...
W.O. PRSCLEY
@Robert Hlavaty diesely už nepřesluhují, ti pitomci je vyřadili z nabídky. Když to oznámili, nakoupili si dealeři diesely do zásoby, jejich odbyt se zvýšil 3x. Ale ani to nic hlavounům ve Volvu a Číně nic nenaznačilo ...
W.O. PRSCLEY
Volvo opět chystá něco o co není zájem :-):-):-) tak good luck :-)
Arese
Tak "mnoho štěstí", švédsko-čínští elektromaniaci! Šeredně se vám ten elektrofanatismus vymstí!