Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePolsko chce zpřísnit tresty za porušování pravidel na silnicích. Závodění má být trestým činem!
19 komentářů
Pepa_007
2
Udělal bych to jinak. Každý rychlostní přestupek bych přesunul do trestného činu a nechal bych na řídičovi (vlastníkovi vozidla) ať dokáže, že to tak nebylo.
Stejsn
5
@Pepa_007 Já bych to udělal ještě jinak. Já bych lidi pokutoval preventivně a ať je na nich, aby dokázali, že nic nespáchali, případně že ten den vůbec autem nejeli, nebo dokonce že nemají vůbec auto.
Petr Kozohorský
0
@Pepa_007 To je nápad úplně mimo, který by úplně rozvrátil soudnictví. Pak byste i u tisíců jiných činů musel dokazovat, že to, co jste spáchal je OK. Tuhle hloupost jste opravdu myslel vážně nebo je to pokus o trapný vtip?
Anonym
My tušíme, že jsi tele, ale dovol, abych ti vysvětlil, že v trestním řízení leží vždy důkazní břemeno na obžalobě.
@Roman Horký vím. Stačí lehce změnit jako u nas v přestupku focení radarem. Přijde mi domů foto s příkazem, musím dokázat že jsem to nebyl já.
rohYpnol
Není to málo?
Co třeba za porušení rychlosti o 1 km dát rovnou 30 let natvrdo a zabavit auto...
Ti Poláci jsou fakt pobouchaní...
Co třeba za porušení rychlosti o 1 km dát rovnou 30 let natvrdo a zabavit auto...
Ti Poláci jsou fakt pobouchaní...
@rohYpnol
Ne, to bych dal každému, kdo svoji neschopnost hází na politiky nebo EU.
Tací jsou společnosti spíš na obtíž a v pracovním táboře by si třeba i něco vydělali navíc.
Ne, to bych dal každému, kdo svoji neschopnost hází na politiky nebo EU.
Tací jsou společnosti spíš na obtíž a v pracovním táboře by si třeba i něco vydělali navíc.
@Mikesus
Dobře že jsi přiznal barvu. Pracovní tábor k tvému světonázoru sedí.
Dobře že jsi přiznal barvu. Pracovní tábor k tvému světonázoru sedí.
@rohYpnol
Kdyz nepracují a diví se, že na nic nemají, tak pracovní tábor jim pomůže vydělat i vytvořit pracovní návyky.
Kdyz nepracují a diví se, že na nic nemají, tak pracovní tábor jim pomůže vydělat i vytvořit pracovní návyky.
@Mikesus pracovní tábory a tábory kde se shlukovali lidé tu už historicky byly. Tuším ten pán z Rakouska je stavěl. Takže opatrně s tvými extremistickymi názory.
@Pepa_007
Nene. On se inspiroval v Rusku, se kterým spolupracoval jeste skoro první 2 roky 2.svetove.
Nene. On se inspiroval v Rusku, se kterým spolupracoval jeste skoro první 2 roky 2.svetove.
@Pepa_007 Kdybyste více četl a sledoval v ČT na historické dokumenty, tak byste věděl, že koncentrační tábory budovali již Britové, kteří ho realizovali v tzv. Búrských válkách na přelomu 19. a 20. století. Co byly Búrské války, to už si snad zvládnete dohledat.
topten
v polsku vloni zemrelo 52 lidi na milion obyvatel
u nas 46
to neni zadnej zasadni rozdil
u nas 46
to neni zadnej zasadni rozdil
@topten
Však na těch silnicích se chovají hrozně i u nás. Takových schválnosti co se na té silnici vyskytuje.
Však na těch silnicích se chovají hrozně i u nás. Takových schválnosti co se na té silnici vyskytuje.
@Mikesus
pritom by stacilo trocha slusnosti a mozna teda nejezdit uplne nasracku… Co obcas potkam v noci v Praze to az cumim jak nekomu muze bejt silnice uzka..
pritom by stacilo trocha slusnosti a mozna teda nejezdit uplne nasracku… Co obcas potkam v noci v Praze to az cumim jak nekomu muze bejt silnice uzka..
základem je arogance a lhostejnost, co mne má kdo říkat, kde zastavit, jak jet, to není o rychlosti, ta je sama o sobě v pohodě (většinou totiž není problemem rychlost, ale kombinace více faktorů přičemž arogance a neodhadnutí svých schopností je faktor velmi zásadní), když máš respekt k provozu a okolí, ale to chování a netolerance k ostatním, to je mor naší společnosti. JÁ MŮŽU, a když nemužeš, tak COJE TI DO TOHO, TO JE MOJE VĚC, zavoláme policii ? JSI PRÁSKAČ... přitom to křičí vtšinou 50-60 letí fotříci, kteří pak vystupují proti novodobému polistopadovému režimu, proti "diktátu" z EU a inklinují k Rusku... viz. parkování na invalidech, parkování až ve vchodu do obchodu (při volném parkovišti), stání v zákazech, na chodníku, LENOST dojít o dva metry dál, nedávání přednosti z prava, nepoužívání směrovek, najíždění do kufru, jízda v levém pruhu... dal bych zákonem, zaparkuješ na invalidech ? policajt ti zláme hnátu, nedáš směrovku a omezíš tím auto na silnici ? proplesknout... Když selhal fotr s matkou při výchově, tak je musí vychovat policie, jinak jsou obtížným hmyzem pro naši společnost...@kesumb
@Mikesus přesně. Samý levoproudař. Či stredoproudař. Nedaní přednosti. Oslňující LED bez homologace. Nedávání blinkrů. Plné čáry. Mimo obec 70km/h. A jízda po kruháči je tragédie.
@Pepa_007 Vlevo jezdím, protože je dálnice méně drncavá a furt předjíždím. Mám LED bez homologace, ale rozumím tomu a lom světla jsem nastavil přesně jak má být. Halogen a čočka je zlo, protože čočka má útlum. A b náhodou vzít kruháč doleva je velká zábava.
@KANKUNNEN Já hlavně troubím na všechny, co jedou po kruháči a nechtějí mě na něj nechat vjet.