Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
laco tralala
A kde je v predaji auto roku 2024 ?
Z toho je vidieť že novinári čo volia sú len ..... predajné.
Z toho je vidieť že novinári čo volia sú len ..... predajné.
W.O. PRSCLEY
Divná nezajímavá auta. Již několik let jsou vybírána auta která v prodejích následně neuspějí.
Pepa_007
Tipuji vítěze : Kia EV3. 😉 👍🏻
3_diamanty
Dost biedna finalova zostava... ale to uz je tak aspon poslednych 5-7 rokov...
No ale k veci.... doprial by som to dusteru aj ked nicim specialnym nevynika a nic prevratne neprinasa ... ale mozno prave preto ze je to uplne normalne auto ma zakaznikovi dost co povedat na rozdiel od niektorych sice exotickych ale v reale nepredajnych kuskov ( hned som si spomenul na auto roka I pace ... to bol strateny rocnik ankety uplne )
No ale k veci.... doprial by som to dusteru aj ked nicim specialnym nevynika a nic prevratne neprinasa ... ale mozno prave preto ze je to uplne normalne auto ma zakaznikovi dost co povedat na rozdiel od niektorych sice exotickych ale v reale nepredajnych kuskov ( hned som si spomenul na auto roka I pace ... to bol strateny rocnik ankety uplne )
Ja Prvni 123
Ja, letity Alfista, jsem dal hlas Citroenu.
Bohuzel nejde odlisit, ze ne tomu elektrickemu.
🤓
V Alfe jsem sedel... a proste mi nesedla. Na to, ze to je Alfa.
Jako Fiat by to bylo OK.
Nebo i Lancia, v tmavsi barve a chromem okolo.
🙄
Bohuzel nejde odlisit, ze ne tomu elektrickemu.
🤓
V Alfe jsem sedel... a proste mi nesedla. Na to, ze to je Alfa.
Jako Fiat by to bylo OK.
Nebo i Lancia, v tmavsi barve a chromem okolo.
🙄
@Ja Prvni 123 Jenže to není Alfa, ale spíše takový Peugeot (myslím, že má i stejnou platformu). Tak proto asi nevyhovovala.
Avantime
Za mňa jednoznačne R5 a je mi jedno, že C3 je z finančnej stránky určite rozumnejšia voľba a aj sa už teraz oveľa lepšie predáva. Lenže na to je tu iná anketa - napríklad Autobest, kde je hlavným parametrom rozumný pomer ceny a hodnoty. Tam sú pre 2025 finalisti Citroen C3, Dacia Duster, MG3, Fiat Grande Panda, Opel Frontera a Renault Symbioz.
Tu by som však volil Renault 5, ktorý ma hneď chytil za srdce, čo je pri dnešných autách už dosť zriedkavý jav.
Tu by som však volil Renault 5, ktorý ma hneď chytil za srdce, čo je pri dnešných autách už dosť zriedkavý jav.
cena naopak není hrozná. Design právě hodně ovlivňuje COTY, do toho to je právě jedno z prvních použitelných a docela levných EV. A že to má historický název, to je úplně fuk.
Hm. To není zrovna moc dostacujici na COTY. třeba jako engine of the year, proč ne. Ale tohle je o aute, ne o motoru.